Ken Saan: vanasti käisid ufod uksest aknast sisse, isegi merisea viisid minemaFoto: Erlend Staub
Inimesed
30. august 2017, 07:34

Kohe jõuab TV3 ekraanile müstiline põnevussari „Merivälja“

VIDEO | Ken Saan: vanasti käisid ufod uksest aknast sisse, isegi merisea viisid minema (9)

Teisipäeval, 29. augustil esitles TV3 Coca Cola Plazas uut müstilist põnevussarja „Merivälja“. Kohal olid tippnäitlejad kui ka sarja režissöör Triin Ruumet, stsenarist Indrek Hargla ja produtsent Ken Saan. Üheskoos vaadati ära avaosa ning tähistati pidulikult uue telesarja algust!

Oma müstilisi lugusid kohtumistest ufodega rääkis ka värvikas teleprodutsent Ken Saan.

Ken: Vanasti oli täiesti normaalne, et vanaprouadel käisid ufod pidevalt ustest akendest sisse. Ja kui lastelt küsiti, siis nendelt võtsid ufod kaasa alati merisea. Ja kui ajakirjanik neilt küsis, et mida te siis tegite, siis vastati, et ma hammustasin neid. Millegipärast alati hammustati ufosid, ma ei tea miks? Ja loomulikult järgnes ajakirjanikult kohe ka loogiline küsimus, et no mis maitsega see ufo siis oli. Vahvli maitsega, ütlesid lapsed. 

Mul tulevad seoses ufode külastusega Eestis meelde veel lood, kus mutikesd rääkisid, et ufod tulid neile öösel külla ja kinnitasid mingi plaadikese kuklasse või parimal juhul võtsid nad isegi lendava taldriku peale kaasa. Pärast lasid jälle tulema, aga mutid olid hirmus pabinas, et nad jumala pärast mingit rohelist mehikest ei hakka sünnitama.

Vaata meeleolukat intervjuud "Merivälja" produtsendi Ken Saaniga!

Seriaal "Merivälja" esimene osa TV3s juba esmaspäeval, 4. septembril!