Fred Krieger ja Maarja-Liis IlusFoto: Alar Truu
Inimesed
22. september 2017, 00:01

Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger saavad lapse!

Lauljanna Maarja-Liis Ilus (36) ja tema elukaaslane, muusikaprodutsent Fred Krieger (39) saavad peagi perelisa. 

Seltskonnaajakiri Kroonika paljastab, et juba mõne kuu eest Harjumaal ühes pulmas esinenud Maarja juures paistis silma naise ümaramaks muutunud talje. Augusti lõpus kirjutas ka Õhtulehele üks tähelepanelik kontserdikülastaja, kes väitis, et Maarja on lapseootel. Ajakirjaniku pärimise peale vastas lauljanna aga üsna tõredalt, et ei taha seda teemat kommenteerida. Kroonika kirjutab nüüd, et beebiootus sai selgemat kinnitust nädalapäevad tagasi toimunud sünnipäevapeol, kuhu Maarja laulma oli palutud. Seal ei üritanud seni muidu alati sale naine oma kasvavat kõhukest peita.

13 aasta jooksul, mil Maarja ja Fred on olnud paar, on nende pereloomise üle meedias korduvalt arutletud.

Aastal 2009 ütles Maarja ajakirjale Tervis Pluss, et tahaks paari-kolme aasta pärast oma peret ning kesklinnakorteri asemel maja. Maarja tõdes, et elus ei saa lõpmatuseni karjääri teha. „Arvan, et naise põhieesmärk on ikkagi korralikult lapsed üles kasvatada.”

2012. aastal rääkis Maarja Õhtulehele antud intervjuus, et pere loomist ei saa täielikult ette planeerida. „Küll oleks tore, kui täpselt tean, et nüüd võtan selle aja. Aga see läheb täpselt nii nagu läheb.“ Naine ütles ka, et vahel vaatab ta, et lapsed on väga armsad, kuid teistel hetkedel naudib vabadust reisida ja otsustada asju päevapealt. „Aga selge on see, et perekond on prioriteet minu jaoks. Hetkel, kui see tuleb, olen nõus kõigest muust loobuma. Aga kõik tuleb siis, kui see tuleb. Lapsed tulevad siis, kui nad peavad tulema. Ning ma loodan, et kunagi on mul võimalus näha, kas olen võimeline kasvatamaks üles kõrgete väärtushinnangutega ja perest hoolivad lapsed. Ma olen neis küsimustes väga nõudlik.“