Andres-Marius RosenblattFoto: TV3
Tele
11. september 2017, 12:02

„Kuuuurija“ täna: eksklusiivne intervjuu Savisaare ratastooli lükkajaga ja puust peenised (10)

Katrin Lusti autorisaade „Kuuuurija“ toob täna õhtul ekraanile põneva loo – mis toimub verivärskes ja skandaalses valimisliidus tegelikult? Miks lahkus ootamatult segastel asjaoludel viimastel kuudel vankumatult Savisaare ratastooli lükanud ja tema lähiringkonda kuulunud Andres-Marius Rosenblatt? Noormees, kes keeldus intervjuudest teistele meediakanalitele, räägib suu puhtaks!

Tegu on avameelse usutlusega, kus Rosenblatt räägib suu puhtaks ja süüdistab Olga Ivanovat võimuhaaramises, millele isegi Edgar Savisaar vastu ei saa. Rosenblatti versioon erineb Savisaare jutust suuresti.

Kas ja kuidas hindas Savisaar inimest, kes lükkas tema ratastooli ja oli talle abiks praktiliselt 24/7? Mida arvab Edgar Savisaar oma ajaloonõuniku kohast Keskerakonnas? Kas Yana Toom oli Jüri Ratase poolt kolme õe sekka sokutatud spioon? Kas uues valimisliidus on võim Savisaare või hoopis Olga Ivanova käes?

Saate teises pooles käsitleb Katrin Lust väga intrigeerivat teemat, kus peaosalisteks on puust peenised. Eestlaste ja soomlaste vahel on puhkenud suur vaidlus, kumb leiutas esimesena puust peenise.

„Kuuuurija“ juba täna õhtul kell 20.00 TV3s!