Inimesed

Kaika Laine ammutas ravitsemisel väge jumalasõnast ja tal oli koguni oma kirikuõpetaja, kes teda pühaveega varustas

„Laine anne oli jumalast antud.“ (49)

LISA KOMMENTAAR

mind ei peta!4. september 2017, 12:55
Läksime ka Kaika Laine juurde. Selgus, et see oli variisik meditsiinis kinga saanud endisele meditsiinitöötajale. Nii tehti erapraksist. Laine oli lihtsalt suli. Võite ainult lollidele teda targana serveerida.
Huvitav4. september 2017, 16:59
Ja kõik tuhanded ja tuhanded patsiendid lasksid ennast siis petta? aga hea, kui mõnigi tark on!!!
!3. september 2017, 20:07
Vanga eest küsisid teised, vahendajad. Kes valisid, keda sisse lasta ja keda mitte. Sest kui Vanga siit ilmast lahkus, hinnati tema varandust mitmekümne miljoni dollari peale.
..2. september 2017, 20:47
nu kivimitest on ka tõde öeldud, kuna kivimid on kivid, nagu ikka kivi, tast ei eraldu küll miskit, see on tõsi, seda tõestas üks teadlane, kes mulle vastas nii, kui ütesin et neil on see ja see toime.Vat nõnda, sungiidid ja muud värgid samuti uskumise teema järelikult.
murueit2. september 2017, 23:08
Raukas oli see mee,kellega minagi nõustun.
avo2. september 2017, 19:05
to avo2. september 2017, 20:05
hoidkem tasakaalu, vaimselt ja kehaliselt, nii lihtne kõik ongi , Lugupidamisega ...
Hetk2. september 2017, 19:02
Võiksin öelda, et mingit erilist annet tal polnud, mis puutub salvidesse, siis ta teadis ravimtaimede omadusi. Minule jäi mulje, et aidata võis ta psühhikahäiretega inimesi, kuna neile piisab sisendamisest, et see või teine asi aitab. Tõsiasi on, et tõsisemaid haigusi ta polnud võimeline ravima.
Mis puutub ristimisse, siis pole tõsi, et ta oli võimeline arusaama, kas inimene on ristitud või mitte.
Näiteks abivajaja oli ristitud, kuid Laine võitis, et pole ning andis talle kätte kaks küünalt, mis olid süüdatud, mitte ülalt, vaid alt. Kõigele vaatamata Laine tegevusest mingit abi polnud.
Aasta oli tollal 1978, mingit raha küsimist ei olnud. Olin tuttavalt eelnevalt küsinud, mida viia, sest raha tundus liiga igapäevane, soovitati eetrit. Küsisin Lainet, et kui pole saladus, öelge palun, mida eetriga teete? Vastuseks sain, et temal on kõrge vererõhk ning tabletid alandavad liiga järsult ning siis ta tunneb ennast halvasti. Jagasin Laine selgitust eetri osas paljudele, mis oli paikapidav.
Kindlasti polnud ta pahatahtlik inimene, kerget mulda Lainele ja rahu viimses puhkepaigas.
eeter2. september 2017, 19:11
oli nõuka-aja narkootikum,mida tarbisid enamus nõukogude naisi.
2. september 2017, 17:40
usk aitab alati. On see usk Jumalasse või Kaika Lainesse või millessegi muusse. See on see,et inimene uskudes teeb midagi ja pingutab millegi nimel. Ta mobiliseerib oma sisemised ressursid .
Mõelgem või Estonia hukuööl pääsenud noortele naistele,kes võitlesid oma laste nimel,et need emata ei kasvaks On ka küllaga vähjahaigeid, kes paranenud tänu oma seesmisele usule,optimismile ja tegutsemisele selle nimel,et nad on kellelegi vajalikud Me ei tea endas peituvaid jõude.Lihtsam on, kui keegi teine midagi posib ja meisse usku süstib Inimene on ikka reeglina laisk Kohe kedagi teist süüdistama oma hädades .Ei usu iialgi,et Kaika Laine kõik tereveks tegi Ta oli lihtsalt hea psühholoog ja inimeste kehakeele lugeja .
Korra käisin ka posija(mitte Laine juures) Jahus segast juttu,ise vahtis pingsalt mu näkku,et sealt mingeid ematsioone välja imeda Küsis ikka on ju nii,kas see on õige? No mis posija ja selgeltnägija see on .Lõpuks ütlesin talle,et ta jutt oli puha vale, olen ise meedik ja nii lolle põhjendusi on halenaljakas kuulda Seepeale vastas ta ,et kuna ma ei usu,siis tema vägi ei aita . Polegi vaja,sest oskan end ise aidata.
huvitav2. september 2017, 16:44
kas Lainele kivi mäele pandi,niinagu oli tema viimane soov.
kohalik2. september 2017, 20:28
Laine kalmul on küll selline kivi, nagu ta soovinud oli.
MTT2. september 2017, 16:39
Laine oli tark naine. Mul kahju, et ise tema juurde ei jõudnud.
naine2. september 2017, 14:35
Ärge palun rääkige taga inimest, kes puhkab teises ilmas! Mingi häbitunne võiks ikka olla, või vähemasti hirm.... Olen käinud Laine juures 2 korda ja mina sain terveks. See oli nahahaigus. Tema salvid mõjusid tõesti, ta palus, et protseduuri tuleb teha suurte pühade ajal. Nii ma ka tegin ja haigus, mis oli kestnud 2 aastat, kadus 3 päevaga. Nii, et kes tahab see usub ja kes ei taha, see ei usu ja uskuma sundida ei olegi kedagi võimalik. Tänan Jumalat ja Lainet, et ta suutis mind aidata. Puhaku nüüd Laine rahus!
Al Bandy2. september 2017, 14:57
millised on aastas need suured pühad kunas kolme päävaga haigus ää kadus,ju see polnud ikke peris haigus.
kahtlejatele2. september 2017, 15:06
See oli uskumise haigus.Kahjuks pole enamusele seda antud...ja siis ei saagi terveks.
naine3. september 2017, 18:07
Need olid Ülestõusmispühad! See oli selline haigus, mis oli ka silmaga näha, kogu mu pereliikmetele ja kõigile, kes seda nägid.... see kadus. Rohkem ei räägi!
naine3. september 2017, 18:08
Mis tähendab uskumise haigus. Proovi sa uskuda siis nii, et terveks saad! Kahjuks ei saa. Usk on usk jumalasse , kes tervendab aga mitte iseenese tarkus.
Kõik ei saanud temalt abi!2. september 2017, 16:11
Minu ema käis pisiõega mitu korda tema juures, aga ravi tulemusi ei andnud. Hämati, et laps pole ristitud, sellepärast tema võim peale ei hakka. Tallinnas Hiiul asuvas kliinikus sai õde terveks, kus eemaldati healoomuline kasvaja. Ema sai veel arstilt sõimata, et lapsele on vähk ja raisatakse olulist aega mingite posijate juures käimise peale!
2. september 2017, 20:26
Vähk ei ole healoomuline kasvaja, muidu
ja sellise2. september 2017, 14:24
saastaga oa jumal tänatud 1- 0.
Miks2. september 2017, 13:38
inimesed tänapäeval posijatesse, nõidadesse ja ravitsejatesse usuvad, eks see on meie meditsiinisüsteemi viga.
Avitsenna2. september 2017, 20:29
Kui kaua üldse nn arstid inimkonna ajaloos on eksisteerinud?
teadjam3. september 2017, 19:06
Juba aegade algusest, meie esivanemate ajast, ka igal maal tegutsevad praegugi oma rahvatohtrid ja erinevates riikides on rajatud palju alternatiivmeditsiini instituute. Aga kirjandust on selle kohta kuipalju! Ja ka apteekides kohtab järjest suuremat valikut ravimtaimedest. Meie esivanemad olid targemad kui meie, ilma erialase hariduseta tundsid looduse rütme ja leidsid õiged taimed üles. Ja abi otsiti ikka selle juurest, kellele oli antud erilisem anne, aga paraku oli neid siis ja on praegugi väga vähe.
aga2. september 2017, 21:03
kui inimese tervislik seisund on hea, siiis ei olegi Laineid ega meditsiini vajagi, kõik algab enesehinnangust
Arvamus2. september 2017, 12:42
Tean et ravitsemisannetega inimesi on olemas. Üks nendest oli minu vanaema kes ravitses inimesi. Kuid sealjuures ütlen ausalt et omas suurt piibelt ja tasu ei tohtinud võtta kunagi. Talle küll pakuti kuid tema vastu ei võtnud, öeldes et see on tema kohus siin ilmas. Haige viidi tema juurde ja jäeti teatud päevadeks sest see oli temapoolne nõue. Nende päevade jooksul ei tohtinud keegi tema majas viibida ja kui raviaeg läbi sai siis alati ütles omastele, et kas on veel oodata pikka iga või tuleb valmistuda halvimaks. Siitilmast lahkus ise olles natuke üle 60 kuid oma ravitsemisnippe ei pärandanud ta kellegile, isegi mitte oma lastele. Lapsi oli tal 11 kuid ema andeid , mitte ühelgi.
nii nad räägivad2. september 2017, 13:30
Ju siis nene laste hulgas polnud ühtegi,kel "märk" küljes,s.t. kellele tohib andeid edasi anda...
Lainest2. september 2017, 12:28
Laine sündis "targa mehega taskus", ristitud apostlikku õigeusku. Ristitud inimese käest ei küsinud, kes ta on ristitud... Tema juurde minekul oli vaja kaasa võtta pudel viina, toiduõli ja soola. See kraam oli Lainega kohtumise ajal teises ruumis. Küsis haiguste kohta ja rääkis, kuidas kasutada seda viina, toiduõli ja soola- tegi piltlikult öeldes puust ja punaselt liigutused ette. Kasutatud materjal tuli kaevata maasse. Pärast rääkis veel nendega, kes soovisid, individuaalselt. Üks külastajatest viitas "torkivale" tundele paremal meelekohal ja Laine oma vaikse ja mõtliku häälega sõnas, et tal oli ka kunagi sarnane tunne...
12:28-le2. september 2017, 13:33
Nooh, selge,kellelt sai V.Kersna käsu kaevata maasse midagi surnuaial, mida ta ka tegi...
aia auk2. september 2017, 18:11
Ära aja teemasid segi!
Teadja2. september 2017, 19:45
Tema juurde minekul oli vaja kaasa võtta pudel viina, toiduõli ja soola, ning kirju kukk kaenla all ja pirukas hambus☻
loo autorile2. september 2017, 11:36
Kas sa oled seesama Sirje, kes kasseeris raha enne sisse, kui Laine tagatoast välja tuli. See jutt, et Laine raha ei võtnud, on tõsi, aga raha võttis see Sirje, enne ei tulnud Laine oma toast väljagi. Ja oli kindel taks, nt. kroonides 400.-. Ei maksa ühte inimest jumalaks teha. Imelik oli ka see, et Laine ütles, et inimest, keda pole ristitud, tema vägi ja võim ei aita. Ja seda, et inimene kas on ristitud või ei, küsis ta inimese käest. Pärast ütles, et ta kohe nägi, et ristimärki ei olnud otsa ees. Miks ta siis küsis? Üks lihtsameelsete lollitamine käis ka tema puhul. Polnud ta mingi eriliste annetega, lihtsalt inimene, kellel oli abi vaja, uskus temasse ja see oli peamine põhjus. Tõsiste haiguste puhul ei suutnud ta kedagi aidata. Naljakas on ka see jutt, et arstid andsid saatekirju tema vastuvõtule. Ükski arst seda ei teeks. Nii et, kui sa oled sama Sirje, kes raha kasseeris, siis olid lihtsalt üks pettuses osaleja. Aga edu sulle järgmistes skeemides.
Kohalik2. september 2017, 21:03
Nime järgi otsustades pole see kindlasti seesama, vaid on hoopis ajakirjanik. Ja tore, et me oma teadjamaid isikuid ei lase unustustehõlma langeda. Juba meie esivanemate hulgas oli andega inimesi, kes teisi aitasid. Lainet aitasid paljud arstid ja tema pidas nendest väga lugu.
kah tarkus2. september 2017, 09:40
See ekre anne peatada muslimite sissetungi riiki on põlisrahvalt.
pähkel,koos oravaga2. september 2017, 13:35
Räägi Kremli trollidest ja putinismist ja kesikutest ka natuke...
ma2. september 2017, 08:48
Keegi kes edasi loeb võiks meile ka teada anda mis see röögatusega haigus siis oli!
Möödunud2. september 2017, 08:36
sajandil oli veel sarnane inimene Raplamaal Elsa Kivi. Lahkus siit ilmast vist 1988 aastal.
Laine elukäigust2. september 2017, 08:34
on väga huvitav raamat,kus paljud,temaga seotud olnud inimesed,räägivad lahti oma lood ja seosed Lainega.
Noh2. september 2017, 07:37
või siis vähemalt kuradist.
Ants2. september 2017, 08:15
Seda pūhitsetud vett sai osta mitmelt poolt ja see kraaniveest eriti palju kallim olnudki.
2. september 2017, 10:41
Saab otsa, siis kraanist uus vesi kiirelt pudelisse ja mōju ei kao.
2. september 2017, 11:49
Vett saab ise ka pühitseda, see pole mingi eriline kunsttükk. Inimesed lihtsalt kujutavad ise ette, et neil väge ei ole ja siis seavad ennast sõltuvusse teistest, kes sellelt kasu lõikavad.
oh ja2. september 2017, 12:13
vette visake üks hõbemünt ka siis püsib vesi igavesti värske
2. september 2017, 16:56
Palu kristallilt vett puhastda ja pane vette. Pühitsemisel tehakse vette märke ja lisatakse märkidega ja peale loetud palvetega soola(kristalle.) näoveeks ka väga hea või toa piserdamiseks.
NB!2. september 2017, 18:29
Lugege šungiidi kohta !
murueit2. september 2017, 23:13
Ma olen lugenud. Teaduslikult. Bullshit on see,millega nüüd esoteeriliselt lagedale on tuldud. Rahavärk.
aadu2. september 2017, 10:39
kõigile on andeid antud, kelllele kopaga või kulbig ja ei ole vaja kedagi siin arvustada
sorts2. september 2017, 10:48
kõik ei ole kuld mis hiilgab, kui inimene saab mingil põhjusel haiget, kukub, siiis esimene mõte on kurat mul on valus jne