Sharon ja Ozzy OsbourneFoto: AFP
Inimesed
5. september 2017, 12:15

Sharon Osbourne: „Ozzyl oli kuus armukest, üks neist vene teismeline ..." (4)

Kui mullu mais tuli ilmsiks Ozzy Osbourne'i salasuhe Los Angelese juuksuriga, ähvardas abikaasa Sharon ta maha jätta. 64aastane Sharon andis küll rokkarile andeks ning nende kauane liit jäi püsima, kuid nüüd tunnistab ta, et on pidanud ühise elu jooksul paljugi alla neelama.

Armukesi polnud tema sõnul mitte üks, vaid lausa kuus. 

„Neid oli kuus: mingi vene teismeline, siis Inglismaal massöör, meie siinne massöör, ja siis meie kokk ... Tal olid naised eri riikides,“ vahendab Mirror Sharoni sõnu.

Rokimatriarh annab mõista, et tema mees võis süttida iga seelikukandja peale. „Põhimõtteliselt on lugu nii, et kui oled naine ja teed Ozzyle seljamassaži või kärutad talle toitu ette, siis Issand aidaku sind!“

Sharon sai Ozzy ja juuksur Michelle Pugh' suhtest teada siis, kui mees armukesele mõeldud e-kirja kogemata oma seaduslikule naisele saatis. Michelle'i väitel kestis nende salasuhe neli aastat ning oli tulvil armastust. Ozzy ise nimetas seda aga tühiseks kõrvalhüppeks.

Mullu augustis läks Osbourne seksisõltuvuse ravile. Terava keelega Sharon nendib, et ükski Ozzy armuke pole mingi käevangukaunistus, kellega seltskonnas uhkeldada. „Ta tegi seda [magas võõraste naistega] selleks, et endas mingit tühikut täita.“