Foto: Kuvatõmmis / TV3
Tele
4. september 2017, 18:03

TV3 VIDEO | „Merivälja“ algab täna: vaata klippi esimesest osast! (3)

Juba täna õhtul jõuab TV3 eetrisse Eesti suurim mõistatus, mis on siiani lahendamata! Mida uurisid ja leidsid nõukogude sõjaväelased vene aja lõpul Meriväljalt? Kas tõesti oli tegu ufoga?

Uues müstilises põnevussarjas saabub Meriväljale tööle tütarlaps Karin, et hakata hooldama ratastooli aheldatud kõnevõimetut meest. Ootamatult selgub aga, et Karinil on täita hoopis teistsugune ülesanne ja kõnevõimetu mees oskab tegelikult rääkida! Tegevus toimub tormiliste üheksakümnendate lõpul ja käivitub põnev ja müstiline sündmuste ahel, et lahendada Merivälja mõistatus – kas Karin ja ratastoolis olev Julius suudavad koos lahendada Eestimaad raputanud mõistatuse?

Kes mängivad?

Peategelase Karini rollis näeme me noort näitlejat Lauli Otsarit. Ratastoolis mehe Juliuse rollis on Andres Lepik ja Juliuse naist Annat mängib Merle Palmiste.

Teistes rollides näeme Argo Aadlit, Andrus Vaarikut, Theodor Taborit, Lee Treid, Kärt Krossi, Tõnn Lampi, Kristo Viidingut, Tarvo Kralli, Kait Kalli, Olav Osolini, Maria Avdjushkot, Rain Tolki ja ka sarja stsenaristi Indrek Harglat.   

Sarja režissöör on Triin Ruumet. "Merivälja“ teeb eriliseks ka spetsiaalselt sarja jaoks kirjutatud muusika Taavi Aavikult.

Kõhedusttekitav uus müstiline põnevusseriaal “Merivälja” stardib TÄNA kell 21.30 TV3s!