Uus staar on sündinud! Lubage esitleda, Lauli Otsar!Foto: Erlend Staub
Inimesed
4. september 2017, 23:09

VIDEO | Uus staar on sündinud! Lubage esitleda, Lauli Otsar! (22)

Teisipäeval esitles TV3 Coca Cola Plazas uut müstilist põnevussarja „Merivälja“. Kohal olid nii tippnäitlejad kui ka sarja režissöör Triin Ruumet, stsenarist Indrek Hargla ja produtsent Ken Saan. Üheskoos vaadati ära avaosa ning tähistati pidulikult uue telesarja algust! 
Foto: Lauli Otsar (Erlend Staub)

Enne eelesilinastust võttis sõna ka TV3 programmijuht Urmas E. Liiv, kes on sarjast ja rambivalgusesse komeedina lennanud uuest noorest näitlejatarist Lauli Otsarist (25) suures vaimustuses.

Palju õnne Lauli, peagi saab kogu Eesti sinust kuulda! Sündimas on uus staar?

Ega ma ei pea ennast veel väga suureks staariks, sest ega ma midagi väga suurt siiani teinud ei ole. 

Peale seriaali „Merivälja“ esimese osa vaatamist tuleb nentida, et sa oled päris hea näitlejahakatis. Kust sa järsku välja hüppasid?

Ikka lavakast, kust mujalt. Olen lavakas õppinud. Nüüd teen koos oma kursakaaslastega teatrit, mille nimeks on Kelm. Samal ajal töötan ka Kuressaare linnateatris ja samal ajal mängin ka teistes teatrites. 

Kes leidis sind seriaali „Merivälja“?

Tead, see huvitas mind ka, kui mind kutsuti „Merivälja“ casting'ule. Aga siis ilmnes, et kui Indrek Hargla oli seda stsenaariumi kirjutanud ja mõelnud, kes seda võiks mängida, siis oli ta käinud juhuslikult meie diplomietendusi vaatamas. Tema arvates sobisin ma  „Merivälja“ loosse mängima müstilist neiut.

Kas režissöör Triin Ruumet jäi Hargla valikuga samuti rahule?

Seda ma ei oskagi öelda, sest ühel hetkel olin ma koos temaga võttel ja ta pidi minuga hakkama saama.  

Uurime siis TV3 programmijuhilt Urmas E. Liivilt, kuidas tema sinuga rahule jäi.

Urmas kinnitab, et Lauli on avalikkusele veel tundmatu, aga nüüd saab kindlasti tuntuks. „Seriaalis kehtestab ta ennast kohe, mis on väga hea. Ta on praktiliselt sarja igas kaadris sees. Tal on väga suur roll ja ta on väga andekas ning uus nägu suuremal telemaastikul ja tulevikus kindlasti ka kinomaastikul. Aga kuidas rahvas Lauli vastu võtab, see on juba eri asi. Jään põnevusega ootama. “ 

Uus, kõhedusttekitav müstiline põnevusseriaal „Merivälja“ hakkab jooksma TV3 ekraanil esmaspäeviti kell 21.30 .

Kuidas meeldis sulle seriaali esimene osa?