Balmain Hair Couture pressipäevFoto: Valeria Melnikova
Inimesed
26. september 2017, 23:15

GALERII | Balmain Hair Couture jõudis luksuse nautlejate rõõmuks Eestisse (4)

Möödunud nädala neljapäeval kogunesid ilusõbrad ning ilumeedia esindajad Decoris Showroomi, kus leidis aset ikoonilise juuksehooldus- ja viimistlusbrändi Balmain Hair Couture ametlik lansseerimine Eestis. Kohale olid selleks puhuks tulnud Balmain Hair Couture rahvusvahelised esindajad, brändijuht Jos Bunning ja koolitaja Helen Rosser, kes viisid läbi inspireeriva uute trendisoengute esitlusega koos kaubamärgi tutvustusega.

Balmain Hair Couture on välja töötanud luksusliku juukseviimistlus- ja hooldustoodete sarja. Unikaalne tooteliin toob kasutajani kõik mida vaja saavutamaks pehmed, säravad ja terve välimusega juuksed. Selle laiast tootevalikust leiab hooldus- ja viimistlustooted, juuksepikendused, elektroonilised seadmed, kammid- ja harjad, juukseaksessuaarid ning luksuslikud kinkekomplektid. Juuksehooldus on esitletud puhtas ja luksuslikus
tootepakendis.

Balmain Hair Couture pressipäev Foto: Valeria Melnikova

BALMAIN PÄNINEB LAVATAGUSTELT MOESHOW’DELT!
Osana oma pärandist Pariisi kuulsa moemajana, töötavad nüüdisajal paljud
rahvusvahelised disainerid just Balmain Hair Couture kollektsiooniga oma moeshow’del ja fotosessioonidel. Koostöös lavataguste stilistidega, arendas Balmain Hair Couture just neid silmas pidades välja spetsiaalse juukseviimistluse liini. 

Balmain Hair Couture loodi aastal 1976, omades seega enam kui 40 aastat kogemust juuksemaailmas. Tänase päeval on Balmain Hair turuliider juuksepikenduste alal, omades rohkelt patente erinevatele juuksepikenduse meetoditele.

Balmain Hair Couture pressipäev Foto: Valeria Melnikova

BALMAIN PARIS – MOEMAJA
Balmain Paris moemaja, mis asutati Pierre Balmain poolt aastal 1945, oli ennekõike tuntud oma naiseliku ja elegantse stiili poolest. Tänapäeval tuntakse Balmain Paris enam tänu oma naiselikule ja seksikale väljanägemisele. Aastal 2011 astus Balmain ridadesse Olivier Rousteing, kelle kollektsioonist pärineb omanäoline ja kõrgelt hinnatud autori välimus.

LUKSUSLIKUD JUUKSEHOOLDUS- ja VIIMISTLUSVAHENDID

Juuksehoolduses kasutab Balmain Hair Couture vaid koostisosi, mis
tugevdavad, taaselustavad ja taastavad juukseid sügavuti. Tooted on sealjuures barabeeni ja sulfaadivabad. Lisaks annavad paljud tooted juustele ka UV kaitse. Esitletuna selges ja puhtas tootepakendis, toob Balmian kasutajani juuksehoolduse parimal võimalikul moel:
· Kaalutu, mitmekülgne hooldus
· Kohene noorendav toime
· Rikkalik volüüm

Balmain Hair Couture pressipäev Foto: Valeria Melnikova

TÕELISE JUUKSEHOOLDUSE SÜDAMES
Üheks toimeaineks Balmain hooldus- ja viimistlustoodete sarjas on siid. Siidivalk on aktiivne koostisosa, mis stimuleerib optimaalset niiskusesisaldust juuste rakkudes. Kombineerituna võimsate antioksüdantidega on saavutatud täiuslik sünergia- ülim juuste niisutus ja kaitse. Siid aitab tugevalt taaselustada juukseid, lisades neile enneolematut sära. Siid sisaldab rohkelt amiinohappeid. Juustes paiknevast 19’st amiinohappest tervelt 17 leidub siidis, mis:

· rekonstrueerib kahjustatud juuksepinda, lisades tervemat väljanäegemist
· lisab juustele tugevust ja kaitset igapäevasel juuste kuumtöötlemisel
· taaselustab ja noorendab juukseid, lisades pehmust ja sära

ARGAANIA BOOST
Erilisel kohal on Balmian Hair toodetes ka orgaanilise päritoluga argaaniaõli, mis on tugeva vananemisvastase toimega. See annab juustele sära, parandab ja kaitseb vigastatud, kuiva ja nõrka juuksepinda keskonna poolt tekitatud kahju eest.

Balmain Hair Couture pressipäev Foto: Valeria Melnikova

SIGNATUURLÕHN
Balmain Hair tootesarja tooted on eriliselt meeldiva lõhnaga! Teekonnal vabadusse, juhatatakse kasutaja täiuslikku suvepäeva. Selle lõhn avaldub juustel lummava tähtaniisi, estragoni, männipuu, virskiuõie, vaarika, gardemoni, apelsini õite, nelgi, jasmiini, roosi, ylangylangi, aprikoosi, sireli, merevaigu, vanilje, sandlipuu, seedripuu, valge muskuse ja balsamiini seguna.

BALMAIN UUS TRENDISOENGUTE KOLLEKTSIOONI
Ühtlasi esitleti pressipäeval toimunud show osas ka lisasks pilkupüüdvatele
erikollektsiooni toodetele Balmain Paris Hair Couture Fall-Winter 2017 inspireeritud trendisoenguid.
Balmain Hair Couture on alati kasutanud esmaklassilisi modelle oma kampaaniates. Selleaastane sügis-talvine kollektsioon sisaldab soenguid Coco Rocha, Luz Pavon, Jon Kortajarena, Sasha Luss, Estelle Lefébure, Ines Rau ja Noémie Lenoir imeliste modelliega. Soengud teostas Balmain Hair loominguline juht Nabil Harlow. Fotod jäädvustas Jean-Baptiste Mondino.

Balmain Hair Couture pressipäev Foto: Valeria Melnikova

2017 aasta Sügis-Talvine kollektsioon loodi tähistamaks maailmas valitsevat
mitmekesisust See kujutab endas olulist ülemaailmset arutelu, kus uuritakse lähemalt ilu ja selle tähendust. Nabil Harlow näitab läbi seitsme individuaalse portreedi Balmain Hair Couture kollektsiooni mitmekesisust ja ulatust.

Balmain Hair Couture pressipäev Foto: Valeria Melnikova

Balmain Hair Couture on nüüd esindatud Tallinnas asuvas Decoris Showroomis, Casabella juuksestuudios ja Eclat ilusalongis. Peagi jõuavad
tooted müüki ka Tallinna ja Tartu Kaubamajja, Tartus asuvasse Tropical Beauty Salongi, Pärnus asuvasse Atelier Stuudiosse, Võrus asuvasse Vana Maja Salongi. Samuti leiab tooted veebipoest ja siit. Täiendavat info leiab Balmain
Hair Estonia FB lehelt.