Filmi "Lego® Ninjago® Film" esilinastus Coca-Cola Plazas.Video: Alar Truu
Inimesed
20. september 2017, 21:15

ÕL GALERII JA VIDEO | Jan Uuspõld esitles uut lustakat animafilmi

22.septembrist alates saab kinodesse uudistama minna uut, põnevat ja lustakat animafilmi "Lego® Ninjago® Film", millele annavad hääle tuntud eesti näitlejad.

Kolmapäeva õhtul toimus Coca-Cola Plazas põneva noortefilmi esilinastus, kus kohal oli ka tasakaalukale kung fu õpetajale Meister Wu’le hääle andnud armastatud näitleja Jan Uuspõld. Kõik väikesed ja suured fännid said näitlejaga koos poseerida ning paar sõna vahetada.

Jan Uuspõllule on see esimene suur roll animafilmis kehastada ning mehe sõnul tuli see üsna kergelt, isegi nahk ei läinud märjaks. Dublaažiprodutsent Andrus Kasesalu sõnul oli neil tükk tegemist nuputamisega, kes kung fu õpetaja rolli võiks kehastada, aga Jan sai sellega suurepäraselt hakkama.

Vaata Õhtulehe videost!

Filmi "Lego® Ninjago® Film" esilinastus Coca-Cola Plazas. Video: Alar Truu

Sepo Seeman on animafilmis kuri sõjapealik Garmadon, kes soovib Ninjago linna vallutada ja terroriseerib selle elanike; Christopher Rajaveer mängib noort kangelast Lloydi ja Tiina Tauraite on Lloyd’i armastav ema Koko. 

Salajases ninja’de meeskonnas on Taavi Teplenkov tegelane Kai; Toomas Krall annab hääle Cole’ile, Jaanus Tepomees on Jay; Priit Matiisen mängib Zane’i ja Kristel Aaslaid on vapper Nya.

Episoodilistes rollides astuvad teleankrutena ülesse veel iseennast kehastavad Kerli Dello ja Kristjan Hirmo.