"Minu näoga onu" - osades Rain Tolk, Roman Baskin, Evelin Võigemast, Maarja Mitt, Eve Kivi, Jarek Kasar, Carmen Mikiver jt.
Inimesed
21. september 2017, 22:26

PILDID JA VIDEO | Katrin ja Andres Maimiku filmi „Minu näoga onu“ pidulik esilinastus (11)

Neljapäeval, 21. septembril esilinastus Coca-Cola Plaza Escape saalis Katrin ja Andres Maimiku tragikomöödia „Minu näoga onu“. 

Osades Rain Tolk, Roman Baskin, Evelin Võigemast, Maarja Mitt, Eve Kivi, Jarek Kasar, Carmen Mikiver jt.

"Minu näoga onu"  esilinastus Coca Cola Plazas - Ita Ever; Anu Saagim Foto: Jörgen Norkroos

Poeg Roman Baskinile oli filmi esilinastusele kaasa elama tulnud ka ema, näitleja Ita Ever.

Linateoses teeb oma filmidebüüdi ka Rain Tolgi poeg Ruben.

"Minu näoga onu" esilinastus Coca-Cola Plazas Foto: Jörgen Norkroos) 

Kuna üks filmi tegijatest, Katrin Maimik viibis veel haiglas, siis esindas teda esilinastusel Andres Maimiku kõrval kuueaastane tütar Miriam Mia.

Stsenarist Katrin Maimik (35) sai uue ilmakodaniku emaks 20. septembril. 

Katrin ja Andres Maimiku uus film räägib laste ja vanemate keerukatest suhetest. Paiguti on film koomiline, paiguti traagiline, kuid samas ka väga eluline.

Lühidalt filmi sisust: 

Lahutusjärgses masenduses muusikakriitik Hugo soovib just oma elu hakata taas üles ehitama, kui tema ukse taha ilmub ootamatult tema isa, džässmuusik Raivo. Kiusliku loomuga vanamees teatab, et ta on kohe-kohe maist teekonda lõpetamas ja ootab ainsalt pojalt enda eest hoolitsemist. Kui aga meeste ellu ilmub atraktiivne psühhoterapeut Marian, hakkavad isa ja poeg naise tähelepanu pärast omavahel konkureerima.

Vanal riukamehel Raivol õnnestub luua ridamisi piinlikke episoode, millega Hugo romantilised plaanid ära rikkuda. Andres Maimiku ja Katrin Maimiku tragikomöödia "Minu näoga onu" räägib pealesunnitud lähedusest, õnneotsingust ja andestamisest, pakkudes naeru läbi pisarate ja pisaraid läbi naeru.

Vaata kes olid esilinastusel kohal!