Raamat

Täiendatud!

GALERII | Kadrioru esimesele Kirjandustänavale kogunesid Kivirähk, Hargla ja teised staarid (5)

LISA KOMMENTAAR

Väärikusest10. september 2017, 19:57
Oli kah. Aga asi pole selles, et suurelt kavandatud, kuid nadivõitu. Peamine on, et varem väärikas, on kirjanik nüüd enesereklaami, turundamise, sekeldamise ja kokkuvõttes lapsiku mängimise subjekt. Selle nael oli tahvel "Geeniuse pink". Vaene Mati Unt, ta ei oleks seda muidugi tahtnud. Need pingid on niikuinii pinlikuvõitu, nagu ka näiteks kuldsed sildid puude juures, mis viivad Kadrioru lossini. Eile oli film Pärdist, kes rääkis sellest, kuidas peab olema tagasihoidlik, sest kõik pannakse paika - ta kasutas isegi sõna "alandlik". Pärt on väärikas. Aga mingid asjamehed juurutavad tõusiklikkust. Ei ole kohane see pseudoteatri tegemine meie vaimuelus, kus, kui muidu ei saa, tuleb kespärased muuta provintsi suurusteks ja andekad mängivad narrimängu.
Kiki10. september 2017, 19:05
Ei tea, kas "Mina ja maailm. Valitud lugusid 102 riigist" reisiraamatu autor Kerli Nõu ka üritusel käis?
Galeriist ei paistnud. Aga raamat on vaimukas! Link, keda huvitab, ka juures https://www.youtube.com/watch?v=oCPZC5_1Rx4&t=1s
sulesepad 10. september 2017, 08:43
kogunesid selleks , et jälle laiali minna!
9. september 2017, 20:50
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
staar9. september 2017, 21:57
ka JUHAN LIIIV oli kunagi midagi kirjutanud ,ja nüüd, ,olge lahked,peab seda kirjandust lugems
inimkonnale9. september 2017, 20:05
Matteuse evangeelium 11:Lapselikust usaldusest
25 Sel ajal Jeesus hakkas rääkima ja ütles: "Ma ülistan sind, Isa, taeva ja maa Issand, et sa selle oled peitnud tarkade ja mõistlike eest ja oled selle ilmutanud väetitele!
26 Tõesti, Isa, see on nõnda olnud su meele järgi!
Jeesuse eesmärk ja töö
27 Kõik on mu Isa andnud minu kätte ja ükski muu ei tunne Poega kui ainult Isa ega ükski tunne Isa kui ainult Poeg ja see, kellele iganes Poeg tahab seda ilmutada.
28 Tulge minu juurde kõik, kes olete vaevatud ja koormatud ja mina annan teile hingamise!
29 Võtke endi peale minu ike ja õppige minust, et mina olen tasane ja südamelt alandlik; ja te leiate hingamise oma hingedele.
30 Sest minu ike on hea ja minu koorem on kerge!"