Õhtulehe horoskoobid

Täna õhtul kell 19 Õhtulehe veebis ja Facebookis eetris konspirituaalne jutusaade "Tere, Teile on Telegram!".

„Tere, Teile on Telegram!“ | Kummaline lastekaitseseadus – kas lapsi hakatakse massiliselt peredelt ära võtma? (82)

LISA KOMMENTAAR

mees 31. oktoober 2017, 11:38
proovigu vaid võtta. Tasu saab vääga verine olema.
xMees29. oktoober 2017, 12:11
Tõsine probleem ja mõtlemapanev artikkel...
Väga kahju, et sellega tegelevad needsamad inimesed, kes lapiku Maa teooriagagi ja kes seetõttu pole tõsiseltvõetavad.
Sellega nad kahjuks diskrediteerivad arutelu sedavõrd tähtsat teemal!
Nojah24. september 2017, 19:53
Kuu uurija saade näitas avalikult, millega need " õiguskantsleri " ametnikud selle kontori varjus tegutsevad. Politseil oleks küllaga põhjust need isikud põhjalikuma kontrollimise alla võtta.
miks23. september 2017, 14:36
küll Saagim peab kõik pildid ära rikkuma? Mingi haigus või?
Teemaga kokkupuutunu23. september 2017, 00:16
Võin kinnitada omadest kogemustest, et kahjuks on artikkel tõsi mis tõsi, ja mis veel hullem - Eestis toimib see juba täiesti. Sotsiaaltöötajatele ja lastekaitseametnikele on antud uskumatult vabad käed - mis nemad ütlevad, see püha tõde ka on. Eriti kurb on see, et lastekaitseametnikud tahavad kangesti kaitsta lapsi ainuüksi omaenese vanemate eest. Ent kui vanemad lähevad ja paluvad oma lastele kaitset kellegi kolmanda isiku eest, siis on lastekaitsjatel aru otsas ning üritavad kõigest hi ikkagi vanematest patuseid ja süüdlasi teha. Sest midagi muud nad ju ei oska. Nimetus "lastekaitse" tuleks asendada õige mõistega, ehk paremini sobiks: "Lastelt anemate võtmise ühing".
"Lastelt anemate võtmise ühing".23. september 2017, 06:15
Sellise mõiste järgi juba talitatakse. Näiteks Perekoolis, kus sealsetel "nõustajatel" on loosungiks "Lahuta! Ignoreeri! Ära suhtle!" jne. jne ehk siis lähedaste inimeste lahku löömine ja nende suhete lõhkumine ning kaose tekitamine. Mitte liitmine, mis moodustaks ühtse pere ja mille tulemuse kasumlikkus oleks nii inimestele kui ka ühiskonnale palju suurem. Meie ühiskonnas puudub täielikult suhtlemise õpetus. Toimub täie hooga lammutamine.
Psühh22. september 2017, 21:18
Ilmselt selle Jorsi haigus on parandamatu, seepärast pole teda ka hullarisse võetud. Tema meelest on kõik võltsitud kuigi ise on faktide suurim võltsija maakera peal. Pange tähele - maakera mitte maapannkogi peal.
Õigus22. september 2017, 22:11
Panid endale vastava nime!
ei22. september 2017, 20:11
laste äravõtmisele kodudest,minukomme ei lasta läbi,rääkisin kogemustest ,kuidas lapsi pekstakse ,alandatakse,võin kohtus tunnistada.
Raivo Orgusaar. 23. september 2017, 03:38
Ole hea, võta Terve Elu Telepildiga ühendust...
???22. september 2017, 17:52
Aga kustkohast siis homopaarid endale kasvandikke saaksid, kui heteroperedest lapsi ära ei võetaks? Homopere tahavad ju kah vanemlikke rõõme kogeda. See on nende inimõigus.
ei22. september 2017, 17:49
ohtulehe d.biilikari ,lapsi ei hakata massiliselt ara votma !
(1) Julmust ja vägivalda õhutavate trükiste, filmide, heli- ja videosalvestiste ning esemete...22. september 2017, 15:55
Enamus lapsi saab vanematelt selle uue Lastekaitseseaduse kohaselt ära võtta. Piisab sellest, et lapsel on Starwars videomäng või oled võimaldanud tal Reporterit vaadata. See seadus annab riigile tohutud võimalused suvalistelt inimestelt nende lapsed ära võtta. Ilmselt see ongi mõeldud tööriistana näiteks ebamugavate inimeste vastu.
22. september 2017, 17:13
Objektiivis on hea artikkel. Igor Gräzin sotside vastu: Sildistajad, te kallate mürki!
Pole ju midagi lihtsamat kui sildistada vastaseid ja pilduda neile diagnoose. Kui seda pidevalt ja järjekindlat teha, küll siis massid ka uskuma jäävad.
http://objektiiv.ee/igor-grazin-sildistajad-te-kallate-murki/
22. september 2017, 17:43
piisab õhtusest South pargi multist või ei, tegelikult lähevad pea kõik näidatavad multid vägivalda õhutava alla eesotsas Tomi ja Jerryga.
kunagi22. september 2017, 15:54
oli vene meedias see teemaks . laimati ja halvustati soome seadusi.soomes voeti vene parmudelt laps ara. vantide kisa oli taevani. kas nyyd yritavad nad sedasama eestiga ? saagim on venelane ja vene teemade ja jama maaletooja.
22. september 2017, 14:18
Jaa, aga sinna, kuhu vaja oleks, lastekaitse silmad ei ulatu. Nt üks Pärnu-kandi pere, kus ema aasta tagasi suri ja väljast vaatajale kõik kena, suht uus maja ja auto ja kenasti riides lapsed, aga tegelikult joodikust isa, kes lastest midagi ei tea. Pidu ja pildituks igal nädalavahetusel ja võimaluse korral nädala sees ka... ja jutt kenasti kokku hoidvast perest...
Elok Liitper22. september 2017, 13:30
Jah, kõik lapsed võetakse ära ja viiakse lameda maa alumisele küljele, reptiilide baasidesse....
Aretus farmidesse. 22. september 2017, 13:48
Neist aretatakse tõupuhtad reptiilid. Meeletud rahad on seal taga.
ära valeta22. september 2017, 16:59
lameda maa teoreetikute arvates puudub gravutatsioon.Seetõttu maa alumisel poolel on võimatu olla,sest siis kukub kõik alla,sest universum koosneb ülemisest ja alumisest poolest.Maaaga toetub neljale postile,mis on oma pikkuselt lõpmatud.
tegelik eesmärk 22. september 2017, 12:20
on ühiskonna alustalade hävitamine ja kaose külvamine igal tasandil.Mida rääkis norra advogaat,kellele maja ehitasin.Laps konfiskeeritakse siis ,kui keegi kaebab,et laps mängib oma koduhoovis ilma täiskasvanu järelvalveta
kui lapsevanem ei ava ust kohe lastekaitse töötajale
ühel lapsevanematest on kahtlane nägu
kui lapsevanem mõtleb liiga kaua,enne,kui vastab lastekaitsetöötaja küsimusele
kui lapsel on kahtlane või hirmunud nägu
kui laps nutab
kui lapsel on liiga vähe mänguasju
kui lapsel on liiga palju mänguasju
kui toad on koristamata
lapsi töötlevad ka psühholoogid ja panevad neile sõnu suhu.
Tegelikult on see üüratu äri.Lapsed on muudetud kaubaks.Neid lapsendatakse seksuaalvähemustele,keda ei ole õigus kontrollida,sest seda sildistatakse kohe vähemuste diskrimineerimisega.Homoseksuaalsetel paaridel on õigus omavahel lapsi vahetada.lapsi müüakse ka organiteks ja satanistidele seksuaalorgiateks.Selle tagajärjel sünnivad lapsed lähevad kõik ohverdusteks.Neid kasutatakse ka video tegemisteks pervertidele.Näiteks kabalistide traditsiooni järgi raiutakse väikelastel käe ja jalalabad,ning seejärel ollakse röökiva lapsega seksuaalvahekorras,ning juuakse nende verd.Sellise sisuga filmide eest makstakse miljon eurot.Sellepärast sotsid püüavad hüsteeriliselt läbi suruda kooseluseadust,et homopaarid saaksid lapsendamisõiguse.Ka Breiviku ajas raevu see,et temalt konfiskeeriti tema 9aastane poiss.Sellepärast andis tuld meeleheitele viidud isa sotside suvelaagri kasvandike pihta.
lisaks22. september 2017, 12:38
on kommuunide vahel omavaheline võistlus,kes suudab rohkem lapsi konfiskeerida.On loodud ka pealekaebajate süsteem,kelle ülesanne ongi mööda küla ringi liikuda ja otsida rikkumisi.Ühe vihje eest makstakse pealekaebajatele alates 500NOKi.
natalie22. september 2017, 20:16
olen valmis rahvusvahelise kohtu ees rääkima ,mis alandused said teoks lastekodulastega.lõpetage minu kommide kustutamine,kas tagasi ussa
Raivo Orgusaar26. september 2017, 03:04
Euroopa "Inimõiguste" Kohtus istuvad korrumpeerunud Eesti kohtunikud ja prourörid, kes kõike käsu korras kinni mätsivad, sealt Sa küll õigust ei leia: www.youtube.com/watch?v=RreXp0m1IzM
22. september 2017, 12:55
Aga toimibki ju igal tasandil ühiskonna alustalade hävitamine ja kaose külvamine. Kas te arvate et see on juhuslik, et ühtäkki ka lausa täiskasvanud lapsed on astunud oma vanemate vastu? See ei ole juhus, vaid puhas ajupesu - meedia ja psühholoogid on selleks kõige sobivam nupuke, mille kaudu saab vanemaid ja lapsi omavahel eemaldada - diagnoose loobitakse kahte lehte ja kui "traumasid" ei ole, siis "traumad" mõeldakse välja.
Kes jäetakse ellu22. september 2017, 13:47
Need viiakse spetsiaalsetesse farmidesse, kus neile lisatakse reptiilide geene ja nende järglased on juba reptiilid. Käib meeletus mahus aretustöö reptiilide tõuomaduste parandamiseks. Ilmselt Sorose raha eest!
Laps on pere oma!22. september 2017, 11:02
Paljudel maal elavatel üksikemadel on laps ainuke teenimisvahend, õnneks sotsid panid lasterahasid juurde aga viinaaktsiisi ka ja kõigil pole võimalust käia lätis(põhja-eestis), nii et et on isegi raske. Kui lapsed ära võetass mis siis saab nälg või nöör?
abdallahi22. september 2017, 10:46
Lugesin sellest ajusaagimi üllitisest kolmandiku ära ja siis tekkis tõrge, no ei taha lugeda nii paljude kirjavigadega artiklit.
22. september 2017, 10:17
Saksamaal see seadus toimib, valged naised ei sünnita, küll aga mustad. valgel võib alati lapse ära võtta ja lastefarmi panna., kus saab vaimselt töödelda. eesmärgiks on valgete väljasuretamine.
Noojaah22. september 2017, 10:10
see pole vandenõuteooria, see on äri.
Soomes üritati ära võtta laps, kelle ema oli haigeks jäänud. aga riigilt abi ei palunud. Ise raskustega toimetulek osutus kahtlaseks, isegi Eestist abiks tulnud vanaema ei lugenud.
Teine Eesti perekond põgenes kiiruga kodumaale, kui lastekaitse absurdsel ettekäändel neile kallale kippus.
Lastekaitse on neis maades muutunud äriks ja laste äravõtmine on lihtsalt ärimahu suurendamine.
Soomes on ilmunud kunagi perest äravõetud laste lugusid, kus autorid tõdevad, et nende normaalne elu katkes äravõtmise hetkel. Järgnes kestev üksinud hirmutavas maailmas.
Eks meie sotsmini ametnikud tahaksid ka võimu ja rohkem raha.
Lastekaitses kehtivad kaks põhimõtet.
Üks ütleb, et lapse perekonnast ilmajätmine tohib olla ainult äärmine abinõu. Siin on alati teatud risk.
Teine kuulutab, et ükski laps ei tohi jääda abita. Ning riski vältimiseks eelistavad ametnikud lapse perest vähimalgi põhjusel eraldada. Oleks nende teha, võtaksid nad kõigilt lapsed ära. Sest siis on kindel ja siis on palju raha.
22. september 2017, 10:29
Jaa, Pealtnägijas oli see ka. Nüüd enam ei lasta midagi sellist näidata, sest see oleks ju automaatselt vihakõne.
Miksik22. september 2017, 10:07
Eriti hästi kõlab "lapse hirmutamine" põhjendusena. Üks ema loeb lapsele muinasjuttu punamütsikesest, laps kardab hunti ja kaitsetädi võib lapse hirmutamise põhjusel lapse ära võtta.
lapsed on ohus22. september 2017, 16:03
Piisab ka sellest, et su laps läheb kooliteel valest kohast üle sõidutee. Siis loetakse laps ohus olevaks ja võetakse ära põhjendusega, et oled oma tegevusetusega lapse ohtu pannud.
Tõesti,22. september 2017, 09:56
päästkem oma lapsed ametnike ja rahahaide käest! See seadus muutub lühikese ajaga räigeks äriks, pole kahtlustki.
22. september 2017, 10:47
Ah soo22. september 2017, 09:55
see on eelmise valitsuse seadus sama totter nagu kõik, mis nad on teinud.
jaaa22. september 2017, 12:44
ja kas nüüd on siis mingid teised näod või tegijad? irw
K22. september 2017, 09:54
Norra rahasid on Eesti lastekaitsesüsteemi süstitud viimate aastate jooksul umbes miljard eurot, selle eest on loodud Norraga sarnane lastekaitsseadus ja koolitatud välja hulk lastekaitsetöötajaid. Norra raha on nii valdav, et alles eile oli Vikerraadios Tallinna ülikooli kasvatusdotsent Tiiu Kuurme, kellele laskus valgus õuele soolise võrdõiguslikkuse osas peale seda, kui Norra rahad olid laekunud kontole. Praegu lastekaitses toimuv on õudusunenägu. Kodus ei või last lüüa, kuid lastekodudes ja ka hooldusperedes, nagu on näidanud nii Inglismaa kui Norra praktika, võib lapsi lüüa ja peksta ning seksuaalselt ära kasutada. Pole harv juhus, kui äravõetud lapsed antakse sisserändajate v homoseksuaalsele perele. Heiki T. väikese Tiina lugu on õõvastav näide. Ta laps oli vist 8kuune (?) kui lämbus lastekodus oma okse sisse. Milline 8kuune ei keera end ja oksendab öösel ning jäetakse järelvalveta? Puuduvad sõnad, et seda ebaõigust väljendada. Heiki on korduvalt pöördunud riigi õigusabi poole, keegi ei võta ta asja endale. Saate aru, et see on mahavaikimine. Merle Haruoja on öelnud, et põhjamaade lastekaitse suund on hoolduspered. Hoolduspered saavad meeletuid toetussummasid, nad ei pea töötama. Väidetavalt on ka siin juba võõraste laste kasvatamise eest palka saavaid peresid. Mis sii on? Nagu leheloost selgus, pole lapsel vaja pere ega armastust, olgugi selleks ainult vanaema. Lapsel on vaja palju ruumi, eraldamist perest ja palju asju. Jäle - räägime ühtedest väärtustest, aga teeme teist. Või peaks oma lapsedka lastekodusseandma ning siis nad hooldusesse võtma, et Eesti seadusekohaselt ja inimväärselt elada?
22. september 2017, 10:39
Meil on olemas neid peresid, kus on kasulapsi võetud lausa mitu ja saavad päris häid summasid.
Erla22. september 2017, 09:25
Lastekaitseseadus on julm nii vanemate, vanavanemate kui ka laste suhtes.
22. september 2017, 09:49
Vanavanemate vastu tehakse samuti suurt ajupesu, süüdistades neid oma väljamõeldud lapsikute süüdistustega nii rängalt, et nad shokist enam ei toibugi - koolevad kiiremini maha ja pole noortel enam jalus.
..22. september 2017, 09:24
siin on ikka midagi peast segimineku moodi, kui meil arvestada miinimumpalga suur´usi ja alla keskmise palga saajaid, siis peaks kolmandikul peredel vist võtma lapsed, sest nad elavad pankade orjadena, hiigelmaksude orjadena rikkuritest firmadele-energia, veemajandus jne....kas need pered saava dlubada korralikke toite ja vajeldusrikkust oma peredele.Ikka ajud nagu prügikastid, kes ei oska midagi rohkem enda nina eest kaugemale mõelda ja näha.Kui lapsed rikutakse juba eos ära, tekibki siit meie kuritegeliku maailma algus, tekivad trotsid ja teiste vihkamine, siit tulevad algused narkotarvitajaile, alkole,vägistamistele jne...sest põhjustajaks on suures osas just see peredest lõhkumine ja SUNDKORRAS KUHUGI VIIMA, KUS EI ARMASTATA MINGILGI MOEL SAMAMOODI NAGU EMA JA ISA VÕI EMA.Olgu see ükskord arusaadav, meie riigisüsteem ise viib noori niikaugele, taguge see endile pähe, vaid mõned pered on kus on vanemad allakäiku ise läinud, kuid ka siin saaks õigel ajal juba koolides aidata, mitte saata neid hättasattunuid lapsi koolidest minema kui on tekkinud probleemid, vaid NENDEGA TULEKS KOHE ALGUL KA KOOLIDES TEGELEDA, AIDATA JA SUUNATA, MIDA POLE AMMU ENAM OLNUD, ENAMASTI SÕIMATAKSE PALJUDES KOOLIDES.
22. september 2017, 10:42
Vaesus tekitab depressiooni ja hiljem löövad traumad välja.
Tex22. september 2017, 09:21
Breivik ja astma istuvad norrakatel sügaval sees.
Kuid veel hullem, et see nakkus on hakanud levima üle maailma.
Naine22. september 2017, 07:44
Kõige haigem artikkel! Kubiseb vigadest ja on täielikult ühepoolne ja kohutavalt pealiskaudne! Ilmselt jälle laksu all kirjutatud! Inimesed, palun ärge uskuge sellist jama!
22. september 2017, 07:58
me oleme juba selle jama sees! sina oled üks "lastekaitsjatest"?
ära ole sinisilmne22. september 2017, 07:59
ja mine uuri Lastekaitsetöötajate käest mis tulemas on...
to Naine22. september 2017, 08:24
hakkab pihta äri mahavaikimine, oledki see Sass või kes seal kasu sai?
22. september 2017, 08:34
Perekoolis juba käib suur propaganda oma "jutumullikestega". Alustatakse pidevalt "huvitavate" teemadega ja äkki ilmuvad sinna vestlusse huvitavad sotstädid või "psühholoogid" , kes siis kaagutavad teemaalgatajale kaasa, olles millegipärast kindlad et iga internetti paisatud "lugu" on tõsi.. Psühholoogidel ja lastekaitsetädidel on käimas järjest enam hoogustuv äri, sest nad saavad sellise äriga omale muinasjutulisi summasid. Käib massiline juurte lõhkumine, sest ilma juurteta massi on hea manipuleerida.
mari22. september 2017, 07:13
No kui lapsi hakatakse ainult kitsaste elutingimuste pärast ära võtma, siis on tegu lapserööviga ja see on kriminaalkorras karistatav.
22. september 2017, 06:29
Hea et sel teemal hakati sõna võtma. Egas muidu ei tule massiliselt Perekooli teemasid, mis tunduvad olema lausa kunstlikult tekitatud nagu selle taga oleks mingid lastekaitsetädid, kellel on kavas eraldada suured lapsed oma vanematest (need on nii halvad) väikesed lapsed oma vanematelt (need on veelgi halvemad) ning üleüldse teha Põhja-Koera moodi mingi "loomade farm", kus "riik kasvatab" neid ühise teki all. Pole midagi uut siin ilma peal, kõik kordub. Peaasi et saaks juured lõhutud.
22. september 2017, 06:58
22. september 2017, 07:28
noh22. september 2017, 09:47
Norrale peaks ka sanktsioonid peale panema. Õudne riik.
Ja mida väidab Ilves, et Eesti polegi Baltimaa?
ida saksamaal22. september 2017, 05:28
võeti lapsed ära poliitiliste vaadete pärast,riigis olid hiigellastekodud 5000 lapsega,lapsed elasid nagu vangilaagrites.
kooliraadio.ee22. september 2017, 00:49
No ja siis? Muutub sellest midagi? Homme juba uued uudised ja eilsed asjad ammu ununenud.
kuule Saagim22. september 2017, 00:01
Ära mängi lolli, et sa kuuled sellest esimest korda.
eestlane soomes.21. september 2017, 23:54
asi on väga lihtne, miks seda tehakse. Lastekodud soomes ja norras ON ERAFIRMAD, põhiliselt usa pensionifindide omanduses olevad äriühingud. Seadusest tulenevalt ei saa nende töösse mingilgi määral keegi sekkuda, ka mitte kohtu kaudu. kui laps ära võetakse, kirjutavad nad kohalikule omavalitsusele välja just selliseid arvedi, kuis süda lustib ja seaduse järgi kohalik omavalitsus on kohustatud need kinni maksma. tean antud infi täiseti kindlast allikalt, kes töötab soome kohtusüsteemis ja tegeleb antud asjadega igapäevaselt. lastest ja lastekaitsest on tehtud äri., täpselt samamoodi, nagu haigekassast on tehtud välismaiste ravimifirmade lüpsilehm. Arstidel ei kehti ammu enam hipokraatese vanne, inimese tervis on äri objekt. sellest ka arstide tihe koostöö ravimifirmadega ja kurikuulus ringkaitse. AMETLIKUD nn."terviseorganisatsioonid" levitavad täiseti lolle jutte (näiteks laste liiga varajane massiline lausvaksineerimine, samasugune lollus nagu 15 aastat tagasi kiputi ravimifirmade soovitusel antibiootikumidega liialdama, aga äri õitses ju seetõttu), kogu see amtelik teadus on ilusti kenasti korrlikult ära ostetud ja ära lollitatud.
Aga minule teadaolevalt on see artikkel täiesti aus ja vastab tõele. Nö. Lastekaitse on põhjamaades täielik terroriorganisatsioon, millele ka kohtu võim peale ei hakka. Üks ametnik otsustab ainuisikuliselt teie lapse saatuse ja teha ei saa mitte kui midagit. Tere tulemast Eurio Liitu, täielik deomkraatia, kas pole mitte?
22. september 2017, 06:56
Sotside terror peab kaduma igaveseks!!!
/ 06:56, 22. sept 2017-le22. september 2017, 08:29
seda alustasid reffid ja jätkavad kõik muud erakonnad, eriti hullud on rahvuslased
22. september 2017, 10:06
sotside sõrad peab igalt poolt välja juurima.
hahahaa21. september 2017, 23:53
Orgusaar on p a r a s i i t!
matsu22. september 2017, 09:22
Orgusaar on kremli kit..
Sama süsteemi järgi üritatakse ka naaberriikides rahvast üles ässitada, seejuures valeväiteid tuleb nagu küllusesarvest.
matsu22. september 2017, 13:24
mis kits sa matsu ise oled, et siin ok sendad? Tegija! Trollidepoo mutivõtme hoidja.
ahhaa21. september 2017, 23:50
Vihakõne sotsiaaltädikeste aadressil, milles tinglikult kujutatakse ette soovitatavaid situatsioone võõra lapse järgi krahmava käe omaniku suhtes.
Mõtleme taas - Tallinna Tv - Lastekaitse Seadus:21. september 2017, 23:43
21. september 2017, 23:05
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Jutt käib uuest, palju karmimast seadusest21. september 2017, 23:14
Mitte eelmisest. Uuega on jah nii, et Lastekaitsetöötaja võib seda kõike kohe teha.
Üks põhjendus21. september 2017, 23:19
homod tahavad värsket ja nemad peavad seda saama, sest nemad on niisugusteks sündinud. Ja lapseliha on Aafrikas delikatess.
Mullist mullini21. september 2017, 23:27
Vastus nagu ikka RAHA. Ja palju-palju raha.
Ei peagi ho mo olema.
Soomes saab pagulane 1 lapsendatud soome lapse eest Soome riigilt PÄEVAS 350€ ja neid võetakse palju. Istud kaevikus, lennukid lendavad, siis jõuad Soome - uahh! ja istud kõetud toas, lennukid ei lenda...
22. september 2017, 09:32
Lastekaitsetädike ise võib ju oma väikese palganumbri ees silmi pööritada, kuid uuri kui palju saadakse raha äravõetud lapse välismaale "müümise" eest.
kah29. september 2017, 16:06
Ma tõsiselt soovitan vaadata internetist dokumentaalfilme Norra lastekaitsesüsteemi kohta. Lapsi võetakse vanematelt ära kirjeldamatutel põhjustel. Näiteks võeti laps ära, sest lapse ema oli kasvanud kasuperes. Mks sa arvad, kas sellel lapsel on võimalik enda lapsi kasvamas näha?
21. september 2017, 22:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
k22. september 2017, 00:23
Sedakorda on sellel kremli kitsel õigus ja sulle tuleks veel paar matsu virutada.
matsu juntsu22. september 2017, 13:26
tõmma talle minu poolt ka paar litsrit, kui ladumiseks läheb. See matsu de biilibatsill on aktiveerunud
Niipea21. september 2017, 14:58
kui sinna ahelasse tekib lüli mis tulu teenib, hakkab see oma elu elama ja algselt välja käidud rohkem või vähem üllastest ideedest ei jää muud järgi kui vaid loosungid mille taha süsteemi ringi ajavad mutrikesed end peidavad.
Heh21. september 2017, 23:06
ja kuida lastekaistseametnik selle pealt tulu teenib ?
A22. september 2017, 00:14
toimetab lapse kasuperre ja see maksab, kasuvanemad saavad uue auto, aidatakse maja ehitada jne, lastekaitseametnik saab altkäemaksu ja rahul mõlemad. kannatajaks jäävad ikkagi lapsed, norras tuleb vist luua seadus , mis kaitsed kapsi lastekaitseametnike käest. soomes võetakse lapsi ära eest peredelt, eriti üksikemadelt. kui meil selline seadus vastu võetakse, siis laste sündivus ka tõenäoliselt väheneb.
Mnjah22. september 2017, 14:29
Asi käib nii (näide Soomest):
lastekaitse kõige tähtsama spetsialisti vend oli laste eraturvakodu omanik. Järelevalvet teostas spetsialisti ämm.
Spetsialist tagas, et turvakodus oleksid alati kõik kohad täidetud, ämm tagas, et firma kohta esitatud kaebused tagasi lükataks.
Formaalselt ei saanud kasu ei spetsialist ega tema ämm. Kuna perekonnanimed olid erinvad, ei osanud võõrad arvatagi, et lastekaitse on ühe perekonna eraäri.
Chemitrail21. september 2017, 13:44
21. september 2017, 13:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Dihhütoomia21. september 2017, 23:29
Kõige ullem ei ole reppiilipakkdärr vaid kemmtreili Arieli bakk, mille sinusugune dulnuggas on tühjax nuusutanud.
kurvad lood21. september 2017, 13:18
tore kui keegi julgeb sellistest asjadest rääkida, aga see on nagu näpu herilase pessa torkamine
Sellest uuest kaitseseadusest..21. september 2017, 23:18
..kirjutati juba aastaid tagasi. Aga nagu alati, eestlasi seadused ei huvita. PS: Mina kuulsin sellest uuest, karmimast seadusest tuttava Laatekaitseametniku käest.
Mofo21. september 2017, 23:49
Seda lastekaitsebisnesit sõimati veel hiljuti nn peavoolumeedias vene propaganda väljamõeldiseks. Räme tegelikult.