We Love The 90s lõpetasid Ace of Base ja Snap! Foto: Viktor Burkivski
Inimesed
27. august 2017, 18:57

PILDID JA VIDEO | We Love The 90s lõpetasid tõelise nostalgialaksuga Ace of Base ja Snap! (9)

Neljapäevast kuni laupäevani toimus Tallinna lauluväljakul suur retrofestival We Love The 90s, kus nostalgialaksu andisd tuntud staarid nii Eestist, kui ka välismaalt. Festivalle tõmbasid joone alla Ace of Base ja Snap.

Samas kuulutati välja ka juba järgmise aasta festivali esimesed viis esinejat, kelleks on S Club 7, Twenty 4 Seven, Londonbeat, 2 Brothers on the 4th Floor ja KLF feat. Wanda Dee!

We Love The 90s lõpetasid Ace of Base ja Snap! Foto: Viktor Burkivski

Vaata pilte ja videot!

Just lõppenud selleaastane festival jätkub järgmisel suvel 23.-25. augustini Tallinna Lauluväljakul. Esimesed järgmise aasta festivali kinnitatud välisartistid on KLF feat. Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven ja 2 Brothers on the 4th Floor.

 2018. aasta festivali sooduspiletid tulevad juba müüki 1. septembril ning on saadaval 31. detsembrini 2017 k.a.

  Kindlasti on järgmise aasta festivali üks suurnimesid KLF - 1990ndate alguse üks edukaimaid artiste maailmas ja elektroonilise tantsumuusika üks ikoonilisemaid bände. Kuigi bänd tegutses lühikese aja, on nende kullavaramu lood nagu "Justified and Ancient", "Last Train To Trancenter", "What Time Is Love?" ja paljud teised elektroonilise muusika ühed tuntiumad.
Popbänd S Club on loodi Spice Girlside manageri poolt ning tegutses edukalt 1990ndate lõpus ja 2000te esimesel poolel. Nende kontol on üle kümne miljoni müüdud plaadi ja üks esimesi populaarseid teenager-teleseeriaale artisti elust. 
Londonbeat ei vaja oma tuntud headuses tutvustustki - palju kordi Eestis esinenud Briti bänd on ka järgmine aasta oma positiivset energiat laval näitamas.
Hollandist pärit 2 Brothers on the 4th Floor on eelkõige tuntud oma loo "Dreams" tõttu, kuigi 1990ndatel välja lastud kahelt albumilt tõusis edetabelitesse ka teisi hitte mis kummitavad kõiki nostalgia fänne.
Twenty 4 Seven on Hollandi euro-popi bänd, mis saavutas suure edu 1990ndate alguses Madalmaades ja Suurbritannias. Praegusenigi on nende "Slave To The Music"  edukas tantsulugu retroüritustel.