Inimesed

Saade "Tere, Teile on Telegram!" otse igal neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebis ja Facebookis

„TERE, TEILE ON TELEGRAM!“ | 11. septembri terrorirünnakud olid puhas Hollywood ja miks keegi ei julge sellest rääkida? (103)

LISA KOMMENTAAR

kokkuvõtteks16. september 2017, 14:14
selgub kurb tõsiasi,kui palju on eestis debiilset massi,kellel puudub analüüsivõime.Globaalne eliit on asunud vasturünnakule ja produtseerinud ise valesid,et inimesi segadusse ajada.Kõige sobivam on selleks lameda maa paradigma.Sellega saab ka tõde rääkivaid inimesi sildistada ullikesteks,kes usuvad lameda maa teooriaid.Lugege protokolle ja ettekandeid sionistide kongressidelt.Need on kõik kättesaadavad.Siis saate ettekujutuse masside juhtimise anatoomiast.
Ants15. september 2017, 10:29
Kanepiaurus võib igasugu asju endale ette kujutada, samamoodi on ka siin. Oli, kuidas oli- 3000 inimest on surnud ja elu läheb edasi sellisena nagu ta on. Mingi telegrammkanepiga ei muuda maailma.
Anu!15. september 2017, 10:17
Kas jälle teete popsu???
Jah15. september 2017, 09:55
Algusest peale oli seda imelik telerist vaadata, kui mudellennuk papist majja lendas ja kummalisel kombel suuri purustusi tekitas, sest mis tahes võõrkeha kokku põrkel õhus lennukiga saab viga ikkagi lennuk, mis toob ta kiiresti alla.
vunts15. september 2017, 09:54
Käkk15. september 2017, 09:46
Vandenõutoereetikud on ikka eriliselt kehvad inimesetundjad. Ja nagu keegi juba mainis, väga naiivsed. Sa võid mingi vandenõu korda saata ja oma saladust hoida, kui sinna kuuluvate isikute ring on väike, ütleme NÄITEKS 5 kuni 10 inimest. Kui sul on vaja korraldada suurem vandenõu projekt, nagu kaksiktornide ja pentagoni rammimine, siis osalejate arv oleks kui palju? Ma ei oska isegi pakkuda, kui palju inimesi osales WTC tornide igapäevases majandamises/haldamises, kui seal töötajad/üürnikke oli juba ca 50 000 inimest kokku. Sa pead kogu selle igapäevaselt kohal oleva turvameeste ja hoone hooldusmeeste armee seal kinni maksma, et nad midagi hiljem ei kõssaks. Sellised asjad võivad tõesti ainult Hollywwodis - loe filmis - aset leida. Tegelikus elus inimesed oma suud kinni hoida ei suuda ja varem või hiljem hakkab info lekkima. Kõigist neist oletatavatest tuhandetest kes oleksid nii massiivse vandenõuga paratamatult mingil viisil kas otseselt kaasatud või teadlikud oleks praeguseks juba väga paljud ülestunnistustega välja tulnud. Aga siiani teame ainult nendest kaasatutest, kes Guantanamos kinni istuvad, kus on kõik need ülejäänud?
Lameda maa varjamisest ma ei hakka siin rääkimagi. Sellise mastaabi vandenõu korraldamine vajaks edukaks korraldamiseks suurema osa rahvastikust kaasamist.
ohh ja ahh15. september 2017, 09:44
Kas see lötaka dekolteega tegelane on meesterahvas või`? Appike, te ei peaks välja nägema nagu asokad.
Vahva,15. september 2017, 09:44
et kõik põles, kukkus kokku, "terroristid" kaasa arvatud, aga nende passid olid kahjustamata, kuldsel kandikul ootamas leidjaid:-))
toi15. september 2017, 09:40
Keskajal pandi arukalt ja iseseisvalt mõtlevad inimesed tuleriidale. Nüüd võivad TEATUD suust välja mida tahes(eriliselt lolli juttu) ajada ja kui nad a(A)nuga ühel pildil veel on:.. siis kohe staarid ja superstaarid
xxl15. september 2017, 09:40
Huvitav on see ka, et pilvelõhkuja kaalus ainult 500 tonni :) :) See on umbes 25 reka koormat. Siis pole ime, et tornid kokku kukkusid IRW
250 tuhat tonni15. september 2017, 12:58
Lennuk kuni 200 tonni
Priit15. september 2017, 09:17
Täielik möla. Sellise lennukiga on võimalik ja mitte eriti raske lennata torni. Selle kuti loogika järgi aga ei saakski selline lennuk üldse maanduda, ta ütles selge sõnaga, et nii madalalt ei saa nii lennata. No mis asja nagu.
Loe tähelepanelikult!15. september 2017, 10:31
Mitte seda, et seda teooriat toetaksin - sul tuleb kirjutis uuesti üle lugeda - seal on väidetud, et sellisel lennukil on nii suurel kiirusel madallend võimatu. Lennuki maandumisel on kiirus vähendatud võimalikuni.
Priit15. september 2017, 13:10
No ikka, ega ta kogu selle aja nii madalalt lennanud. Pilvelõhkuja läheduses hakkas vaikselt laskuma. Muideks, sellega ON võimalik nii madalalt päris pika maa ära lennata !!!! Ma ei tea, kes see "expert" oli seal kellegi tuttav.
Priit15. september 2017, 13:11
Lisaks ma ei lugenudki, vaatasin videot, kus see kutt seal oma teooriat seletas.
T.Rex15. september 2017, 15:35
767 ametlik maksimumkiirus on 420 sõlme e. 780 km/h (indikatiivne, mitte tegelik kiirus, aga merepinna tasandil langevad need kokku). Sellest suuremal kiirusel pole lennuki vastupidavus tagatud ja õhukeerised või agressiivsed manöövrid võivad lennuki purustada. Kuid vaikse ilmaga ja sirgjoonelisel kursil peaks ta vastu pidama ka kiirustel 900+ (tugevusvaru).
Room 15. september 2017, 09:10
Ma usun seda, et Putin lasi Moskvas paar kortermaja õhku, et ajada see tšetšeenide kaela ja saada põhjendus II Tšetšeenia sõja alustamiseks. Sel ajal võeti miilitsa poolt kinni ka paar meest, kes ühte kortermajja mingeid kotte tassisid. Tuli välja, et need olid FSB mehed. Uurimine oli FSB käes, kes hiljem väitis, et tegu oli suhkrukottidega. Et FSB mehed tegelesid suhkru transportimisega? Miks ma seda siinkohal meenutan? Aga sellepärast, et isegi nii lihtsal üritusel, kui seda on mõne maja õhkulaskmine, olid tunnistajad.
Kaksiktorne ei saa võrrelda mõne Moskva kortermajaga. Nende (+ Pentagoni) õhkulaskmine oleks olnud nii suur ettevõtmine, et mõnel sellest osavõtnul oleks hiljem kindlasti ärganud südametunnistus või soov oma teadmistega suurt raha teenida. Osama bin Laden oli kunagi olnud tõesti jänkide sõber. Kuni ta vajas nende relvi. Hiljem ta neile ei allunud. Et üht moslemit Allahi juurde saata, ei pidanud ameeriklased küll oma kodus sellist massimõrva korraldama, nagu neid nüüd vandenõuteoreetikud süüdistavad. Ka ilma kaksiktornide hävitamiseta oleks maailmas olnud vähe neid, kes bin Ladenit oleksid kaitsenud. See põhjendus on, vabandust, lollus kuubis! Ja palju paremad pole teisedki!
Selliste teooriatega tulevad välja väga edevad ja natuke naiivsed inimesed. Kasvõi juba see, et kui too "uurija" oleks tõesti millegi tegelikkuses asetleidnud hüper-super-kuriteo jälile saanud, oleks ta lihtviisil hävitatud. Kes saab sellise kuriteoga hakkama, kaotab ka sellised kõrvalt tulnud "uurijad". See, et ta on elus on parim tõestus sellele, et tema väited on luulud!
ma teadsin15. september 2017, 09:07
miks ei julge?15. september 2017, 07:13
Mina olen sellest kogu aeg rääkinud. See on muide igale mõtlevale inimesele selge.
Tauber15. september 2017, 09:40
Kõik inimesed mõtlevad muide,ka rumalad
Joga15. september 2017, 06:25
Tõnumaad ega Joonast ega Saagimit ei ole tegelike isikutena olemas - neid kõiki mängivad juba aastaid kordamööda Tarvo Krall ja Lauri Neebel, kes on mõistagi lizardid. Tekstid pannakse kokku FSB-s.
lendurid võiksid kommenteerida14. september 2017, 23:52
Ühes dokis rääkis, et lennuk lendas hoonesse kiirusega 860 km/h, mis on keskmine kruiisimis kiirus reisilennukil, kuid seda kõrgusel kakskümmend kuus tuhat jalga ja enam. Kas madalal tihedas atmosfääris on võimalik reisilennukiga sellisel kiirusel lennata ja manöövreidki sooritada ?
Room15. september 2017, 08:42
Just hõre õhk raskendab manöövreid.Mida kõrgemale, seda vähem ta kannab kuni enam kõrgemale minna ei saa. Kõik trikilendurite vigurid tehakse ära väga madalalt lennates.
Mann14. september 2017, 23:29
Daamid võtke üks piimavann ja nööpige šampus lahti aga ärge rohkemaks küll suud kasutage .
Lennukid või mitte14. september 2017, 23:18
Lennukeid saab tänapäeval automaatpiloodiga juhtida sinna kuhu vaja. On ju selgelt kirjas, et kahte lennukit polnud üldse sel ajal seal piirkonnas ja Pentagoni ei lennanud üldse lennuk sisse. Küsiks, et mida tegi Bushi noorem vend seal hooonetes paar kuud varem mustades riietes nn tehnikutega. Paigaldati uut turvasüsteemi väidetavalt, tegelikult aga lõhkeainet. Miks maksti tornide omanikule välja hiigelsuur kindlustus, kui lepingus oli algselt, et terrorismi kuritegu kindlustus kinni ei maksa. Aasta varem kuulutati ´hooned suure asbesti sisaldus tõttu kasutus kõlbmatuks ja omanikule tehti ettekirjutus kogu kompleksi renoveerimine või lammutamine, omanik valis lammutamise.
Igal kuriteol on motiiv: USA sai oma sõja, mida relvatöösturid nõudsid, majade omanik sai hoonetest lahti, USA sai meeletult uusi seadusi, et inimesi jälgida. Kaotajad, kogu moslemimaailm, süütud inimesed tornis.
Täitsa tolad.14. september 2017, 23:34
Asbest oil määratud kaitsma teraskonstruktsioone tulekahju korral kahe tunni jooksul15. september 2017, 01:56
Ja oli terasele kantud pihustusmeetodiga, kuid see asbestikiht ei püsinud hästi ja remonditi korduvalt. Keegi ei teagi kui kõrged temperatuurid põlengu ajal valitsesid ja kas kustutussüsteem üldse tööle hakkas
Miks lõhkus terroristi pandud pomm järjest vahelagesid üksteise peal ja miks..15. september 2017, 01:36
See torn ei olnudki mõeldud pommi ja lennukirünnakule vastu pidama. Tugev oli ainult südamik kus paiknesid kiirliftid ja kõik süsteemid ja kui lennukikütus plahvatusega šahidesse lõi siis kõik kaablid ja süsteemid põlesid ülevalt alla välja . Mitte kedagi ei suudetud ju evakueeridagi.
Room15. september 2017, 09:17
Ja inimesed, kes neis lennukites hukkusid? Neid siis kas polnud üldse olemas või tapeti nad mujal? Ja hukkunud Pentagonis? Ja hukkunud kaksiktornides. See peaks olema täielik manjakk, kes kindlustuse nimel tapab tuhandeid inimesi ja absoluutne geenius, et suunata lennukeid õhus ja petteks nagu muuseas ka Pentagoni rünnata.
Oh neid uskujaid küll14. september 2017, 22:44
Vaadake ära välisilma viimane dokumentaalfilm ,kus WTC arhitekt ja looja seletab teile,mis ja kuidas oli ehitatud ja mis põhjustas majade kokkuvarisemise. vandenõuteoreetikud peavad ka seda meest hologrammiks arvatavasti
14. september 2017, 23:22
to 22.4415. september 2017, 08:02
soovitan vaadata netis olevat filmi ,tootja vist ,,In The Wake Production'',2007a,,pikkus 1h 25 min,ise vaatasin vene tv Pervõi Kanalil näidatud varianti,vene pealkirjaga ,,Zagatka 9-11''Ja dokfilmis näidatakse paberid,kes ostis kaksiktornid enne sündmusi,nime järgi saab kohe aru,mis rahvus ja kuidas peale seda hakkasid mõningatel korrustel mürarikkad tööd ja neil korrustel ei peatunud liftid mitte kunagi ja lisaks huivitavaid amtöörkaadreid kaugelt,üle vee ja muudki põnevat.
see film16. september 2017, 13:54
ei tõestanud midagi,sest see oli tehtud debiilsele mittemõtlemisvõimelisele ajule.
lucky14. september 2017, 20:25
Kurb lugeda, et pealtnäha kenad inimesed on ära pööranud. Siin peaks kiirabi kutsuma. Rumalus võib nakkav olla.
Ants15. september 2017, 09:16
Ei ole siin tohtritel enam midagi teha. Nii lollidele aitab ainult hädatapmine.
Axl14. september 2017, 20:07
Kuna inimesed nägid lennukeid, siis kasutati hologramme lennukite asemel. Selline tehnoloogia on täitsa olemas. Judy Woodi kaitseks saab öelda, et tornide osad tükid muutusid tolmuks vabalangemise käigus, mida ei seleta ükski muu teooria, kui suunatud energia relv e Directed Energy Weapon. Lisaks veel kuhi fakte, mida ei saa seletada muud moodi.
14. september 2017, 20:25
Tõeliselt salatehnoloogiad! Ainult netis istuvatele youtube vandenõuteoreetikutele on antud ligipääs sellele top-secret tehnoloogiale!
õhku hologrammi tegemiseks on vaja väga palju võimsaid lasereid14. september 2017, 21:27
Aga mitte üheski videos või pildil pole näha sadu või tuhandeid lasereid.
miinusteladujad ei tea, mis asi hologramm on14. september 2017, 23:47
Ja nii ei tea nad ka seda, et hologramm on "õhku joonistatud pilt" ning seda joonistatakse võimsate laserite kaasabil.
Kas15. september 2017, 10:09
usute kõike, mis teleris vaatajale serveeritakse ning võtate seda tõe pähe? Tegelikult ongi ebaolulisega kergem vaatajaid lollitada.
T.Rex15. september 2017, 15:41
Mille pealt neid holoteki seadmeid laenati, Enterprise'ilt või Voyagerilt?
nad14. september 2017, 19:48
ei ole midagi suitsetanud ega endale midagi systinud.need kolm ongi sellised- to.takas irve naol, tyypilised mongoligeenid!
bo ing14. september 2017, 19:33
Kui arvestada, et kogu Ameerika on kasumit teenida sooviva ajakirjanduse väljamõeldis, siis võib kõik kaksiktornide kohta kirjutatu, isegi tõsi olla?
Jamajutt sel uurival ajakirjanikul14. september 2017, 20:46
Miks peaksid tiivad küljest kukkuma kui nad ongi tugevaks ehitatud ja tiibades just asuvadki kütusepaagid kuhu mahutatakse olenevalt lennukitüübist 60 -80 tonni kütust. Ja kütust peab olema sest lennuk kaalub juba tühjalt 100 tonni ja täis kütusekogusega lennuki tiivad on ühed raskemad lennuki osad üldse. Eks selline lennuk kulutabki reisikiirusel 400-500 kilo petrooli 100 kilomeetri peale, vastutuulega rohkemgi. Kineetilise energia ja löögi kiiruse rakendamisega purustavad inimesed oma kätega telliskive, lennuk on veelgi kiirem 200 -250 meetrit sekundis ehk ühe meetri läbimiseks kulub vaevalt 0,005 sekki ja sellele löögi kiirusele lisandub suur mass Ka ei ole lennukid alumiiniumist nagu Teise Maailmasõja aegsed pommituslennukid milledel kütusepaake tiibades üldse polnudki vaid segakonstruktsiooniga alumiiniumi ja titaani ja nende sulameid kombineerides et piisavat tugevust saavutada. Seega on lennukil suur löögienergia ja pilvelõhkuja väliseinad ei kujuta endast mingeid meetripaksuseid betoonkonstruktsioone.
Teras ka põleb14. september 2017, 21:13
Se sai järjekordselt kinnitust Ida Ukraina lahinguväljadel kus venelaste tankide korpused põlesid nagu säraküünal
Jamajutule15. september 2017, 11:57
Sellisel juhul oleks see samaaegselt ühes teises paigas mahakukkunud lennuk pidanud ju üpris terveks jääma, aga kohalesaabunud ajakirjanikud ei suutnud peale madala lohu midagi tuvastada. Lennuk aurustus kokkupõrkel maaga.
Kus seal see tugev konstruktsioon oli.?
Johhaidii14. september 2017, 19:25
Haigeid, kes vajavad psühhiaatri nõustamist, tuleb järjest juurde. Seda näitavad ka statistikaandmed. Mis on selliste vandenõuteoreetikute eesmärk, ei mõista. Ja meie emakeeles kirjutatakse pealkirjas olev sõna nõnda - TELEGRAMM!
Mofo14. september 2017, 21:53
Ja sa väidad, et kõik vandenõuteooriad on valed olnud :)? Seesamune grupp, kus tähtsad koos käivad, niisama kohvitamas, oli ka aastaid tagasi suur vandenõuteooria. Ma ei võta seisukohti aga lihtne on midagi vandenõuks tembeldada ja sellega igasugune diskussioon laiemas üldsuses tappa ja ükskõik mis argumente seeläbi naeruvääristada.
14. september 2017, 22:02
See oli mehe jutt 21.53
Ats14. september 2017, 19:19
Jahutakse ainult tv kanalite videodest. Aga amateur videod ? Need olid ka võltsitud ?
oh heldene aeg14. september 2017, 20:23
millised? on sul mõni viide visata?
x215. september 2017, 15:11
Google'i kasutamise oskus on puudulik?
uuno14. september 2017, 19:07
aga kuhu on kadunud või-
arvate,et see on juhus.
Veetakse venemaale kottide viisi 14. september 2017, 20:00
Juustu veavad ka aga seda võtavad soomest ,seal suured aled tihtipeale ja võid kasvõi poekäru täis panna keegi ei keela.
Koer14. september 2017, 19:02
Lõpetage see ajuvaba vandenõuteooriate levitamine, vaadake parem viimast Välisilma dokki. Hando Tõnumaa, tee vähem kanepit! Venemaa korraldab siin lähedal suurõppuseid aga sa sonid ainult oma tornidest...
to 19.0214. september 2017, 20:28
neid õppusi on korraldatud viimased 25a ja mitte kedagi ei huvitanud,kisa algas kuskil 3 a. tagasi ,teadagi kust tulid suunised ja nüüd on meil ,,kaitsjad'' kohal,keda on vaja ülal pidada ja me oleme konflikti korral kohe rinde eesliinil.
Hea tsirkus14. september 2017, 19:00
Mis gravitatsioonist see tola nüüd räägib- gravitatsiooni ju pole olemas!
000014. september 2017, 19:00
Õhtulehte ei loe enam keegi, et mingit ibaali vaja tootma hakata clickbaitiks?
ajupesu on vilja kandnud!14. september 2017, 18:55
Lugedes kommentaare tuleb kahjuks tõdeda, et nö peavoolu ajakirjandus on ikka väga mõjuvõimas - kui juba tähtsad ameerikamaa telekanalid ja ajalehed kirjutavad, et lennukid lendasid tornidesse ja Pentagoni hooga sisse ja tõmmates tiivad vastu külgi, nii et ühtegi tükki järele ei jäänud (ainult kaaperdaja pass), siis NII ON! Ja tornidest kaugemal asuv hoone vajus jalapealt rusudeks suurest südamevalust ja solidaarsusest, siis selles ei saa ju samuti kahelda... Jõudu uskujatele – tänu teiesugustele võibki rahvale ükskõik millist valet tõe pähe välja käia!
gg14. september 2017, 19:23
kui sind tõde huvitab, siis võta googlest lahti "9/11 conspiracies debunked", st tutvu 9/11 vandenõu teooria vastulausetega. seal on kõik vandenõud kenasti ära seletatud ning faktidega ümber lükatud, ning endale ausaks jäädes lugedes veendud selles ka ise.
soovitan seda teha kõikide vandenõu teooriatega mis sind painavad.
to 19.2314. september 2017, 20:37
et tulid mehed kõrbest ja mägedest ja võtsid suured reisilennukid rahvaga üle ja orienteerusid nii hästi,et lendasid täpselt kuhu vaja ja kõik vaat et minutipealt sünkroonselt.Ja igasuguseid ,,fakte''on elus piisavalt õpitud,näiteks ,,Miks kommunismi tulek on möödapääsmatu'' kuskil 1960a. keskel ja kõik pidid seda uskuma,sest kõik faktid ju kinnitasid seda.
x215. september 2017, 15:09
Milles see "minutipealt sünkroonselt" väljendus? Kas neil oli sinu meelest mingit vahet, kas torni lennata sisse kell 8:35 või 9:25? Ja miks sa arvad, et kahe New Yorgi kõige suurema hoone üles leidmine nii väga keeruline on? Pentagon on veel parem - õhust vaadeldes on see suur lahmakas Washingtoni üks väljapaistvamaid hooneid.
to 15.0916. september 2017, 02:37
usa hävitajad olid õhku tõstetud ja neil oli korraldus,iga lennuk,mis ei täida käske,koheselt alla lasta,seega polnud seal midagi aega tunde jokutada ja tee huvi pärast katse,istu lennukisse piloodi kõrvale ja kujuta ette,et oled esimest korda elus lennukit juhtimas ja sa pead näiteks kuskil 700 km/h lendava lennukiga leidma õige suuna selles ülalt paistvas teederägastikus (vaeval,et 2001a. GPS sind automaatselt kohale oleks viinud).
x216. september 2017, 16:17
Miks arvad, et need tegelased esimest korda lennukitüüri taga istusid? Kõigil oli kommertspiloodi litsents (küll väiksematel lennukitel), lisaks läbitud simulaatorikursus tegelikult rünnakutes kasutatud mudelitel.
kohalik14. september 2017, 19:59
olin ise nyc sellel peaval ja nagin lennuikeid oma silmaga. See oli minu elu loige jubdam paev. Habi peaks olema lasta oma aju lvandenou teoreetikute poolt pesta. Inimesed , olgem intelligentsemad!
ainult üks küsimus14. september 2017, 20:14
ja kuhu Pentagoni kukkunud lennuk siis haihtus?
mina ka16. september 2017, 14:04
olin samal päeval lähedalasuval penthausi katusel koos sõpradega tegime pilte .Mingeid lennukeid seal me ei näinud!
Ex-soomlane14. september 2017, 18:53
See on ka naljakas väide et pole tõendid et Pentagonisse põrkas lennuk. Ainult 50000 tipptund tööreisija nägi "valesti" et see oli AA 757.
ex-soomlasele15. september 2017, 12:01
Kuskil pole neid kaadreid näidatud. Kui kellelgi on teavet, kus seda videot näha saab, kus lennuk pentagoni sõidab, siis andku teada.
x215. september 2017, 15:06
Sa oled vist nii noor, et ei mäletagi sellist aega, kus igal Matil tänaval ei olnud kaameraga telefoni kaasas. Isegi kui keegi kaameramees oleks heas vaatekohas olnud ja jõudnud piisavalt kiiresti reageerida, kuulutaksid vandenõulased video niikuinii võltsituks.
nats nats14. september 2017, 18:49
Tubli, Anu! Järgmiseks võta holokaust ette.
Vanasti 14. september 2017, 18:48
Mis ühist on Jõluvanal, Une-Matil ja targal Saagimil?
Nad kõik on väljamõldised.
Mofo14. september 2017, 21:48
Ma ei nimetaks Saagimit ebatargaks - rumal naine nii kaua pildil ei püsiks, rumal oli ntx see kokaiini triin lihtsast elust, kuigi see sai ka ühtteist endale kahmatud. Need pärnu pämmid jt olid pigem ebatargad - 15 min kuulsust ja vsjo
trifiid14. september 2017, 18:38
No siin on nii õigeid kui valesid väiteid. Pentagoni ei lennanud kohe kindlasti ükski lennuk - äärmisel juhul võis see olla tiibrakett, mis selliseid keskpäraseid purustusi teeb.
bin ladeni väide, et koraan keelab süütuid naisi ja lapsi tappa, on selge BS. Alles üks tsurka tappis Turkus süütuid naisi ja lapsi.
Hologramm lennuki asemel on tõsiseltvõetav teooria, sest ameeriklased valetavad nii või teisiti ja hüsteeriat oli vaja õhutada Lähis-Idasse "timukraatia" eksportimiseks.
NUTKE NUTKE KÖIK KELLE JAOKS ON ÄMMERICA IIDOL14. september 2017, 18:38
TÜHIPALJAS VARASJAMÖRTSUKAS TEGELIKULT HOOPIS
muie14. september 2017, 18:37
mis tähendab "keegi ei julge rääkida sellest"...?!
leidub ju igasugu tolasid, kes julgevad sellest pajatamisega end lollina näidata...
tean14. september 2017, 18:36
Te ei tea mida teeb alumiinium terasega kui alumiinium on tulisula kuum. Teras muutub hapraks ja mõraseks seespool ja on aja küsimus kui see mõralõhed laienevad jahtumise teel. Teras jääb nagu vahtkummi sarnaseks mis on hapraks muutunud, nagu autotuuleklaas kui see väikese kiviga pihta saab ja väikene surve mureneb tükkideks. aga jah seda ma ei tea kas just reisilennukid tegu võis olla. Osama Bin laden tapeti päriselt ära. Kui Guantanoma 5 vangist rääkisid vahele et bin Laden on ja reebutab Pakistani ja Afganistani piiril Afganistanis võltsitakse kuni tänasepäevani alates surma tunnistustest kuni isiku dokumendidest! Kahes lennukid olid radaris näha reisilennuki trajektoori lokkatsiooni info süsteemi salvestis näitab et õppurid praktiseerisid ennast juba päris lennukites koos reisijatega. Need õppurid olid araabia ja lähisida päritolu. Rammimine toimus Raadio side vahendil kus jagati käskusina rammi seda ja mina seda teist ning sina oled lähedal söösta Pentagooni. 11 september oli uus asi USAle mis jääb meelde väga kauaks ajaks!
Al14. september 2017, 19:43
Sa inimene ei tea metallidest küll mitte vahttuhkagi!
Peeter14. september 2017, 18:36
Osa juttu tundub tõene (näiteks suhteliselt absurdne pilt lennukist, mis on juba pooleldi maja sisse kadunud, aga mitte ühtegi purustust näha ei ole, klaasid kõik terved ümberringi).. teisalt see jutt, et lennukeid ei olnud.. Teise maja puhul ju jälgisid inimesed tänavatel seda pilti õudusega, kaamerad töötasid, helikopterid õhus - ja youtubes on ikka täiesti ehedad videod sellest, kuidas teine lennuk majja sisse sööstis. Tegelik tõde on ilmselt kuskil seal vahepeal. Igaüks enda rikutuse tasemel siis võib mõelda, milline osa on vandenõu ja milline ehe.
Govi14. september 2017, 18:30
Mida põrgu päralt te suitsetasite?
ufod, need oli d ufod!14. september 2017, 18:26
Need saatis rünnakule Soros, ise oli tol päeval teiselpool maaketast varjul!
Kuhu veel14. september 2017, 18:21
Ei ole enam võimalik hullemat jama avalikustada. Milleks reklaamida ja näidata rahvale vaimse diagnoosiga õnnetuid hingi. No, ahga kui selle taga on anu siis on mõistetav. Tase.
iffand jumal14. september 2017, 18:16
Küll võib ikka mõni noor inimene täiega sooda olla! Need vist arvavad, et maakera seisab kolme elevandi või vaala seljas, et inimeste asemel on reptiilid jne jne.
Uku14. september 2017, 18:13
Muideks, Saagim väidab, et Kuu tagumisel küljel Päike ei paista. Loogish?
14. september 2017, 18:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
seitsmenda päeva adventist14. september 2017, 18:23
mitte tulnukad vaid langenud inglid,kes ka mingeid x tulnukaid mängivad.
Uku14. september 2017, 18:10
Usa pannakse sellised opakad vangi tõe eitamise eest.
mixer14. september 2017, 18:08
minu arust nii lahe et inimesed julgevad kahelda ja et neil on oma arvamus, jätkake samas vaimus
halloo Kosmos,14. september 2017, 18:03
halloo,Telegram.Jagan teile toetust - kõik taevakehad on ikkagi lapikud. tänasest unenäost sain teadusliku kinnituse.
Võib-olla täna öösel näen kogu tõde ka kaksiktornidest. Jõudu Telegrami-tuumikule uute avastuste
tegemisel.
.....14. september 2017, 17:59
andke andeks aga täiega soodad...see on sama, mis holokausti eitamine...tule taevas appi...
ulu ulu14. september 2017, 18:34
Kurju,eriigi teod hakkavad löpuks päevavalgele tulema
Mofo14. september 2017, 21:44
Asi milles kahtlemise eest mõnes riigis vangi pannakse tekitab lihtsalt küsimusi
labane tsensuur14. september 2017, 17:58
jälle ei avata kõiki komme
seitsmenda päeva adventist14. september 2017, 17:54
Kõik teavad tõde,aga mida lihtinimesed saavad oma tõega massoonidele teha?
pro14. september 2017, 17:54
Enamus nende argumente ei kannata kriitikat ja neid esitatakse faktidena kuigi on vaid nende unelmad. Nende argumendid on sihukesel tasemel: "...on mitmed piloodid jõudnud järeldusele, et see lennuk lendab kiiremini, kui on aerodünaamiliselt võimalik," Mitmed anonüümsed piloodid on oletamas, et jne jne jne. Miljonid NY elanikud jälgisid seda lives ja nüüd tuleb välja, et...nad vaatasid võltsitud videot hoopis!??
Valede kanoniseerimine14. september 2017, 17:53
Ühe vale korralik kanoniseerimine võib aega võtta mitukümmend aastat. Kuulatakse vastuväitjaid, selgelt ohtlikud faktid kõrvaldatakse käibelt ... see kõik võtab aega. Ka nn Holokaust ei saanud oma praegust ilmet kohe. Ikka järk-järgult.
elektritsaabtasutablogspotcom14. september 2017, 17:46
Miks langes kokku kolmas hoone mida lennuk ei tabanud ? H.H.Luik vastutab oma tegude eest ja ta kirjutas Eesti Ekspressis loo 9/11-st mis kinnitab "vanden6u teoreetikute" kinnitusi.
Hoone14. september 2017, 18:13
langeski kokku ,sest teised pirakad langesid kokku.Need hooned ei asu ainult maa peal ,maast allpool käis kõva elu.Selline prantsatus lõi ümberringi kõik segamini.Ikka osa inimesi arvab,et salajane käsi värbas tuhadeid riigiametnikke,igasugu moslemitegelasi ja korraldas sellise kaose enda riigis.Kurja oleks saanud ka niisama teha ,milleks mõtelda mingit jama välja.Sellist stsenaarju ei korralda 10 inimest,selleks on vaja tuhandeid riigis kõrgetel kohtadel olevaid tegelasi.
Ants15. september 2017, 10:39
Juba su kasutajanimi ütleb, et lõpeta kanepitõmbamine ja pöördu ravile.