"Pilvede all" pulmapildid tehti Kadrioru pargis.Foto: Kanal 2
Tele
27. september 2017, 12:31

TELEVAATAJAD PETTUNUD: miks toimus Pireti ja Voltsi pulm kaadri taga? (62)

Eesti armastatuimas seriaalis juhtus hiljuti see, mida paljud fännid olid oodanud juba väga kaua: pikaldaselt meestega kimpus olnud Piret sai lõpuks ometi mehele. Küll aga ei näidatud seriaalis paarikese uhkeid ja imekauneid pulmi.

Asi võeti arutluse alla ka Perekooli foorumi ajaviitenurgas, kus seriaali fännid oma pettumust väljendasid.

„No nagu karta oligi, toimus „Pilvede all“ tähtsündmus ehk Pireti pulm ka kaadri taga. Mage! Täielik säästuseriaal!“ võttis üks foorumikasutaja teema üles.

"Pilvede all" pulmapildid tehti Kadrioru pargis. Foto: Kanal 2

„Ma ei ole selle sarja püsivaataja, aga kujutan ette, et nii igavale ja sisutule sarjale võinuks korralik pulmapäev, paari kena sissekirjutatud intriigiga, küll vürtsi juurde anda. Ja võimaluse sisuturunduseks. Seega on see tõeliselt mage, kui nii värvikas detail varju jäeti,“ sekundeeris teine.

„Ma ootasin ka pulmi või siis mingit mälestushetkegi pulmadest. „Reporteris“ Suuder veel ütles lõpetuseks minu arust, et tänases osas on lõpuks näha, kuidas Inga Lunge pruudirollis välja näeb või midagi sellist?!“ pahandas kolmaski seriaali vaataja.

Seriaali vaatajaid pahandas seegi, et „Pilvede all“ Facebooki postitati pilte Pireti ja Voltsi pulmast, seetõttu oligi imestus seevõrd suurem, et miks siis seriaalis endas pulmadele tervet episoodi ei pühendatud.

„Need olid võib-olla Inga ja Toomase pulmapildid: Toomas on välja lõigatud ja Volts asemele kleebitud – ja kokkuhoid missugune!“ naljatles üks Perekooli Kägu.

„Äkki on mälestused pulmadest mõne edaspidise osa sisse ära pikitud – nagunii hakkavad varsti lahutama ja küll siis Piret mõtleb pulmadele tagasiulatuvalt,“ pakkus üks vaataja põhjenduse näitamata pulmadele.

Hea „Pilvede all“ fänn, mida arvad asjast sina? Kas oled sinagi pettunud, et Voltsi ja Pireti pulmi seriaalis ei näidatud?