Tele

TV3 VIDEO | Pevkur süüdistab: peaminister kahjustas Eesti riigi mainet (62)

LISA KOMMENTAAR

Kogu10. september 2017, 09:37
see reformierakonna punt on mõtetu seltskond kes ennast teistest paremaks pidades viisid eesti majanduse stagnatsiooni.
küsimused8. september 2017, 22:46
Kas salatsemine oleks olnud parem lahendus.Kui see hiljem välja oleks tulnud oleks tulemus kehvem.Kas Reform kardab oma sissetöötatud raja pärast??
Valija8. september 2017, 18:40
No oli see Rõivas mis ta oli aga Pihvkur on ikka täisbingo refvormil. Mees ei mäleta oma eilseid sõnu isegi ja järgmisel päeval paneb nätaka iseendale molli. Kas on tsüklis? Või lihtsalt loll?
Üks poliitiku ja ka tavalise inimese suur tarkus on see, et kui sul ikka midagi tarka öelda pole ole lihtsalt vait.
8. september 2017, 13:42
RUKVER ei meeldi enam oma halvustava suhtumisega, kui mis sellest. IKKA KINDLALT EDASI!!!!
Tiit8. september 2017, 12:20
Selline kraaklemine ja vastastikune suudistamine rikub koige rohkem Eesti mainet.
Fakt8. september 2017, 11:36
Pole midagi enam kahjustada. Oravad lasid Eestile oma „peaministrilaadse toodetega“ ( sm anzip ja boliitbroiler rõivas) ammu vee peale.
Kulak8. september 2017, 12:37
Rehvorm ja kapitalism on rahvavaenulikud reziimid ja enim meie rahvale kannatusi põhjustanud.
Alar18. september 2017, 11:33
KriminaalErakond on alati tahtnud e-valimised ära keelata. Sellepärast pani ka Ratas selle hüpoteetilise riski suure kella külge. Minu "teadlased" jõudsid järeldusele, et Eestis elamine on ka seotud hüpoteetilise turvariskiga, kuna Eestit võib teoreetiliselt tabada meteoriit. Kas nüüd kolime kõik Eestist minema?
krimid tahtsid E valimisi keelata siis8. september 2017, 11:42
kui nad opositsioonis olid,hiljem tuul pöördus.
Auk on turvasüsteemis olemas ja seal toimeta omatahtsi.(häkkerid,patsiga poisid)
Meteoriit on kehv võrdlus,"Otse kümnesse" saates M.Helme võrdles paremini.
Tema ütles,et ta ei läheks lennukile,millel on elektroonika viga ja millel on tõenäosus alla kukkuda,kuid ei pruugi siiski alla kukkuda...
Mina sellele lennukile ka ei läheks.
aga mina8. september 2017, 20:02
tasusin just panga kaudu, kasutades ID kaarti, veearve ja ei kukkunudki alla. Kas oleks pidanud ise panka minema, selleks kaugele linna sõitma ja veel pangas suure ülekandetasu maksma?
11:33 Alarile8. september 2017, 12:20
Ja sina eeelistaksid Brežnevi aega, kus midagi ega kunagi ei juhtunud? Taome vastu rinda-MINA, MINA olen üks ja ainus tõde maapeal! Ja nüüd see isetehtud maailmanaba sai vastu näppe , küll on kole lugu? ikka käsiks, pooks ja laseks, nagu 25 aastat tehtud on.
Alar8. september 2017, 14:13
Kas sinu korteri uks on ka kruvikaga avatav, keegi aga pole seda veel avastanud.Ise arvad, et jumala turvaline, kuni varandus ühel päeval lännu on. Mis siis kostad???Täpselt sama on selle kaardiga, tean poissi, kes need hääled lõdvalt kandib, kuhu vaja ka ilma selle riskita.
ka valija8. september 2017, 11:29
Proovin uuesti! Enne valin Ratast kui põhulõg pevkurit!
ka valija8. september 2017, 11:28
Vist ei lähe läbi,juba tõmmati siniseks!
ka valija8. september 2017, 11:27
No enne valin ratast kui seda põhulõuga Pevkurit!!
8. september 2017, 11:12
E. hääletamine peab kindlasti toimuma, kuidas siis vanakased saavad valida? KINDLALT EDASI!
Room8. september 2017, 10:27
Pevkuri arvates on välismaa infoagentuurid jälgimas iga sõna, mida meie peaminister ütleb. Nii see ei ole. Meie poole pööratakse pilgud siis, kuis selleks on põhjus, kui on teema. Antud juhul oleks Ratast võinud süüdistada alareageerimises, kui ta oleks ette lükanud mõne väiksema ametniku, kelle sõnu omakorda nii tõsiselt ei võeta. Rohkem võiks juhtida tähelepanu sellele, et kiip, milles on viga, ei ole Made in Estonia!
Pevkur käitub nii nagu opositsioonipoliitikule omane. Ükskõik, mida koalitsioon teeb, kõik on vale või tehtud valel ajal. Keskajal süüdistati koalitsiooni ka päikesevarjutuses. Pevkuri kahepalgeline käitumine tuletas meelde ühe tuntud aasia tähelepaneku. Astuvad mööda teed eesel, vanamees ja laps. Ükskõik millist varjanti kasutada (vanamees eesli seljas, poiss eesli seljas või igaüks omal jalal) küla teeb need kõik maatasa. See küla ongi opositsioon.
Erik8. september 2017, 09:02
Kas see mees on ka üks nendest otse-kasvandusest broileritest? Pole elus päris elu ja tööd näinud?
()()8. september 2017, 21:27
muidugi pole, ega ta ei taha ka. harjunud ju poliitpirukat õgima. ja oh seda õudu, kui enam pirukatükki ei kuku!
vanamees8. september 2017, 06:29
ja pevkur õõnestab eesti julgeolekut !
siia kõlbab hästi vanasõna:8. september 2017, 11:30
pada sõimab katelt...
E valimistel saab hääli edukalt soovitavasse kohta kantida.
Ainult purulaisk EI JÕUA valimisjaoskonda jalutada.
Jätame hooldeasutused E toimetama,seal ehk tõesti tõbised.
modele8. september 2017, 02:35
Kas on nüüd rahulikum olla, kui saite "laulu mustas rüüs" kustutada?
poliitiline8. september 2017, 01:45
teeme 7. september 2017, 23:05
Mitte niivõrd piinlik, vaid armetu ja ka pisut naljakas oli ta viimases TVs saates.8. september 2017, 08:15
Väliselt rahulolev, jagas kollaseid (oma)lipikuid, poseeris teatud tüdrukutele iseloomulikus asendis, püüdis jääda üleolevamaks, ... püüdis ja püüdis, naljakas inimene.
Raine Vaarait7. september 2017, 23:03
Mida teab Pevkur küberneetikast?
Lihtsalt vastik kuidas ülerahvalikku ebaõnne ära kasutama tormatakse enda upitamiseks.
Samahästi nagu Pevkur edvistavalt ventileeerib ja etendab kriitikat
võiks Pevkuri mainekahjustamise süüdistuste alusel mõtiskleda, et:
1)
Pevkuril on mugav kritiseerida, sest antud hetkel ei ole ta justiitsminister ega siseminister, vastasel korral oleks ise tema suu "m&%#~ täis" ja ta oskaks öelda vaid mökk-mökk suhtekorraldusfirmast ettekirjutatud suhupandud sõnu, sest..
Tuleb meeles pidada et just Pevkur oli aastatel 2012-2014 ja 2014-2016 vastav minister ning 2014 aastast tema ametiajal väljastama hakatud ID-kaardid on tunnistatud turvaviga evivaks. Seda ta aga aru saada ei taha, et tema ametajal nii see juhtus ja ta oli piisavalt harimatu, oskamatu ja saamatu et seda olukorda tõkestada, vältida, rääkimata ennetamisest.
Rumal ( loe: selle asemel 4 täheline rahvapärane sõna, mis riimub siin lauses hilisemalt kasutatava sõnaga "roll") ei näe enda rolli ja vastutust tekkinud olukorras, vaid lahmib süüdistab teisi.
2)
Pevkur paistab selliste süüdistuse esitamise initsiatiivi tõttu juhiks absoluutselt mittesobiliku isikuna-inimmaterjalina, sest tema lähenemisviis sellise süüdistuse tõttu näikse suvalises konstrueeritud abstraktses situatsioonis mainekahjude vältimiseks asjad võimalikult maha vaikida ja lasta asjadel vähese teavituse tõttu iseplaanis veel hullemaks minna kuni nad lõpuks niikuinii välja tulevad.
3)
Pevkuri teiste süüdistamine mainekahjus tõstatab hoopis küsmuse ka Pevkuri isikuomadustest – eelkõige despootlikusest, sest demokraatlikus riigis peaks olema kodanikkond teadlik ja teavitatud teda ohustavatest ohtudest.
Globaliseerunud maailmas, mida nn refomierakondlik "liberaalne" maailmavaade toetab on kahjuks PARATAMATU et riigist väljaspool asuv muu maailm saab teada asjadest mis sünnivad mingis teises riigis. Seetõttu Pevkuri pelgus mainekahjude ees globaalses maailmas ei toeta Pevkurist kuvandit kui demokraatiameelsest avatud liberaalsest inimesest, vaid toetab kuvandit kui väikesest kontrollfriigist despoodist kes ihaleb kõike kontrollida peljates negatiivseid arvamusi enda kohta mujalt maailmast.
Välismaailm peabki teada saama neist asjust, sest Eestis loodi e-residentide programm, ning kas Pevkur soovib väita, et välismaa kodanikest e-residentidele ulatatud kiibid ei ole seesama toodang, mis ID-kaartidel vigaseks loetakse?
__
Vaielda ja "ära panna" on ju tore aga enamasti on vaidlejate näol tegemist mitteinseneridest emotsioneerivate biosoojusmasinatega, kelle jääksoojus eraldub rääkimisel suu kaudu ning lihtsalt kasutamata emiteerub atmosfääri.
Pevkur võiks endale elustiili valikuna ventilatsioonivooliku suu külge panna kus soojustagastusega läheks soojus (suust tulev soe õhk) salvestisse. Oleks vähemalt mingi füüsikaline kasutegur sellel biomasinal.
Mis komme see on?8. september 2017, 00:50
Jah, mis komme see on, kui ise oled mingis asjas sees ja oled ehk käkki keeranud, kõik teiste kaela veeretada? Jutt on mõnel mehel kohe "nii hea", et paneb uskuma , kui seda vuristamist kuulata. Ausalt, minu iseloomu juures ma poleks küll nii rahulik ja viisakas nagu meie praegune pea. Paneksin vist samuti mõne krõbedama sõna (nagu Ligi) vastu. Kaua sa ikka kuulad seda kaagutamist, et enne oli kõik õige ja kõik olid eksimatud, nüüd aga aetakse igat silpi taga. Miks siis aga enne ka juhtus igasuguseid apsakaid, kuid jutumehed oma ladusa jutuga keerasid kõik kõvera õigeks või lihtsalt vaikiti maha?
Kratitõrje7. september 2017, 22:37
Tundub ,et oma vanemate (õde ja vend ) poolt purjus peaga eostatud , vaimupuudega erikooli õpilane kratt jõuab kõik artiklid läbi kraaksuda -haige tegelane !
7. september 2017, 23:31
neid kratte on seal reformierakonna kontoris mitu.
ja neile maksab8. september 2017, 11:33
"maksumaksja hästi,ükskõik mis vahtu nad välja ei aja.
mainekahju on kõige väiksem mure7. september 2017, 22:22
Punavalitsus viib Eesti põhja.
valijad7. september 2017, 22:26
MAHA eestivaenulik Ratase valitsus! Tahame tagasi eestimeelset ja tublit valitsust Reformierakonnaga!
Muix7. september 2017, 22:52
Ära enam peale võta. Hommikul loe oma jama uuesti läbi, siis enam õlut ei tahagi :)
ei saa ju8. september 2017, 21:29
refikommud on seda juba teinud ja tahavad veel teha - anna, jumal, eestlastele kainet mõistust, et oravaid enam kuhugi ei valitaks. las lähevad kõik tootvale tööle!
G7. september 2017, 22:03
See tegelane on lausa valves, et saaks kohe mustata kui võimalus. Arvan, et see käib nende plaani sisse.
vaatleja7. september 2017, 21:50
Mis maine ? Suurusehullustus
7. september 2017, 21:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
21:46-le7. september 2017, 22:26
Sinna saada keskerakondlased!
Eesti 7. september 2017, 21:11
riigil jääbki maine olemata kui ei ratsifitseerita sotsiaalharta punkt,euroopa liikmesriikides ühtlane pension.
juhhei!7. september 2017, 21:27
mis euroopa riikides? kogu maailmas ikka. näiteks ühtlane 127 dollarit kuus, sest rohkem ei pigistaks maailma majandus kindlasti välja. niisiis, oled sa nõus?
21:117. september 2017, 22:27
õl,miks7. september 2017, 21:06
video täisekraani ikoon peaaegu kunagi ei toimi?
Eesti riigil7. september 2017, 21:05
polegi mainet .allkirjastage sotsiaalharta punkt ,kus kõik euro liikmed saaksid ühesugust pensioni.
21:057. september 2017, 22:28
Lõpeta juba ära oma pensioni joru! Seda ühesugust pensioni ei saa MITTE KUNAGI!
7. september 2017, 20:59
Eks põhjuseks on see, et need vigased kiibid võeti kasutusele reformierakonna valitsemise aegu!
reede7. september 2017, 20:49
Pärast Haapsalu tragõõdiat peaks ekssotsiaalminister Pevkur olema vait kui sukk aga näe ego ei luba Vastik tüüp
nüüd teame7. september 2017, 20:47
seda meest ei tohi enam võimule lasta, vaikib kõik maha ja salgab.
7. september 2017, 20:38
arvasin,et pehkur on natuke normaalsem kui teised voodiparteist aga ei midagi,tõmbleb agoonias
Armas lugeja.8. september 2017, 01:01
Kus punkris sa siis elad, et sul rotikari ümber on? Mine siis oma villasse, kus ainult kanaarilinnud häälitsevad.
TASUJA7. september 2017, 20:37
No mis me räägime. Minu ID kaart netis toimib nagu poleks mind olemaski. Sertfikaadid kõik on kehtivad, ainult kas sa paned kaardi lugejasse või ei pane, tulemus on üks... Ju valimisteks kellelgi läheb vaja...
süsimust iroonia7. september 2017, 23:33
aga vaat selline ongi täisautomaatne e-riik :DD
7. september 2017, 20:31
Vaadaku palju nad ise on mainet kahjustanud.
Normaalne7. september 2017, 20:28
Õigesti tegi ...miks ta peaks valetama...
Toslem7. september 2017, 20:24
Eesti kui e-riigi mainet on kahjustanud ikka kiibi tootja. Loodame, et küsime 750000 kaardi raha tagasi või saame uued tasuta. Kui Eesti teadlased selle turvariski lahendavad, siis tõestame ennast tugeva e-riigina, kel on teadmised probleemidega tegeleda. Lisaks saab ju Eesti teadlaste lahendust pakkuda ülejäànud riikidele, kelle ligi 1 mlrd kasutajat sama probleemi kàes vaevleb.
Raine Vaarait7. september 2017, 23:14
siin ongi küsimus, kas riik on riik või allub ta mingi välisfirma diktaadile.
Kas riigil on julgust riigina käituda?
Kodanik ei peaks maksma kinni riistvara disainivigasid.
Elektroonikapoest ennatlikult katki läinud asjale on ju teil 2 aastane pretensiooni esitamise õigus ja kui kaup on saast ja kaupleja ei ole pettur, siis asi vahetatakse ringi..
e-e-e8. september 2017, 01:08
Mis asja see "e " täht teil seal igal sammul figureerib? Muud enam ei kuule, kui üks eeeetamine.
arvamus7. september 2017, 20:21
Hanno-selle vastu aitab fooliummütsike
fooliumimehike7. september 2017, 21:48
ja rohkelt jääd selle alla :D
päevalill8. september 2017, 21:32
ja seemneid, ikka seemneid rohkem
No see7. september 2017, 20:15
vennike on vist kõrgelt kukkunud...
Refi agent7. september 2017, 20:13
Vesi ahjus, ei saa enam häältega manipuleerida.
valijad7. september 2017, 22:33
Reformierakond VÕIDAB valimised ja uuevalitsuse moodustab ka Reformierakond! Värisege, kesikud!
Jep8. september 2017, 07:35
Reffe huvitab ainult võit Tallinnas, seal on kust võtta saab.
Enda valitsemise ajal tühjaks ja vaeseks valitsetud vallad neid enam ei huvita peale Tartu enam.