Eduard Tinni raamatu „LURICHI JÄLGEDES – Eesti sport tsaariajast tänapaäevani“ esitlusFoto: Viktor Burkivski
Inimesed
20. september 2017, 13:57

Eduard Tinni raamatu  „LURICHI JÄLGEDES – Eesti sport tsaariajast tänapaäevani“ esitlus Kalevi Spordihalli kohvikus

PILDID JA VIDEO | Ööklubi Teater omanike Joosep ja Platon Tinni isa esitles põnevat raamatut (3)

Eesti Seeniorispordi ja Spordiveteranide Liit ning Eesti Spordiajaloo Seltsi Tallinna osakond kutsusid teisipäeval 19. septembril „Kalevi“ Spordihalli kohvikusse Eduard Tinni raamatu  „LURICHI JÄLGEDES – Eesti sport tsaariajast tänapaäevani“ esitlusele oma head sõbrad ja lähikondlased. 
Eduard Tinni raamatu „LURICHI JÄLGEDES – Eesti sport tsaariajast tänapaäevani“ esitlus Foto: Viktor Burkivski

Eesti 100. sünnipäevaks ilmunud poleemiline raamat käsitleb autori nägemust eesti spordi eri tahkudest. Raamatus on üle 1250 portreefoto kõigi aegade  spordialade esindajatest, kes on hoidnud ülal Eesti spordiau. Autor rääkis esitlusel raamatu sünniloost ja jagas autogramme.

Eduard Tinni raamatu „LURICHI JÄLGEDES – Eesti sport tsaariajast tänapaäevani“ esitlus  - Platon Tinn; Joosep Tinn Foto: Viktor Burkivski

Kohal olid ka raamatu autori Eduard Tinni pojad, kes ajavad Tallinnas edukat ööklubide äri. Neile kuuluvad näiteks populaarne Lounge Deja Vu, ööklubi Teater ja kohvik-restoran Babulja. Tegusad mehed Joosep ja Platon Tinn eksponeerivad end avalikkuse ees haruharva. 

Eduard Tinni raamatu „LURICHI JÄLGEDES – Eesti sport tsaariajast tänapaäevani“ esitlus - Raido Rüütel koos perega  Foto: Viktor Burkivski

Kohal oli ka legendaarne rallisõitja Raido Rüütel koos tütar Adele ja lapselastega. Adele elukaaslane on ärimees Platon Tinn. 

Vaata pildigaleriid ja videot!