Edgar Savisaar ja Nikolai DegtjarenkoFoto: Edgar Savisaare valimisliit
Eesti uudised
25. august 2017, 10:52

Savisaare valimisliit registreeriti ka Maardus (7)

Maardu linna valimiskomisjon registreeris kohalike omavalitsuste valimiseks Edgar Savisaare valimisliidu, mille esinumber on praegune Maardu linnavolikogu liige, keskerakondlane Nikolai Degtjarenko.

Degtjarenko arvates annab uue poliitilise jõu osavõtt kohalikest valimistest valijatele võimaluse uutmoodi hinnata olukorda, mis on kujunenud Maardus, ja saab proloogiks mastaapsetele muudatustele, mida linn hädasti vajab.

„Meie programm on saadikukandidaatide ja lihtsate linnaelanike ühise loomingu vili, kes on ühendatud ühise eesmärgiga – lahendada sotsiaalsed probleemid, taaskäivitada võim linnas, otsida võimalusi arenguks ning kindlustada Maardule kõrge elukvaliteet ja kindel tulevik,“ ütleb ta.

„Me osaleme valimistel Edgar Savisaare Valimisliidu lippude all, sest just Keskerakonna asutaja Edgar Savisaar suutis Tallinnas käima panna tasuta ühistranspordi süsteemi, meile tähendab see, et koos temaga suudame seda teha ka Maardus. Edgar Savisaar lõi Tallinnas efektiivse sotsiaalkaitse süsteemi, koos temaga suudame seda teha ka Maardus. Edgar Savisaar pööras võimu näo Tallinnas rahva poole, me usume, et koos temaga suudame seda teha ka Maardus,“ leiab Degtjarenko.