Foto: TV3
Tele
14. september 2017, 16:05

„Üllata Eestit“ täna: Eesti augustatuma mehe kehal on kokku 27 auku! (5)

Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja toovad teleekraanile sel sügisel Eesti talendid ja erakordsed tegelased. „Üllata Eestit“ on uus ja lõbus projekt, milles astuvad üles toredad Eesti inimesed, kes oskavad, omavad või suudavad midagi sellist, mis kõiki teisi leebelt öeldes jalust rabab! Täna õhtul on eetris Eesti augustatum mees, ilusaimad lehmad, suurim tolmuimeja, 26-aastane käesurumismeister Susie ja mootorsaesport!

Suurim üllataja on Eesti enim augustatud mees Gerhard Murro. Gerhardil on hetkel umbes 27 auku ja sugugi kõik ei asu peapiirkonnas. Saates laseb noormees paigutada endale ka dermali –  see on väike polt, mis naha alla pannakse ja selle poldi peale saab erinevaid ehteid kruvida. Ehte paigutamiseks lõigatakse nägu noaga lahti ja surutakse ehe sisse. Tegijad on professionaalid ja veresauna ei toimu, aga nõelte- ja terariistade kartjale võib see siiski kõhedust tekitada. Gerhardit nähes on löödud nii risti ette kui ka tuldud palvet lugema. Kui ta kord trolliga sõitis, pidas üks kaasreisija teda deemoniks. 

Järgmisteks üllatajateks on Eesti kõige ilusamad lehmad. Kaunitarid elavad Tartu külje all. Marga on punast ja Olivia holsteni tõugu. Lehma iludusvõistlustel hinnatakse näiteks jalgu ja udarat, keha ei tohi olla ülearu lihases ning käituda peab ka oskama. Punased lehmad pidid oma loomu poolest olema äkilisemad ja tujukamad, seda nägid ka saatetegijad koha peal võtteplatsil. Punane ei olnud filmimisest ja koostööst huvitatud, mustakirju oli leebem. 

Lisaks eelnevatele üllatajatele on saates ka mehed mootorsaagidega, kes vahetavad saeketi ligikaudu 10 sekundiga ning laasivad oksi pea sama kaua. Mootorsaesport on Eestis maailmatasemel, see on raske ja suurt osavust nõudev sport – saag üksi kaalub juba 7,5 kg. Laasitavale puule ei tohi tüükaid jääda ja endale ei tohi sisse saagida. Saagi peetakse üheks maailma kõige ohtlikumaks tööriistaks. 

Õhtuses saates näitab oma talenti teleekraanil ka 26-aastane Susie Ann, kes tegeleb käesurumisega. Saates on tema vastaseks üks supernaine – fitnessiga tegelev Õnnela Raudsepp ning Argo Ader. Kas Susie teeb tugevatele sportlastele ära?

Viimasena üllatab televaatajaid Eesti suurim tolmuimeja. See võimas elukas tõmbab endasse 4-6 tonni tolmurulle! Inimese elu jooksul tekib surnud naha kübemetest 18 kilo tolmu. Seega rebib see tolmuimeja endasse ligi 300 inimese terve eluaja tolmu! See tolmuimeja on nii võimas, et omanikud nimetavad teda himuraks imuriks. Riistapuu lont ulatub 100 meetri kaugusele või kõrgusele ja teeb virisemata ära kõige tolmusema ja tüütuma töö. 

Uus meeleolukas talendishow "Üllata Eestit“ on eetris täna kell 20.00 TV3s!