Tallinna kuumim klubi tähistas oma 22. sünnipäevaFoto: Harry Tiits
Inimesed
26. september 2017, 15:36

PILDID | Klubi Hollyood tähistas 22. sünnipäeva eriti uhke peoga (3)

Club Hollywoodil oli taaskord põhjust tähistamiseks! Tallinna kuumim klubi tähistas möödunud laupäeval oma 22. sünnipäeva ning korraldas eriti uhke vastuvõtu klubi parimatele sõpradele! 

Hollywoodi VIP ala oli selleks õhtuks broneeritud kutsetega külalistele, kus terve öö pakkus maja poolt peojooke tipp-baarman Andrei Kazakov.

Alumisel korrusel jagasid kaunid promoneiud sünnipäevakülalistele Super Viva jäätiseid ning Club Hollywoodi 22. sünnipäeva puhul astus lavale modernse house-muusika superstaar Sam Feldt!

Tallinna kuumim klubi tähistas oma 22. sünnipäeva Foto: Harry Tiits



Spinning recordsi all toimetav 24. aastane hollandlane Sam Feldt on tõeline hitimeister. Tema versioon Robin S' loost "Show me love" sisenes UK edetabelitese 4. kohal ning püsis seal märkimisväärselt kaua. Sami lugu "Summer on you" on Spotifys kuulatud rohkem kui 6 miljonit korda ning tema lugu "The Devil's Tears" on 2016 aasta Spotify enim allalaetud lugude top kümnes!

Noor hollandlane on astunud üles maailma suurimatel muusikafestivalidel nagu Ultra Miami, Tomorrowland, Coachella & EXIT festival. Tema debüüt stuudioalbum “Sunrise” ilmub juba 6. oktoobril.

Vaata galeriid järjekordsest Hollywoodi peost, millest räägitakse lugusid ka lapselastele!

Tallinna kuumim klubi tähistas oma 22. sünnipäeva Foto: Harry Tiits