„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ - Anu Saagim, Krista Lensin Kentmanni tänava Carmen Cafè`sVideo: Tatjana Iljina
ÕL TV | Õhtuleht
29. september 2017, 00:29

VIDEO | HOMMIKUSÖÖK STAARIGA – Krista Lensin: olen imehalb kokk, seda teavad kõik! (33)

Seekord valmistasime Kentmanni tänava Carmen Cafè`s koos peakokk Ljubaga hommikusöögi Kroonika peatoimetajale Krista Lensinile.
„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“ - Anu Saagim, Krista Lensin Kentmanni tänava Carmen Cafè`s (Jörgen Norkroos)

„Pean ausalt tunnistama, et minu hommikusöögi ja üldse söögitegemine on null. Kui ma pean kööki minema, siis mul läheb kohe tuju ära. Ma ei taha seal olla, ma ei oska seal eriti mitte midagi teha. Kui mul tulevad külalised, siis on teine tera, sest kellegi heaks võin ma küll süüa teha. Aga see pole kindlasti asi, millega ma rõõmuga tegelen,“ ütleb Krista enda kohta.

"HOMMIKUSÖÖK STAARIGA" - Anu Saagim, Krista Lensin Kentmanni tänava Carmen Cafè`s Foto: Jörgen Norkroos

See on nüüd küll üllatus. Sinu juured on lõunamaal, seepärast kujutasin sind alati ette sellise lõbusa sahmerdajana köögis, põll ees ja potid pannid käes lendamas.

Tõepoolest, minu juured on Armeeniast, Gruusiast, Türgist ja Ukrainast. Ja kui ma elasin mõnda aega Ameerikas, siis isa saatis mulle kogu aeg kokaraamatuid, kus olid sees vapustavad Gruusia köögi retsepid, kus oli juures kirjake: „Ma väga loodan, et sa võtad aja, loed need retseptid läbi ja valmistad oma perele maitsvaid roogi.” Isa on siiani väga pettunud, et ma pole suutnud end toidu valmistamisele pühendada, sest ta ise on superkokk. Mul on tegelikult vedanud, sest kui mul kõht ikka väga tühjaks läheb, siis võin alati isa juurest läbi sõita, sest seal on alati meeletult palju head Gruusia toitu.

Hiljuti väisas Krista koos isaga ka oma lapsepõlve mängumaad, Batumit. Samuti paotab Krista ust oma isiklikku ellu. Kuidas on mõjutanud glamuurne elu tema suhteid sõprade ja kallimatega ning kas ja kuidas oleks mõistlik staaridel jagada oma isikliku elu keerdkäike – õnnestumisi või kahe jalaga ämbrisse astumisi suure auditooriumiga.

Kõigest sellest pajatab Krista avameelselt homses Õhtulehes ja Õhtulehe online veebi TVs.

Aga Anu ja Ljuba valmistasid Kristale just sellise isuäratava hommikusöögi:

Hommikusöök Carmen Cafe`s - Anu  ja Ljuba


Carmen Café`de vanemkokk Ljubov Gorelikova valmistas kaks kohviku menüüs olevat toitu:

Carmeni hommikusöök:
munapuder, praetud seened, peekon, grillitud tomat, murulauk,

Benedict hommikueine:
sink, pošeeritud munad, ciabatta, hollandi kaste