Foto: TV3/ Õhtuleht
Tele
23. september 2017, 12:00

HÄÄLETA | Kes on kõige andekam näosaate võitja? (17)

Kohe kohe on algamas "Su nägu kõlab tuttavalt" uus hooaeg, seega oleks õige hetk korra tagasi vaadata ja meenutada, kes võidutsesid eelmistel hooaegadel ja välja selgitada milline võitja Õhtulehe lugejale enim meeldib.

Saate esimese hooaja võitis Evelin Võigemast, kes kehastas tõetruult nii Heli Läätse kui Chalice’i. Võidusumma 10 000 eurot annetas naine sihtasutusele Kiusamise vastu.

Teisel hooajal võidutses Koit Toome, kes edastas finaalis paljude lemmiku Ott Leplandi. Finaalis kehastus Toome võimsa häälega Andrea Bocelliks.

„See on olnud mu elu üks suuremaid seiklusi, pöörane ja keerdkäike täis. Kui mu nimi välja öeldi, lõi mul silme eest mustaks. Ma ei suutnud seda uskuda!“ kommenteeris mees oma võitu. Toome tõi televaatajateni pisarateni naerutavad numbrid Tiiu Tulbist ja David Hasselhofist.

Kolmanda hooaja võitis saate suurim üllataja Mart Müürisepp. Mart valis finaaliks kehastada Jaak Joala ning seda põhjusega – mees kartis kunagi laval üksi laulda, kuid kooli lauluvõistlusel esitas ta kord Joala loo "Unustuse jõel" ning sai nii hirmust pea täielikult üle. Mart kehastus saates veel näiteks ka seksikaks Nancy Sinatraks ja Tina Turneriks.

Neljanda hooaja võitjaks krooniti Juss Haasma. Finaalis astus Juss oma lapsepõlve lemmikbändi AC/DC kingadesse. Kui mees lavale astus, tõusis vaimustunud Suurhalli publik saalis püsti ja rokkis nagu homset poleks. Mehe legendaarseimaks ümberkehastumiseks jääb kindlasti Raul Sepper.

Viienda hooaja pani kinni enne näosaadet üldsusele suhteliselt tundmatu nägu, ehk Kalle Sepp. Mees näitas oma võimsat häält juba esimeses saates, kehastudes oma lemmikuks, Elvis Presley’ks. Üllatava etteaste tegi mees ka koos Andrus Vaarikuga esitades Modern Talkingu legendaarset hitti „You’re My Heart, You’re My Soul“. Finaalis võlus mees televaatajaid Georg Otsa täpse jäljendamisega.

Kallis Õhtulehe lugeja, hääleta meie küsitluses oma lemmiku näosaate võitja poolt ja põhjenda oma otsust kommentaarides!