Bryan Adams annab maikuus kontserdi Tallinnas
Inimesed
26. september 2017, 09:47

Armastatud rokkmuusik Bryan Adams annab maikuus kontserdi Tallinnas (1)

2. mail annab Saku suurhallis kontserdi armastatud rokkmuusik Bryan Adams.

Bryan Adams jõuab Eestisse oma värskeima, järjekorras juba kolmeteistkümnenda stuudioalbumi „Get Up“ esitlustuuri raames. Plaadi produtsendiks on ELO juhtfiguur Jeff Lynne ning lood on kirjutatud koos Adamsi ammuse koostööpartneri Jim Vallance'iga. Tallinna kontserdil kõlavad lisaks uuematele lugudele kindlasti ka legendaarsed hitid nagu näiteks „Summer of ‘69“, „Heaven“, „Here I Am“, „18 til I Die“, „Please Forgive Me“, „(Everything I Do) I Do It for You“ ja paljud teised.

Bryan Adams sai suurema tähelepanu osaliseks oma oma kolmanda stuudioalbumiga „Cuts Like a Knife“ ning maailmakuulsaks tegi artisti tema neljas album „Reckless“, millelt pärinevad megahitid „Run To You“, „Heaven“, „Summer of ‘69“ ning duett „It’s Only Love“ Tina Turneriga. Adams on müünud üle 100 miljoni albumi üle kogu maailma ning võitnud suurel hulgal erinevaid muusikaauhindu, sealhulgas ka Grammy.

Oma värskeimast albumist räägib Bryan Adams ise nii: „Album sündis üsna orgaaniliselt, lugu loo haaval, viimase paari aasta jooksul koostöös Jeffiga. See oli suurepärane koostöö, sest andis mulle piisavalt aega lugusid kirjutada. Peamiselt jagasime muusikat internetis, saatsime teineteisele erinevaid versioone kuniks jõudsime kõige õigema variandini. „Get Up“ on muretu fiilinguga album, mõnes mõttes soovin, et oleksin selle plaadi juba 25 aastat tagasi teinud.“

„Olen alati olnud Bryani suur fänn, nii et temaga töötamine oli suur rõõm,“ räägib produtsent Jeff Lynne, kes on teiste hulgas koostööd teinud ka selliste artistidega nagu näiteks The Beatles, Paul McCartney, Randy Newman ja Tom Petty. „Bryan saatis mulle demosid, mina mängisin oma ideed sisse ja saatsin talle tagasi Inglismaale. Seal salvestas ta vokaalid ja saatis mulle Californiasse. 5400 miilise vahemaa kiuste tegime tõeliselt rokkiva albumi!“

Lisaks muusikale on Adams ala ka ühiskondlikult väga aktiivne olnud ning osaleb tihti heategevuslikel kontsertidel ja üritustel. Bryan Adamsi nimeline fond aitab lastel ja noortel üle kogu maailma haridust omandada. Adams usub, et haridus on parim kink, mida lapsele anda saab.

Bryan Adams annab tuuri „Get Up“ raames kontserdi Tallinnas Saku suurhallis 2. mail 2018. Piletid lähevad müüki täna kell 10.00. Esimesed 700 piletit on müügil superhinnaga 39 eurot.