Tele

ERRi VIDEO | Maasikas: ELil pole võimalustki oma asüülisüsteemi arutada, kui piir on lahti (27)

LISA KOMMENTAAR

19. september 2017, 17:54
EL on kaputt, kui ei hakata kohe iga piiririkkuja kohta kahte juba piiri rikkunut välja saatma. Sõjad kohe lõppevad ja neil on võimalus oma kodumaad üles ehitada.
milleks kiun19. september 2017, 13:52
loomad ei ole süüdi,et ei ole piire ehitatud.Süüdi on meie oma võim,kes on rahvusvahelise kuritegeliku sündikaadi teenistuses.Ja ka meie omad Jürid ja Jaanid on selles süüdi,etvalivad endiselt suhkrunägudest ilukõnelejaid,kes on kurjategijate marionetid."Me viime riike ja rahvaid ühest pettumusest teise,kuni nad endid meie jalge ette heidavad!"praalivad selle maailma vägevad.Ja meie endi agarad emtüd aitavad sellele agaralt kaasa lootes saada tüki võimupirukast.Meil puudub ka julgeolekuteenistus,kes rahva vaenlastel näpud sahtli vahele paneks ja küsiks."kelle heaks töötad,koer?"Meil on selle asemel kurjategijate turvateenistus.( https://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2017/03/270ed78298e74d1bfe25aa562f1ec194.jpg)
Lahtine piir19. september 2017, 11:17
Mis mõttes see piir lahti on? Kui meie prooviks kuskilt väljastpoolt Euroopa Liitu siia sisse saada ilma dokumendi või viisata, siis istuksime kinni ja läheksime kohtu alla. Me ei saa Lätissegi ilma dokumendita minna- soovitatakse tungivalt ID-kaarti kaasas kanda. Need m u d a k o o n u d aga pääsevad ilma ühegi dokumendita EU-sse sisse.
Paul19. september 2017, 09:51
Euroopa Liit on üks naeruväärne ollus....Eks paistab, kaua rahvad seda saamatut "montstrumi"veel taluvad.
vähemalt mõni üksik19. september 2017, 08:52
ütleb ka õigeid asju välja ehk on sellest mindagiki abi selle merkeli hulluse ohjeldamisel ja arusaamade muutmisel.
eu19. september 2017, 15:05
Minu arusaamist mööda on kodanik Maasikas väga e - liidu usku. Kiidelnud ja õigustanud e -l iidu föderatsiooni loomist. Kuna on ise ka e - liidu palgal, siis kiidab ka junkeri/merkeli inimkaubandust ja multikultit.
Salliv tolerast19. september 2017, 08:11
Hmm... kas on piir on lahti või... eem.. aam.. võiks teha veel umbes 100 saadet ja arutada, mis tähendab kui piir on lahti ja kui keeruline on praegune immigratsiooni tõus. See on keeruline, ega siis piire kinni ei saa panna. Tehke telesaateid juurde ja korrutage kui keeruline see kõik on.
yll19. september 2017, 07:37
ja ega see kamp midai ette ei võtagi.99% tulijatest ka jääb siia ja hakkavad uusi siia organiseerima kuigi võibolla 1% neist vastaks kuidagi pagulasstaatusele.eurooplased on vanad ja haiged ning küll
uuserooplased ise hakkavad oma elupaiku kaitsma.
ja 19. september 2017, 08:24
oma pühamuid ehitama põletades kristlike kirikuid.
" Sellise19. september 2017, 07:04
helmeliku ja rassistliku mõtteviisiga kaugele ei jõua "
Maasikas19. september 2017, 07:28
tagasi kutsuda ja rõivas asemele saata. :)
Õigus, 19. september 2017, 08:25
tuleb muslimitele pühamuid ehitama hakata ja rohkem raha anda.
peast sots19. september 2017, 06:45
Sallime ja aitame, et rikastuda!
peast puuutin19. september 2017, 06:52
inimkaubandus on muutunud Itaalia maffioossetele struktuuridele kullaauguks ja pruukis vaid Kreeka toonasel peaministril Moscaus käia, kui Kreeka hakkas sõelana pagulasi läbi laskma ja merelt juurde tooma. "Tänutäheks" siis neis riikides terrorit ei tehta?
itaalias20. september 2017, 15:59
pole jah ilmselt selle pärast et põhiline transiidi koridor muidu veel piiratakse äkki vastuvõttu
eva19. september 2017, 06:28
Kas eriesindajal oleks võimalust, tahtmist ja julgust rääkida kõike seda väheke laiema kvoorumi ees? Europarlament? Eesistumise istung? Mõni laiema vaatajaskonnaga TV kanal? Õhtulehest ja meie riigitelevisioonist pole suurt abi. Õhtulehe lugejad ja ETV vaatajad teavad seda kõike nagunii, aga kommentaarid kustutatakse ja eetrisse samade mõtetega inimesi ei lasta.
ei ta julge19. september 2017, 14:46
ja räägib ka siin pooltõde. Türgist tuleb neid ikka veel, kuid mitte enam nii massiliselt. Pidav piir ei tohiks ka mitte ühte läbi laskma. Alles siis saaks hakata seda jama likvideerima ( kes siia, kes tagasi) ja mingeid kvoote arutama hakata.
se'st tuleb üks tants, se'st tuleb üks tants, se'st tuleb üks vahva puntratants19. september 2017, 05:30
ВОПРОС 1:
• Kui teil korteris veetoru lõhkeb, kas te siis hakkate purskava toru kohast kaussidega vett naabrite juurde edasi tassima ja vahepeal käite isegi veel supermarketis, et kausse juurde osta
(ja kui parajasti kausside jaoks vaba raha ei ole, siis käite veel pangast läbi ja võtate väiketarbimislaenu või laenukontorist SMS-laenu lisakausside ostmiseks)
või te helistate majavalitsuse komandatuuri ja kutsute avarii likvideerimiskommando?
ВОПРОС 2:
• Kas naabrid peaksid teile ukse avama kui te seisate vett täis kauss käes nende uste taga ja läbi naabri ukse seletate naabrile häält tõstes "lase sisse, mul on veega kauss käes"?
Kui üks naabritest teavitab, et ta teid uksest sisse ei lase, siis kas te arvate et teil on õigus terroriseerida teda uksekella nupule süstemaatilise vajutamisega ja nimetada enda naabrit igasuguste halvustavate nimetustega teiste kuuldes?
Kui reaalseks hindate seda, et naaber tuleb ise oma kauss käes teie juurde ja hakkab vett enda poole tassima, sest see vesi olevat ju rikkus, mis muidu raisku läheks – miks mitte siis endalegi võtta kui tasuta jagatakse ja saab?
--
• Kui torust purskab vett ja majavalitsusest pole kuldsete käte ja -kõridega teenuseosutajad kohale veel jõudnud, siis paratamatult satub põrandale märkimisväärne kogus vett.
ВОПРОС 3:
Kas te püüate enda korteris olevate mistahes kõikvõimalike käepäraste vahenditega piirata vee sattumist enda alumiste naabrite juurde, et nendele tekitatav kahju (ning seega ka nende poolt teile võimalikult esitatav kahjunõue endise olukorra taastamiseks) oleks olematu või minimaalne? Või te lihtsalt vaatate käed puusal selg sirgu pealt kuidas vesi jookseb ning mõtlete, et näe nii teistmoodi on ka huvitav ja põnev oma majapidamises elada, sest teil ei tulegi enda zombeeritud seisundi tõttu mõttessegi et naabril oleks õigus teile kahjunõuet esitada – mõtlete hoopis et no kuidas naaber saakski kahjunõuet esitada kui te kõik ju elate ühises suures korteriühistus..
ВОПРОС 4:
Võib juhtuda, et majavalitsuses oli palgapäev ja inimesed purjus ja lällavad niisama.
Kas te olete kunagi mõelnud "suvalise käepärase vahendi" asemel mõtteid osta, enne kui regulatsioonid järjekordselt piiravad elanikkonnale müüa lubatavate tsiviilkasutuses olevate tolmuimejate lubatud maksimaalset tarbimisvõimsust, toru läbimõõtu vms majapidamisse tavapärasest suuremat tolmuimejat millega saaks kõrvaldada põrandalt lisaks tolmule ka märga mustust ja vett tolmuimeja prügipaaki?
ВОПРОС 5:
Kui avarii on likvideeritud, siis kas te kogute oma majapidamisse põrandale sattunud vee kokku purki/piimakannu/termosesse vms, et seda hiljem jooma hakata (näiteks keedate enda lapsele või muule järeltulijale sellest teed või valmistate sellest putru) või te väänate vett täis musta trjäpka-lapi peldikupotti kuivaks ja kordade seda kuivatustegevust süstemaatiliselt seni kaua kuni põrand on kuiv?
---
Eelolevad küsimused on siinsest keerulisest liitlauselisest sõnakasutusest lihtsamasse sõnakasutusse ümberpanduna head küsimused esitamaks neid intellektipuuetega inimestele kursustel, mis õpetab neid neil iseendaga hakkama saama.
Eriti oluline kursuse läbimiseks on õppurite adekvaatne vastus küsimusele 5.
P.S.
Siin on video http://liveleak.com/view?i=4b1_1483233942
mis näitab mis juhtub siis kui avarii likvideerimisel proovitakse teha hinnaalandust avarii likvideerimisel kasutatavate meetodite suhtes (loodetakse hakkama saama vee ohjeldamisega vaid korteri siseselt ning mitte keerama kinni üldist kraani maja piiril)
Video on küll pikk (14 min) aga see eest metafoorselt väga õpetlik.
Keisri uued rõivad19. september 2017, 03:55
Kõik kohalikud ja europoliitikud muudkui jutustavad pagulasabi vajadusest. Ja siis ilmub Maasikas , kes kui lapsesuu sõnab, et EL ei saagi asüülisüsteemi teha, sest piir on kaitsmata.
Vaata imet, ja poliitikud ei teagi seda?
kruvid on lahti19. september 2017, 02:05
"Piir on lahti" on ikka väga leebelt öeldud olukorra kohta, kus Euroopa riigid käivad ise merelt laevadega musti püüdmas ja neid oma riiki sisse toomas.
pisarateni liigutav video19. september 2017, 01:24
krõll19. september 2017, 01:11
Ilmselt on juba piisavalt nö "värsket verd" tulnud rikastama ja nüüd arvavad isandad, et praegu aitab küll :). Piisavalt odavtööjõudu, et härrasrahvas ja riigiaadlikud saaksid mugavalt oma "valge inimese" töödega tegeleda muret tundmata kust makse tuleb, et "riiki" üleval pidada jne. Silmakirjalikkus on selle nimi mu daamid ja härrad.
koduõu puhtaks19. september 2017, 00:08
Suitsiidile kaldunud võim tuleb kõrvaldada ja probleemi lahendamiseks tuleb kasutada talupojamõistust!( https://www.youtube.com/watch?v=GzsuLlWVe_k)
Oehh19. september 2017, 04:18
Saksmannide ajud on selle wilkommeniga nii ära loputatud, et rajatagused ajalehedki ennustavad, et Mutti jääb edasi pukki.
Seega, peale valimisi seal midagi ei muutu, elu läheb tavalist rada edasi. Nüüd arutatakse tõsimeeli, nende riikide, sorry, osariikide kvoodid, kel on jõudu kvootidele vastu hakata, nende osa jagatakse ümber teistele tolerantidele.
Meil pidid pooled siiatoodud juba olema plehku pannud, nii,et siin ruumi on.
Oehh19. september 2017, 04:20
Jõudu siis modereerijale, tuleb pikk päev, eks?
muutliku suunaga tuul, vahelduv pilvisus18. september 2017, 23:51
Karauul Stoinazad19. september 2017, 00:14