Inimesed
16. september 2017, 19:23

Lisatud TV3 video!

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Uudisteankur Keili Sükijainen andis koostöös Tallinn Dollsiga välja oma kollektsiooni: iga eset saab kanda igapäevastel ja pidulikel juhtudel (24)

Tallinn Dollsi juht Mari Martin kirjutas mulle suvel ja ütles, et neile meeldib väga, kuidas ma riides käin ja mulle meeldib väga nende riideid kanda. Ta pakkus, et mis ma arvan, kui prooviksin anda paar hea ideed ja teeksime kollektsiooni,“ räägib TV3 uudisteankur Keili Sükijainen, kes esitles eile Tallinn Dollsiga tehtud rõivakollektsiooni „Tallinn Dolls TV by Keili“.

Keili räägib, et kollektsioon sai inspiratsiooni tänapäeva inimeste kiirest elutempost ja on tehtud selle mõttega, et igat kollektsiooni eset saaks rahumeeli kanda vabamas õhkkonnas tennistega ning ka pidulikumal juhul. „Põhiidee ongi see, et ei peaks viis korda päevas riideid vahetama. Ma kannan palju tosse ja kui päeva pealt keegi kutsub peole või peab minema võttele, mis on natuke viisakam, paned sinna alla ägedad saapad, jaki ja kaabu ning võid minna sama kleidiga.

Vaata SIIT kollektsiooni tutvustavat videot

Modellidena astusid TV3 peol korraldatud moeshow’l üles Keili sõbrannad, kelle hulgas olid ka Kristel Aaslaid, Getter Jaani, Brigitte Susanne Hunt, Anni Rahula, Hanna Martinson ja Triin Luhats.

Vaata videost, mida Keili oma kollektsiooni kohta veel rääkis ning saa teada, kas ja millal järgmine tulemas on. Lisaks vaata ka lühivideot kollektisoonist.