Megan Fox oma kahe vanema pojaga parki mängima minnes.Foto: Jacson / Splash News
Inimesed
27. september 2017, 11:30

Megan Fox lubab oma pojal kleiti kanda ja fännid on vihast vahus! (1)

„Transformerite" sekspomm Megan Fox tõmbas enda peale sotsiaalmeedia viha, avaldades foto, kus tema nelja-aastasel pojal Noah'l on kleit seljas.

Mõni kommentaator sattus seepeale raevu, nimetades Megi halvaks lapsevanemaks, vahendab Popsugar.com. Teine manitses, et las poisid jäägu ikka poisteks. „See on lapse jaoks väga segadusse ajav," arvas üks. „Ühiskond on alla käinud."

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

Mitmed tõttasid siiski Meganile poolehoidu avaldama, öeldes, et lapsel on seljas ainult kostüüm filmist „Frozen". Kuid paparatsopildid paljastavad, et Megan ja tema abikaasa Brian Austin Green on lasknud nii Noah'l kui ka teisel pojal Bodhil varemgi kleiti kanda.

Neil on kolm poega, Greenil veel varasemast suhtes teismeline poeg. 

Megan seletas mullu Jimmy Kimmeli saates, et kasvas üles ranges nelipühilaste peres, kus kirik ütles, mida mehed-naised tohivad seljas kanda. Tema on otsustanud olla vabameelne. „Poisid võivad kleite kanda. Reegleid pole - minu kodus võid sa olla, kes aga tahad!"

Ka Green on Noah' kleidikandmist kaitsnud. Inimeste õelad kommentaarid isa ei häiri. „Noah on neljane ja kui ta tahab kleiti kanda, siis kannabki. Olgu need kleidid või ujumisprillid või tuhvlid või ükskõik mis... See on tema elu, need ei ole minu riided. Nelja-viieaastane võiks lustida. Ta ei tee kleiti kandes kellelegi halba."