Tanel PadarFoto: Tiina Kõrtsini
Tele
21. september 2017, 15:24

„Kolmeraudne“ täna: Tanel Padar annab pärast abieluskandaali esimese intervjuu (16)

Tänases „Kolmeraudse“ poliitdebatis paneb Mihkel Raud vastamisi Eesti taasiseseisvumise arhitekti, mõjuka vasakpoliitiku ja ühiskonnateadlase professor Marju Lauristini SDE-st ning konservatiivse noorpoliitiku ja neopatrioodi Martin Helme EKREst.

Samuti on Mihkel Raua külaliseks ka Tanel Padar, kes astub esimest korda Eesti televaatajate ette oma uue bändiga ning annab Mihkel Rauale ka intervjuu.

Möödunud nädalal lahvatas tõeline suhteskandaal kui kõigi Eesti meediaväljaannete postkastidesse tuli vihjekiri, et rokkar Tanel Padari pruut Kristel Mardisoo on abielus teise mehega – tapetud suurärimees Mait Metsamaa poja Andreasega.

Abieluvararegister kinnitas kahtlust ja näitas, et Kristeli isikukoodiga, kuid Metsamaa perekonnanime kandev Kristel on tõesti abielus Andreas Metsamaaga ning paari on mindud mullu. Reedeses Kroonikas kinnitas Kristel, et on tõesti teise mehega abielus ning elab Tanelist lahus. Tanel ütles Publikule, et Kristeli abielu-uudis tuleb talle üllatusena.

Kas intervjuu käigus ka abieluskandaalist juttu tuleb, näeb juba saatest.

Lisaks saabuvad uue mängufilmi „Minu näoga onu“ esilinastuselt„Kolmeraudse“ otsestuudiosse filmi stsenarist ja režissöör Andres Maimik ning naispeaosatäitja Evelin Võigemast.

„Kolmeraudne“ on TV3 otse-eetris juba täna kell 21.35!