Robert RoolFoto: Kanal 2/ Marion Pettai
Tele
22. september 2017, 10:01

MÕISTA, MÕISTA: kes võib olla see poliitik, keda Robert Rool „Krimi“ saadet tehes narkopesas kohtas? (93)

Eilses erisaates „Minu ootamatu kohtumine“ rääkis krimisaatejuht Robert Rool loo sellest, kuidas ta saadet tehes Kopli liinide räämas majast täisülikonda riietatud poliitku leidis.

Rool rääkis, et sündmus leidis aset „Krimi“ tegemise algusaegadel, kas 2012 või 2013 aastal, kui eelmine saatejuht Imre Kaas just selle tegemise lõpetanud oli.

„See oli üks esimesi sündmusi, politsei sai lihtsa väljakutse Kopli majasse, seal toona olid Kopli liinides sellised majad, nagu nad on ja pahaaimamatult läksime sisse sellisesse „Võsareporterlikku“ hoonesse, neli-viis korterit, väga räämas trepikojad, kisa ja lärm. Seal oligi selline bomžikute pesa, mida oligi arvata,“ alustas Rool.

„Aga minu üks ootamatuid kohtumisi oli see, et kogu selle melu sees, kus olid sitikad, satikad, krohvi lendas, igal pool narkomaanide süstlad, siis ühe korteri diivani pealt leidsin ma täisülikonnas väga viisaka välimusega ühe meie toona tuntud poliitiku. Kes oli väga aktiivne tegutsev poliitik, sõna võtnud, kõik muu, aga me ei näidanud teda oma saates ja me ei rääkinud sellest. Ja ma leppisin iseendaga kokku, et ma unustan selle ära, et ma seda üldse nägin. See oli meie omavaheline kokkulepe, et kõik nii jääb,“ rääkis mees ootamatust juhtumist.

Rooli sõnul on antud poliitik tegev nüüd teises eluvaldkonnas, kuid tegevpoliitiku narkopesast leidmine jättis temasse jälje igavseks.

„See oli tõesti ootamatu kohtumine ja mina arvasin pärast seda, et kas nii hakkabki olema. Et kui sa vaatad päeval telerist sellist tõsist poliitikut, kes arutab päevapoliitka juttu, siis õhtul lasevad rihma nii lõdvaks, et satuvad sellistesse kohtadesse. Pärast seda analüüsi tehes tekkis selline „Võsareporteri“ rahabossi episood, kus räämas kohas, räämas inimestega läheb soliidsem inimene jooma. Pärast seda kohtumist ma mõtlesin, et elus on vist kõik võimalik. Ma ei usu enam 100% ühtegi inimest, kes päeval räägib ilusat juttu ja õhtul kuskil laaberdab!“ sõnas Rool.

Rooli sõnul ei ole ta rohkem antud poliitikuga kokku puutunud, kuid usub, et kui nad teineteisele taas otsa vaataks, tuleks see episood koheselt meelde.

„See oli päris huvitav kohtumine ja ma ei kujuta ette, mis asjaolud peaks olema, et ma ise satuks sellisesse olukorda. Niiet päris pentsik lugu!“ lausus ta.