Režissöör Triin Ruumet: kui "Õnne 13" ja "The X-Files" oleks paaritunud omavahel ja saanud lapse, siis selle nimi oleks "Merivälja"
Inimesed
4. september 2017, 23:00

VIDEOINTERVJUU | Režissöör Triin Ruumet: kui „Õnne 13“ ja „Salatoimikud“ oleks paaritunud omavahel ja saanud lapse, siis selle nimi oleks „Merivälja“ (23)

29. augustil toimus teleseriaali "Merivälja" esitluspidu. Ja esmaspäeval, 4. septembril jõudis ka TV3 eetrisse Eesti suurim mõistatus, mis on siiani lahendamata  Mida uurisid ja leidsid nõukogude sõjaväelased vene aja lõpul Meriväljalt? Kas tõesti oli tegu maavälise objektiga, ufoga? 
Režissöör Triin Ruumet Foto: Erlend Staub

Triin, seriaali stsenarist Indrek Hargla nentis, et tema "Merivälja" lugu eriti ei haakugi selle kunagise nõukaaegse müstilise Merivälja looga. See on pigem olnud vaid põhjaks, mille peale ehitatud hoopis teistsugune fantaasiarikas lugu.

Triin: Ma ise mõtlesin et kui "Õnne 13" ja "Salatoimikud" oleks paaritunud omavahel ja saanud lapse, siis selle nimi oleks "Merivälja", kes sõdib oma vanematele vastu. Ühest küljest tahaks nagu rebel (mässaja-toim.) olla, aga mingil määral on ikkagi oma vanemate nägu.

Kui hästi läheb, siis "Meriväljast" võib saada järgmine "Õnne 13"?

Miks mitte. Merivälja on ju ka omaette elav külake, mis on täis intriige. Ja võib-olla lippab sealt ka mõni müstiline "The X-Files`i" ehk "Salatoimikute" mees läbi, kes teab. Ja seriaalis on kindlasti ka palju seksi ja raha teemat.   

Uus, kõhedusttekitav müstiline põnevusseriaal “Merivälja” hakkab jooksma TV3s esmaspäeviti kell 21.30

Kuidas meeldis sulle seriaali esimene osa?