NYX Professional Makeup eksklusiivne poe avapidu Ülemiste keskusesFoto: Kalev Lilleorg
Inimesed
30. august 2017, 13:25

GALERII | Värvikas kosmeetikabränd pidas sotsiaalmeediastaaridega Ülemiste keskuses eksklusiivse avapeo (2)

Juba homme avab NYX Professional Makeup Ülemiste keskuses kõikidele huvilistele oma esimese Eesti kaupluse. Eile toimus uues poes eksklusiivne avamispidu kutsutud külalistele. Külalisi kostitas tervislike mahladega Heyday ja põnevad üllatused olid NYX Professional Makeup’ilt. Kohal olid nii kuulsad youtube’rid kui ka blogimaailma staarid.

Augustikuu viimasel päeval võivad kõik kosmeetika armastajad rõõmustada - ilukommuunides ning sotsiaalmeedias rohkelt tähelepanu pälvinud ja armastatud Los Angelesest pärit kosmeetikabränd NYX Professional Makeup avab lõpuks ometi Eestis esimese poe. Kauplus avatakse Ülemiste keskuses ning sellest saab Riia poe kõrval teine pood Baltikumis, kus on saadaval täielik valik meigitooteid. Esmakordselt Baltikumis, rajatakse Tallinna Kauplusesse jumestuskooli nurgake, kus hakatakse regulaarselt läbi viima erinevaid eksklusiivseid meigikoolitusi.

NYX Professional Makeup eksklusiivne poe avapidu Ülemiste keskuses. Liisa Leetma Foto: Kalev Lilleorg

Avamispäev on täis mitmeid üllatusi. Kõigile üle 100-eurose ostu sooritanutele kaasa NYX Professional Makeup jumestustarvikute kohvrike ning 100 esimesele ostjale põneva kingitus NYX Professional Makeup’ilt. Lisaks toimub avapäeval Ülemiste keskuses mitmeid muid põnevaid meigiteemalisi ettevõtmisi.

NYX Professional Makeup eksklusiivne poe avapidu Ülemiste keskuses. Ariadne keskel. Foto: Kalev Lilleorg

NYX Professional Makeup asutati 1999. aastal Los Angeleses kindla visiooni, inspiratsiooni ja ideega – hakata looma professionaalseid tooteid, mis oleksid kättesaadavad igaühele. Kaheksateist aastat hiljem on üksnes silmapliiatsi tootmisega alustanud NYX Professional Makeup’ist välja kasvanud maailma kiireimini kasvav meigibränd. Valikus on üle 2000 toote– igas toonis silmavärve, huulepulki ning jumestustooteid näole.

NYX Professional Makeup eksklusiivne poe avapidu Ülemiste keskuses Foto: Kalev Lilleorg

Kõik huvilised on oodatud juba 31.augustil kell 10.00 Ülemiste keskuse uue poe avamispeole.