Esmakordselt õpetab Eestis seksuaalenergia väge tantraõpetaja Shantam Nityama
Inimesed
8. september 2017, 18:25

Esmakordselt õpetab Eestis seksuaalenergia väge tantraõpetaja Shantam Nityama (26)

Septembri lõpus tuleb Eestisse legendaarne tantraõpetaja Shantam Nityama.

Shantam Nityama on sügavate elutarkustega mees, kes on tõeliselt pühendunud teadvuse äratamisele ning naiste ja meeste vahelise autentse olemuse toetamisele. Läbi iseenda sisemiste protsesside on Nityamal võime efektiivselt vabastada sügavaid probleeme ja pakkuda toimivaid lahendusi, juhtimaks inimesi sügavamale sisemaailma. Oma seansse on ta teinud tuhandetele meestele ja naistele üle maailma. Iga kohtumine Nityamaga toob vaimse transformatsiooni kõige sügavamal tasemel.

Nityamal on võime peegeldada meestele ja naistele tagasi nende kaitsekihtideta ja ürgseimat tõde, tehes seda lõputu kaastundlikkuse ja kohkumatu aususega ning aidates neil võtta vastutus kõige selle eest, mis neid nende ainuomasel eluteel enam ei teeni.

Seksuaalenergia on kõige võimsam vägi inimeste kehades.

"Seksuaalenergia transformeeriv vägi toimib, kui lubame oma loomulikul hingamisel ühendada meid meie loomupärase jumaliku olemusega ja ääretu teadvusega. Püha ühenduse alandlikuks muutvas ruumis saavad seksuaalsus ja vaimsus üheks. Kui meie erootilist loomust kardetakse ja alla surutakse, domineerib selle väärkohtlemine viha, depressiooni, vägistamise ja perverssuste kujul.

Loomuliku naudingu ja ilu eitamine loob blokeeringuid, süütunnet ja haigusi. Selle planeedi inimolenditena on meis kõigis nii mees- kui ka naisenergia. Et taastada meie suhet nende sisemiste jõududega, on esimese sammuna vaja ära tunda meie elujõudu moonutavad takistavad mustrid ja programmeeritus, mis sageli on peidus meie psüühika varjatud aladel. Nityama valgustav kohalolu ja meisterlik juhatus aitavad pehmelt tõsta "loori“ kohtadelt, kus oleme oma loomuliku energia orgastilisest õndsusest kõrvale kaldunud," ütleb Shantam Nityama kursuse ülevaateline tutvustus.

Shantam Niyama õpetus pakub naistele ja meestele võimalust taasühineda oma sisemise olemusega, kogeda oma seksuaalenergia loomulikku voogu kogu kehas ilma igasuguste ettevalmistuste ja ootusteta, saavutada õndsustunnet ja kõrvaldada teadvuses salvestatud üldisi või seksuaalseid traumasid, avada energiakanaleid ja radu, mis on lapsepõlvest saati olnud takistatud.

Reedel, 22. septembril kell 18-22 Blissi majas toimuv vestlusõhtu annab võimaluse koos tõelise meistriga kogeda kohaloleku väärtust ning muutusi vaimsuses ja spirituaalsuses.

Nädalavahetuse kursus 23.-24. septembril, kell 10-17 mõlemal päeval, on keskendunud olulisele sisetööle, mis aitab meestel ja naistel luua baasi teadlikuks kohtumiseks. Töötoa avatud ja ausas õhkkonnas luuakse ruum, kus jagada sügavamal tasandil. Läbi meie isiklike tugevuste ja nõrkuste sügava tunnustamise toetab Nityama gruppi,et tuua suhestumine kõrgemale tasemele, mis soodustab vaimset küpsust ja suuremat täitumust kõigis elu valdkondades. 

Tantraõpetaja Shantam Nityama esineb 22. septembril kell 18 Blissi majas õpetliku loenguga "Kui seksuaalsus ja suhestumine kohtub vaimse ja teadliku eluviisiga." 23. ja 24. septembril toimub Taiji Klubis tema kursus meestele ja naistele "Teadlik kohtumine".