Foto: Kanal 2
Inimesed
19. september 2017, 13:59

BEEBILÕUST POERÖÖVIST: „Olin hunniku rahusteid sisse söönud, hunniku kokaiini sisse imenud.“ (52)

Andrus „Beebilõust“ Elbing on kurikuulus Eesti räppar, kes jahmatas kõiki poerööviga, mille ainus eesmärk oli vabatahtlik soov minna vangi. Mees andis telesaatele „Radar“ esimese põhjaliku vabanemisjärgse intervjuu.

„Kui ma seal kambris ärkasin, siis mõtlesin alguses, et nõme uni... Aga kui silmad lahti sain, siis vaatasin, et täiesti haige värk. Ma pole nii sitasti end kunagi tundnud, kui seal kambris maas ärgates. See, et see kõik oli päriselt. See oli julm. Lihtsalt julm. Aga noh, siis polnud midagi teha, järelikult oli see mu soov,“ meenutab Beebilõust hetke, kui politsei ta raskes joobeseisundis kinni võttis ja kongi viis.

„Ma ütlen, et ma ise eriti sellest hommikust palju ei mäleta. Olin hunniku rahusteid sisse söönud, hunniku kokaiini sisse imenud. Joonud ... kuradi ... ma ei tea, mida veel.“

Võimalike vangla-alternatiivide peale mõeldes ütleb Beebilõust usutluses „Radarile“, et hullumajja ei oleks ta saanud minna, sest siis oleks ta rohtusid täis topitud ja zombie'ks tehtud, kuid ta tahtis puhkust selge peaga.

Täna õhtul kell 20 Kanal 2 eetrisse minevas intervjuus vastab Beebilõust muuhulgas küsimustele, mida ta endast arvab, kas vangla pakkus talle seda, mille järele ta sinna läks ja kuidas reageeris sündmusele tema ema.