Bernhard Dyne & Anna Gilder kevad-suvi 2018Foto: Erakogu
Inimesed
21. september 2017, 16:38

GALERII | Anna-Maria Galojan imetles Londoni moenädalal Eesti päritolu disaineri kollektsiooni (47)

Eesti päritolu moedisainer Liilia Aunapuu esitles Londoni Moenädala raames 16.septembril oma brändi Bernhard Dyne uut kollektsiooni „VRONSKY“.

Bernhard Dyne'i kevad-suvine kollektsioon sai hea vastvõtu osaliseks ja pööras nii mõnegi seltskonnastaari pead. Publiku hulgas istusid Sarah Harding, Jimmy Choo abikaasa Rebecca Choo, telestaar ja tõsielusarjas „Love Island“ osalev Nathan Joseph ja Eestis palju furoori tekitanud seltskonnastaar Anna-Maria Galojan.

Bernhard Dyne & Anna Gilder kevad-suvi 2018 Foto: Erakogu

Bernhard Dyne uue kollektsioon inspiratsiooniks on Lev Tolstoi romaani kangelanna Anna Karenina. Disaineri omaselt koosneb kollektsioon naiselikkest siluettidest ja isikupärastest detailidest. Taljejoont hoidvad kleidid on ajatult elegantsed ja senusaalsed, mängides pärlipitsi, tikandite ja lillemotiivi elementidega. Tulemuseks on lummavalt romantilised kleidid erilisteks hetkedeks.

Kollektsiooni põhivärv on bordoopunane, lisandub kollane, must ja pastelne roosa. Kontrastsete värvide ja põnevate materjalide kooslus on dramaatiline ja mitmekülgne: lillemotiivid, helkiv litter, 3Dlilled ja pärlirohkus. Need sobivad ideaalselt klassikaliste siluettidega.

Bernhard Dyne & Anna Gilder kevad-suvi 2018 Foto: Erakogu

Bernhard Dyne disaineri Liilia sõnul on kollektsioon loodud naistele, kes hindavad elegantseid ja naiselikke stiile, kuid julgevad siiski eristuda.

Moebränd kogub üha rohkem tuntust Inglismaal, Araabia Ühendriikides ja Venemaal ning on saanud kutseid ka New Yorgi, Vancouveri ja Milano moenädalatele.

Bernhard Dyne & Anna Gilder kevad-suvi 2018 Foto: Erakogu

Bernhard Dyne uus kevadsuvine kollektsioon valmis koos Londonis elava kübarameister Anna Gilderiga. Anna Gilder on tuntud harukordsete ja detailirohkete peaaksessuaaride poolest. Suled, velvet, pärlid, tikandid, lilled kaunistavad imeilusaid ja ainulaadseid peakatteid. Anna Gilderi kollektsioon „High Society“ on ekstravagantne ja aristokraatlik.

Vaata kollektsiooni ka Vogue'i veebiväljaandes siin.