Õhtulehe horoskoobid

„TERE, TEILE ON TELEGRAM!“ | Viime läbi teadusliku katse, kas ilma elektri ja internetita on võimalik ära kaaluda terve Maa? (39)

LISA KOMMENTAAR

x212. september 2017, 01:36
Vaatan, et siia kommentaariumisse on üks lame-maalane tekkinud, kes paaniliselt püüab igal pool arvamust avaldada ja muidugi ikka eri nimede all :D
Kõige parem on see, et korratakse nagu mantrat, et NASA pildid on võltsitud, aga mitte kunagi ei suudeta esitada ühtegi argumenti, miks see nii on, ainus argument on "sest mina ütlesin nii". Tuhanded videod YouTube'is kus ilma igasuguste optika-, geomeetria- ja fotograafiateadmisteta inimesed üksteise võidu kaeblevad, et kosmos ei ole selline, nagu nende ettekujutuses olema peaks, on lame-maalaste tipptase :D
andy11. september 2017, 17:41
kui ma tahan minna kosmonaudiks õppima, siis mitmendal kursusel mulle öeldakse, et tegelt ei olegi kosmost. Või lastakse mind taeva, aga tegelt kuhugi merepõhja kus ma siis aastaid ulbin?
Samal ajal tahaks õppida astronoomitat. Kas mu õppejõud teavad, et kosmost polegi tegelt? kas mulle öeldakse seda millalgi, et saaksin ka kaasa "mängida"? Või ei tea teadlased ka ja ainult pankurid teavad?
caff11. september 2017, 18:05
Kosmos on ikka, ainult et kahel pool lapikut Maad. Meie oleme tegelikult selle Maa teise külje peal, mitte sellel, millel arvame end olevat. Sina, andy, pead ise hiljemalt teise kursuse lõpul minema ja seda oma õppejõududele rääkima, sest nemadki on vaid inimesed ja ei tea õigesti.
To andy11. september 2017, 18:18
Kõigepealt peaksid endalt küsima, kas soovid olla kõrge kraadiga ropprikas vabamüürlane?
Kas soovid osaleda maailma kõige suuremas pettuses mis varsti avalikustatakse ?
kui jah, siis on vaja õigeid tutvusi ja aega. kindlasti ka kõrget kraadi füüsikas või sarnasel alal.
Püramiidi tipus olevad mehed teavad palju rohkem kui nendest allpool olevad.
Tavalised reatöötajad Nasas ja kosmoseuuringute keskuses võivad ajada siiralt ümmarguse maa agendat edasi, ilma midagi teadmata. aga teadmises peitub jõud ja teadmised täienevad vabamüürluses ja jesuiitluses iga kraadiga.
To lucky11. september 2017, 14:12
Scientism on samamoodi usk.
Usk, et me elame palli peal, olenemata faktist , et kumerust on korduvalt otsitud, end pole kunagi leitud. Et kõrgustesse lastud õhupalli videomaterjalidest, on horisont nähtavalt silmade kõrgusel ja täiesti horisondis, mitte kaardu.
Usk, et meie palli keskel on tuum, olenemata faktist, et inimkond on puurind max 12km sügavusele.
Usk, et meie keerleme ümber päikese ja koos päikesega universumis peadmurdvatel kiirustel ning me teame millest koosneb taevakeha pelgalt selle vaatlemisel teel...
Vot see on tõeline religioon.
k11. september 2017, 16:31
Vahe on selles, et see "usk" seletab ära väga suure osa asju, mida igaüks meist võib kogeda. Lameda maa teoreetikud ei ole võimelised usutavalt põhjendama isegi seda, miks me näeme päikeseloojangut ja päikesetõusu. Nende "teoorias" on Päike kogu aeg maa kohal, aga õhtul eemaldub meist nii kaugele, et me lõpuks teda enam ei näe. See väike asi neid ei häiri, et selline seletus ei vasta vähimalgi määral inimeste igapäevasele kogemusele.
to K11. september 2017, 16:54
Seline seletus selgitab väga hästi ära päikese liikumise. Perspektiivi seadus. päike tõuseb ehk tuleb lähemale/ suureneb veidi, ja õhtul päike kaugeneb ja kaob meie perspektiiviulatusest.
Päike ei ole 93 000 000 miili kaugel vaid väga lähedal. Jälgi päikesekiiri kui õues oled.
väga hea et sa oled niigi palju uurinud, soovitan veel uurida ja sa jõuad tõele lähemale.
to k11. september 2017, 17:00
see NASA usk peabki väga veenvalt suure osa asju ära seletama, kui nad tahavad et inimesed usuksid ja neile iga päev miljoneid dollareid annaks.
Vastu saame multikaid ja valesid.
k11. september 2017, 21:33
Mis see NASA üldse siia puutub? Lameda maa teoreetikud väidavad, et päikeseloojangul ei vaju päikeseketas mitte horisondi taha (Maa kumeruse taha!), vaid jääb horisondi kohale ning muutub eemaldudes järjest väiksemaks, kuni seda ei ole enam näha. Lameda maa teooria järgi ei asu punkt, mille kohal päike 5000 km kõrgusel on, Eestist mitte kunagi kaugemal kui 16000 km. See tähendab, et lameda maa teooria järgi päike ei lasku Eestist vaadatuna mitte kunagi madalamale kui 17° horisondist.
Täpselt sama seis on Kuuga, mida on natuke lihtsam palja silmaga vaadata.
RT25. september 2017, 09:40
Kui inimene vaatab näiteks mere ääres (ma eeldan,et lapikmaalased on vähemalt korra elus mere ääres päikesetõusu ja loojumist näinud) loojuvat päikest ja näeb oma silmaga kuidas see järk järgult kaob horisondi taha ning väidab ikkagi järjekindlalt ,et päike tegelikult kaugeneb ning muutub meie silmis väiksemaks seni kuni me teda enam ei näe (perspektiivi seadus) siis on sellise inimesega mingitki arukat diskussiooni edasi võimatu pidada....
Jälle sa, moderaator,11. september 2017, 13:35
saadad siberlase ütluse "modereerimisele"! Jäta meelde! See on tõestisündinud lugu TV vahendusel.
Olen varemgi kommenteerinud:11. september 2017, 13:34
Siberlaselt küsitakse: "Kui elekter kaob kaheks nädalaks, kuidas toime tuled"? Siberlane: "Näe, mul püss seinal, küünlad sahvris. Lasen metsast liha, elan ära". "Aga kui teil, Euroopas elekter kaheks päevaks kaob, olete surnud".
Alar111. september 2017, 11:05
Kaalud näitavad massi tänu maa külgetõmbejõule. Kuidas saaks näidata kaal siis, kui maa ise kaalu peale panna? Maa massi saab ainult arvutuslikul teel määrata! "Füüsikud" pole vist kunagi füüsikat õppinud, et tahavad võimatut teha!
To alar111. september 2017, 14:16
Gravitatsiooni võib asendada puhtalt tiheduse ja ujuvusega.
Need asjad mis on kergemad kui õhk, liiguvad üles
Need mis on raskemad, liiguvad alla.
Gravitatsioon on globalistide võlusõna, vastuseks kõigele mis nõuab palli teooria põhjendust.
Gravity disproven in 3 minutes -
https://www.youtube.com/watch?v=-V-ZfRXReKM
et siis12. september 2017, 13:21
universumil on ülemine ja alumine pool?
dohh11. september 2017, 09:53
Lapiku maa idiotismi võtab väga hästi kokku ratsionaalne loogika:
https://www.youtube.com/watch?v=JgY8zNZ35uw&t=
Raudpolt11. september 2017, 08:21
Järgmine kord kaasake väitlusesse Jüri Ennet ja teemaks lameda maa pooldajate vaimne tervis.
wremja11. september 2017, 17:12
kaasake ka anti liiv, vähja tiit, nisu unn ja zorro
Indrek211. september 2017, 07:34
See paskvill iseloomustab hästi sopalehe mentaalset taset.
Geeniuss11. september 2017, 06:49
Te võite selle katse ju läbi viia ja isegi registreerida mõõtetulemused - aga järgmisekst teatab Hanno et nende tulemustega pole midagi peale hakata sest kust me teame et valemid mida kasutatakse on õiged...
ehk11. september 2017, 06:27
aitab juba neist poold.biilsetest poluvernikutest,ohtuleht?
mõni kodanik11. september 2017, 04:16
võiks üritada jalgpallile külje pealt pihta lüüa, see ka ju kettalaadne
kus kohast11. september 2017, 02:18
te selle katse siis läbi viite? eesti keeles öeldakse "korraldame", läbi viima ei tähenda seda, mida teie arvate, füüsikud!
k11. september 2017, 01:52
Põhimõtteliselt võiks iga põhiharidusega inimene olla võimeline määrama Maa ümbermõõtu Eratosthenese meetodil. Kui lamemaalane seda ei suuda ette kujutada, siis ilmsesti on süüdi "reptiilid", mille tõttu tema intellektuaalsed võimed jäävad oluliselt alla 2000 aastat tagasi elanud helgemale peale.
Argo.11. september 2017, 01:15
Tühi jutt, tee katse ja tõesta et see ei toimi... selleasemel ajab "lastele" lorijuttu.
:D
Mina jällegi tahaks näha videot sellest kuidas lamemaalased maa serva peal käivad(lamedal kettal peab ju olema serv) aga seda ei tule sest kõik peale lamemaalaste on reptiilid või nende käsilased ja takistava tõe avalikuks tulemist.
Ei Argo11. september 2017, 14:22
Ei argo, kui sa arvad et lamedal maal on serv, pole sa ilmselgelt piisavalt uurinud.
Olemas on hoopis kõrge jäämüür, millest rääkis 30ndatel usa ekspeditsionäär admiral Byrd. vahetult peale seda tehti atlandi leping ja nüüd ei pääse inimesed sinna niisama avastama.
Maa on reaalselt selline nagu üro kaart. lame ja liikumatu, ümbritsetud kõrge jäämüüriga, millest edasi ei ei ole keegi teadaolevalt pääsenud.
Kui inimesed sellest teada saaksid, mõtle kas nn globaalne eliit suudaks enda võimu säilitada praegusel kujul?
ak.11. september 2017, 00:03
Olen enam kui kindel, et sa ei oska ka näiteks lennukit juhtida, sildasid projekteerida või kasvõi näiteks keevitada või auto mootorit juppideks võtta ning tagasi kokku panna. Ometi on inimesi, kes neid tegevusi oskavad ja neile on see lihtne ning loogiline. Ju siis oli hr. Cavendish (nagu ka nt. Einstein, Tesla jne jne) väga leidlik ja oma ala spets, et tuli heale mõttele ja suutis oma visiooni realiseerida. Sina ei peagi asjast aru saama, arvan ma. Ja üleüldse te lamedikud olete täitsa naljakad ikka. Vahest päris pull lugeda teie heietusi.
arvamus11. september 2017, 00:01
miks inimesed arvavad,et teadusasutustes on teistmoodi inimesed,kui tavaelus.Eks sealgi töötavad arvevabrikud,ning riigi eelarvest saadud raha on palju mõnnam oma tasku lükata ja kosmosereisist tuleks multikas palju odavamalt,kui reaalne reis ja vaheraha saaks omale tasku lükata.See kõik on pisikelmus ja inimlikult mõistetav.Kuid palju tähtsam on inimassi ellujäämise küsimus planeet maal.Söödikuid tuleb aina juurde ja emake maa hukkub,kui sellele kaosele pidurit ei panda.Esimeseks oluliseks ülesandeks oleks suurte masside isoleerimine teaduse saavutustest,et vähendada tarbimist ja loodusreostust.Sellepärast on globaalne eliitlükanud käima masside debiliseerimisprogrammi,mis viib massid kiviaega tagasi.Teaduse ja tehnika saavutused jäävad ainult käputäie eliidi pärusmaaks.Interneti ajastu on toonud välja vägfa ebamugavat infot eliidi kohta.Sellepärast toimitakse põhimõttel tahad varjata tõde,uputa ta valede merre!See on ka protokollides kirjas.Ja sellepärast ongi Hando tõnumaa sugused lülitatud satanistliku eliidi toiduahelasse.Tema peale ei ole mõtet pahandada,sest ega ta siis tee seda paha pärast,vaid ikka planeedi päästmise nimel!
To arvamus11. september 2017, 11:24
Sa lihtsalt ARVAD, aga pole ise uurinud. Kui oleksid, teaksid et NASA on jäänud praeguseks väga palju vahele võltsitud materjalidega.
Amatöörkatsed näitavad, et maal ei eksisteeri kurvi ja ükskõik kui kõrgelt vaadata, horisont jääb silmade kõrgusele ja ei muutu kumeraks.
Tegelikult Eliit teab, et maa on lame nagu ÜRO Lipul kujutatud 33 sektorina (sama palju on vabamüürlusel kraade) ja tahab kontrolli inimeste üle alles hoida.
olengi uurinud11. september 2017, 12:23
sellepärast arvan.näiteks mahapillatud coca cola pudel kuul,kogemata kolmas astronaut,maale maandunud kapsel erksalt värvitud ameerika lipuga .skafandrid trosside otsas jne.Venelaste kapsel oli väljast põlenud ja süsimust,ning meeskond kanti välja jne.Kui poliitikale vaja,siis tehakse ka nii,et "kogemata"jäädakse vahele!Tõendeid võib ka fabritseerida.Muuseas film sellest,et kuul ei käidudki,oli nasa enda toodetud.Niisiis tõde on uputatud valede merre!Kuid need huvigrupid on poisikesed võrreldes kiriku valedevabrikuga,kellel on aastatuhandete pikkune praktika.
To olengi uurinud11. september 2017, 13:49
Aga kui sa oled uurinud, siis teaksid, tõde ongi kõige raskem leida kui see asetseb nõelana heinakuhjas.
Flat earth society on kontrollitud opositsioon mõeldud jälgede segamiseks nagu ka paljud youtube videod.
Teisalt on internetis ka päriselt tehtud katseid ja mõõdistusi, mis toetavad liikumatut maad.
Viska pilk peale
http://ifers.123.st/
järelikult11. september 2017, 14:39
väljaspool kuplit ei asu enam mingit mateeriat ja valitseb lõpmatu tühjus?Või asuvad väljaspool kuplit suured hammasrattad,mida jeesus isiklikult kontrollib ja annab jahvele igapäevaselt aru,kas kõik osad on õlitatud.Ning eemal asub suur puur,millel on silt mittejumalad.Seal istuvad budda,allah ja 33000 jumalat indiast.Nad elavad vee ja leiva peal,ning jahve annab neile iga päev peksa?
To järelikult11. september 2017, 16:09
Kurat seda teab mis seal ülevalpool on, aga lagi on kindel.
Kumerust ei ole mõõdetud, NASA video- ja pildimaterjal on enamjaolt arvutiga tehtud. Gravitatsioon on tihedus ja ujuvus, water always finds its level.
Igatahes on tõestatud, et maa ei liigu ja ei ole ümmargune.
NASA on jesuiitidest vabamüürlaste juhtimisel. Vatikanil on isegi oma teleskoop nimega LUCIFER. Neil oma special agenda inimkonnaga ja see Vatikan pole üldse nii püha kui oled ebamugavaid infolekkeid lugenud.
Ümmarguse maa teooria on mõeldud intelligentse looja välistamiseks.
Muide Youtubes on videod kahest amatöörraketist, mis enam vähem samal ajal põrkavad vastu mingit takistust, lõpetades järsult pöörlemise ja siis sajavad alla tagasi.
On olemas ka Video- ja pildimaterjalid mis näitavad ära, et suurtel distantsidel, kus peaksid olema objektid maakera matemaatika järgi kumeruse taga, on neid endiselt näha.
Kas videod on kõik võltsitud, palli matemaatika on vale, või maa ei ole kera. üks kolmest.
looja 11. september 2017, 17:05
ei saa olla ühes isikus,vaid meis kõigis .selle asja nimi on universumi intellekt!
Norman13. september 2017, 16:51
Kui sa midagi väidad, siis pane ka viide - muidu näen ma sind väga lameda peaga olevat...
caff11. september 2017, 12:31
Rahunege, härrad uurijad. Mingit NASAt pole olemas. See organisatsioon on teie ettekujutuse vili.
aga äkki12. september 2017, 13:32
on starman ka ettekujutuse vili?Ja mina loll maksan kogu aeg neid arveid!Enam ei maksa!
lucky10. september 2017, 23:49
Usku ei saa argumentidega väärata.
Jah11. september 2017, 16:13
Sellepärast ongi hakatud tõestama, et maa ei ole kera.
Tõde jõuab üha rohkemate inimesteni. Püramiidi tipp higistab
Google trends flat earth