Video: Martin Ahven
Tele
30. august 2017, 18:34

ÕL VIDEO | Kristel Aaslaid: „Selle sarjaga saab tuua päriseluga paralleele, et lõppkokkuvõttes sõprus jääb!“

Populaarsest sarjast „Padjaklubi” tuntud näitlejad kohtusid täna Tallinnas oma fännidega. Ühise jutuajamise sekka vaadati koos ka sarja uue hooaja esimest episoodi.

Fännipäeva suurest menust andis aimu asjaolu, et ürituse piletid müüdi välja paari tunniga. Kohale tulnud 740 sarjasõpra ei pidanud pettuma – lisaks kinoelamusele sai ju teha ka oma lemmikutega koos pilti! Et „Padjaklubi” fännid on peamiselt noored, rõõmustati poisse-tüdrukuid jäätisega ning jagati neile postreid, õhupalle ja muud põnevat nänni.

Sarja näitlejatest oli kohal kolm peategelast: Maria (Katariina Ratasepp), Kristina (Kertu Moppel) ja Miša (Kristel Aaslaid). Puudu oli neljas tegelane Laura (Grete Klein), kes jäi korraldajate sõnutsi teise projekti tõttu tänasest üritusest eemale, kuid saatis fännidele lohutuseks videotervituse. 

Sarnasus päris eluga meelitab fänne

Kristelil on tekkinud oma teooria sarja menukuse põhjusest. „Ma arvan, et noortele meeldib selle sarja juures see, et ükskõik mis neil ka ei juhtuks koos –on see draama või rõõm või tülid –, nad jäävad ikka alati kokku. Nii saab tuua päriseluga paralleele, et lõppkokkuvõttes sõprus jääb,“ ütles Kristel. Peategelase versiooni kinnitas kõrval agaralt ka üks tema fännidest.

„Hullult lahe on kasvõi üheks päevaks või paariks tunniks leida aega ning veeta see oma fännidega... ükskõik millisel moel. Seekord siis uue hooaja esimese osa vaatamisega,“ on Kristel veendunud.

Näitlejad lootsid enda sõnutsi tänasel üritusel näha toredaid lapsi, kellega koos lõbus fännipäev veeta. Kertu tundis ka rõõmu taaskohtumise üle, sest paljud lapsed on käinud sarja eriüritustel ka varem. „Vaikselt hakkavad tekkima tuttavad näod,“ ütles ta fänkonda silmates. 

Kuigi Grete puudumine tegi mõnel tüdrukutirtsul meele kurvaks, ei lasknud nad end sellest kauaks häirida ning võtsid päevast viimast. „Tahtsin küll väga temaga pilti teha, aga pole hullu. Vähemalt on olnud lõbus päev ja teised on kohal,“ rääkis väike Mia.