BoyzoneFoto: AFP
Inimesed
22. september 2017, 11:51

VÕIGAS: Boyzone'i asutaja ekspruut tappis ja põletas lapsehoidja (3)

Iiri poistebändi Boyzone asutaja endine sõbratar vahistati oma Londoni lukskorteris, süüdistatuna lapsehoidja tapmises ja põletamises.

21aastase Sophie Lionnet' söestunud surnukeha leiti Sabrina Quideri (34) aiast. Võika leiu peale oli sattunud kaheksa-aastane poiss. Boyzone'i asutaja Mark Waltoni endine elukaaslane Quider oli palganud vaesest perest prantslanna hoolitsema oma laste – enda ja Waltoni kuueaastase ühise poja ning kolmeaastase tütre – eest. Daily Maili andmeil maksis naine temaga ühe katuse all elanud lapsehoidjale sandikopikaid - vaid 50 naelsterlingit kuus, kuigi tal oli raha nagu raba. 

Sophie olnud põhiline laste eest hoolitseja, sellal kui Prantsuse-Alžeeria päritolu Quider glamuurset seltsielu elas. Sõprade sõnul oli Sophie väsinud ja õnnetu ning plaanis koju Prantsusmaale naasta. Ta palus selleks emalt sõiduraha ning pidi esmaspäeval Londonist lahkuma, ent kodumaale ta ei jõudnudki. 

Koos Quideriga vahistati mõrvas süüdistatuna tema elukaaslane, samuti Prantsuse-Alžeeria päritolu 40aastane Ouissem Medouni.  Just teda oli nähtud aias lõket tegemas.