Foto: www.facebook.com/pealtnagija
Tele
6. september 2017, 13:54

Mihkel Kärmas „Pealtnägija“ uuest hooajast: äärepealt oleksime ühele ministrile suured pahandused kaela toonud (2)

Täna õhtul alustab uue hooajaga "Pealtnägija". Avasaates olevad lood on liigutavad ja inimlikud, kuid siiski ei jää uuel hooajal olemata ka šokeerivad ja uurivad lood. 

"Äärepealt oleksime tõesti toonud ühele ministrile suured pahandused kaela, sest meil olid neli kuud läbirääkimised süsteemi sees küllaltki kõrgel kohal oleva isikuga, kes tahtis tulla välja vilepuhujaks, rääkida sigadusest, võib-olla ka korruptsioonist. Ta oli meile andnud sisuliselt "jah"-sõna, aga nüüd lõi põnnama," rääkis "Pealtnägija" saatejuht Mihkel Kärmas "Terevisioonis".

Mehe sõnul nähti neli kuud looga vaeva ning see pidi eetris olema järgmisel nädalal, kuid hetkel on veel lahtine, kas see teema ikkagi ka avalikkuseni jõuab.

Täna jõuab televaatajateni aga lugu kahest prouast, kellest üks on eestlanna ja teine jaapanlanna. Naised on üle 50 aasta kirjasõbrad olnud ning saavad üle 44 aasta taas kokku. 

"See on üks erakordne sõprus, kus nad erakordselt pika aja jooksul vahetasid kirju ja saadetisi, aga kohtusid ainult ühe korra aastal 1973," rääkis Kärmas. "See näitab, et me ei ole ainult kurjade ja sonkivate teemade saade," naeris ta.

"Pealtnägija" on ETV eetris täna kell 20:00.