Mart SanderFoto: kuvatõmmis/ TV3
Tele
20. september 2017, 11:23

TV3 VIDEO | Vaata ja imesta! Mart Sander näitab Merivälja ufost pärit tükki (14)

TV3 uudiste stuudios käis multitalent ja ajaloohuviline Mart Sander, kellel väidetavalt see päris õige Merivälja objekti tükk olemas on. Nimelt elas majas, mille all Merivälja ufo olevat olnud, Sanderi kunagine klassijuhataja.

„Temaga olid mul väga pikalt suhted, ka pärast kooli käisin tal tihti külas ja temalt on mul kingitusena ufo tükk, ma olen väga nõus, et seal all on ufo tükk, mulle meeldib nii mõelda. See ufo on kaitstud kaitsekihtidega, sest ma kujutan ette, kui maaväline tsivilisatsioon tuleks oma kosmoselaevadega või kosmosemajakaga, siis me ei puuriks sealt läbi oma jõududega,“ arutles mees.

Tükk, mis Sanderil kaasas oli, puuriti objekti küljest tohutute teemantpuuridega. Mehe sõnul on tükke objektist saadetud erinevatesse laboritesse üle maailma ning väidetavalt sellist sulamit meie planeedil eksisteerida ei tohiks.

Sanderi sõnul talle tundmatu objekti tükk mingisugust mõju avaldanud ei ole, kuid tundlikumad inimesed võivad sellest saada isegi elektrilöögi.

„Mina olen kahjuks tundetu inimene, ma ei ole sealt kunagi tundnud mingisuguseid asju, ma olen isegi maganud vahel, et see on padja all, et järsku satun kuidagi teistpoolsusesse, kuid siiski mitte. Mõni tunneb kuuma temas, mõni ütleb, et on tohutult raske, kuigi ma ise ei tunne, et ta oleks raske,“ jutustas ta.

Vaata kogu intervjuud videost!