Tallinna südalinnas asetsev St.Barbara Hotell ja restoran Baieri Kelder tähistasid 19. septembril oma 20. sünnipäevaFoto: Erlend Staub
Inimesed
20. september 2017, 13:18

PILDID | Legendaarse Baieri Keldri sünnipäeva tähistati Marek Sadama ja lõõtspillimänguga (4)

Tallinna südalinnas asetsev St. Barbara Hotell ja restoran Baieri Kelder tähistasid 19. septembril oma 20. sünnipäeva. Ürituse peaesinejaks oli laulja Marek Sadam projektiga „Lihtsalt Sadam“. Teda saatis ajastu ja olustikuga harmooniliselt sobiv lõõtspillimäng.

Ürituse eesmärgiks oli tunnustada oma koostööpartnereid ja kliente pikaajalise koostöö eest, ilma milleta poleks täna täitunud 20 aastat võimalik olnud.

„Me kõik oleme tugevad eraldi, kuid koos suudame imesid korda saata,“ tunnustas ettevõtte tegevjuht Joel Bezzaborkin äripartnereid ja kundesid.

Hotell St.Barbara on kolmetärnihotell, milles on 53 numbrituba ja konverentsikorraldust pakkuv Saksa restoran Baieri Kelder. Viimane on tuntud oma kvaliteetse Saksa köögi ja Eestis selle traditsioonide hoidmise ja arendamisega. Traditsioonilised Saksa maitsed saavutavad harmoonia Eesti traditsioonidega pedantse peakoka Marko Kulveri ja tema meeskonna käe all.

Restorani kandvaks õllebrändiks on Paulaner. Ainsa kohana Eestis pakub Baieri Kelder vaadiõlut Palulaner München Dunkel ning tähistab igal aastal maailmakuulsat Oktoberfesti õllepidu erinevate kampaaniate ning Oktoberfesti eripruuliga.

Vaata pildigaleriid!