RAJU PIDU! Tanel Padar andis Pärnus fännidele vägeva live'iVideo: Martin Ahven
Inimesed
9. september 2017, 14:36

GALERII JA VIDEOINTERVJUU | Uus bänd ja uued väljakutsed: Tanel Padar andis raju kontserdi ja avaldas, kuidas sai kokku uus punt (35)

The Suniga lõpparve teinud muusik Tanel Padar tuli reede öösel, 8. septembril rahva ette oma uue bändiga, et anda Pärnus ööklubis Sugar esimene avalik kontsert.

45 minutit pärast keskööd astus Sugaris lavale oma soolobändi kitarrist ja solist Tanel Padar koos trummar Kaspar Kalluste, klahvpillimängija Tarvi Kulli ja basskitarristi Siim Usinaga, et tuua rahva ette lugusid nii uuemast repertuaarist, kui värske kõlapildiga The Suni ajal tehtud lugusest.

RAJU PIDU! Tanel Padar andis Pärnus fännidele vägeva live'i Foto: Martin Ahven

Ööklubi rahvas läks käima kohe esimesest loost ning lõõritas mõnuga sõnu kaasa. Esimest korda tuli publiku ees esitusele värske lugu "Parem veelgi", aga suureks rõõmuks ei jäänud mängimata ka uue kõlapildi saanud armastatud hitid "Võta aega", "Õnne valem" ja "Nii siis jääbki".

Neljapäeval Gruusiast telesaate filmimiselt Eestisse saabunud Padar andis esimese esinemise bändiga samal õhtul pulmas ning Sugaris tehti reedel teine live rahvast täis ööklubis suuremale seltskonnale. Pühapäeval suundub mees tagasi Gruusiasse ja naaseb nädala lõpuks, et siis Tallinnas kolmas rokk-kontsert anda.

Vaata Õhtulehe videost, mida rääkis bänd pärast rajut esinemist oma värske kõlapildi kohta ning kuidas Padar omale bändikaaslased valis! Lisaks paljastasid muusikud, millised väljakutsed ootasid neid enne esinemist.