Niitvälja Golf ei luba oma väljakul korraldada Round Table Estonia võistlustFoto: foto:Urmas Kamdron
Inimesed
8. september 2017, 18:00

Vau! Niitväljal võib golfi mängida palja ülakeha ja püksikuteta?

Niitvälja Golf ei luba oma väljakul korraldada Round Table Estonia võistlust (31)

Niitvälja Golf ei luba oma väljakul korraldada 16. septembrile planeeritud Round Table Estonia võistlust.

Round Table Estonia on planeerinud korraldada oma liikmetele kinnist golfiturniiri. Niitvälja Golf ei ole selle turniiri korraldusega mitte kuidagi seotud ja ei ole olnud teadlik selle turniiri sisust ega vormist," kommenteerib Niitvälja Golf tegevjuht Kristo Tohver. 

Hiljuti on avalikuks tulnud Round Table Estonia poolt loodud võistluse plakat ja võistluse sisu, mis ei sobi kuidagi kokku golfimängu olemuse ega Niitvälja Golfi väärtustega, millest üks olulisemaid on väärikus, mis välistab igasuguse sildistamise ja alandamise. Sellest tulenevalt ei luba Niitvälja Golf oma väljakul Round Table Estonia üritust korraldada. Broneeritud tii-ajad tühistatakse.

"Niitvälja Golfile ei ole vastuvõetav, et selliselt reklaamitav võistlus golfikeskuses toimuda saaks. Loodetavasti Round Table Estonia mõistab oma viga, vabandab oma tegevuse pärast ning austab edaspidi golfi nagu mängu ajalugu ja traditsioonid seda nõuavad," lisab Tohver. 

Niitvälja Golf ei luba oma väljakul korraldada Round Table Estonia võistlust

Golf on härrasmeeste spordiala, mida on mängitud sajandeid. 

Golfiklubides ja väljakutel on heaks tavaks iga vastutuleva inimese tervitamine või siis näiteks härrasmeestel peakatte eemaldamine klubihoonesse sisenemisel ja tervitamisel. Ülioluline on golfimängu juures etikett ehk siis väljanägemine ja riietus. Enamasti sobivad kraega “polo”-tüüpi särgid ja soliidsed heledad püksid. Teksapükstes väljakule ilmumine oleks skandaal. Aga üldse ilma püksikuteta, tekib õigustatud küsimus, kui vaadata Round Table Eesti laialisaadetud kutset lõbusaks ajaveetmiseks Niitvälja golfiklubis?

Niitväljal võib golfi mängida palja ülakeha ja püksikuteta?

Just sellise kutse saatis oma liikmetele laiali Round Table Eesti, kes tähistab RTE 26.golfiturniiri: 

Osale RTE XXVI golfiturniiril ja löö kepp mättasse!

Ja kui kepp mättasse löödud, siis ei tule puudust ka naljast ja napsust, saunast ja afterparty`st kaunite näkkidega. 

Kes või mis on Round Table?

Round Table on punt noori mehi, vanuses 18-40 eluaastat, ühendav rahvusvaheline liikumine, mille ajalugu sai alguse 1927 aastal Inglismaalt.Tänaseks tegutseb Round Table juba 58 riigis kokku 2275 klubi ning ligi 30 000 liiget. Eestis on 146 tegevliiget ning 13 tegutsevat klubi, mis asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides, Kuressaares, Haapsalus ja Kärdlas.

Round Table on ühiskondliku tegevuse väljund noortele meestele, kes soovivad oma töövälist aega kvaliteetselt sisustada. Selleks pakub RTE liikumine piiramatult võimalusi. Alustades oma kohaliku klubi tegemistes kaasalöömisega ning lõpetades välisreisidega teistesse klubidesse ja üritustele üle maailma. RTE liikmed otsivad alati midagi uut ja huvitavat, mida siis omandada, kohandada ja täiustada. Just nii seisab kirjas RTE kodulehel SIIN.

Kohe näha, et tegu noorte ja aktiivsete vennikestega, kes hindavad head seltskonda ning teavad, et üheskoos tegutsedes saab muuta maailma paremaks! Edu neile!

Lisaks tuleb ära märkida, et juuresolev pilt on võetud kunagisest Palyboy Eesti väljaandest, kus poseerib tuntud pesumodell Kristiina Petina. Huvitav, kas näitsik teab, et ta RTE poiste seas nii populaarne on?