Hans H. LuikFoto: Martin Ahven
Meedia
25. august 2017, 09:28

UUS KINNISVARAPORTAAL: Hans H. Luik astub Postimehe omanikule kandadele (4)

Meediafirma Ekspress Grupp hakkab ühes suuremate kinnisvarabüroodega looma uut kinnisvaraportaali, mis hakkab otseselt konkureerima Margus Linnamäele kuuluva KV.EE keskkonnaga. 

„Eesmärk on luua parimat teenust pakkuv kinnisvaraportaal ja elavdada sellega konkurentsi Eesti kinnisvaraportaalide turul,“ rääkis ka Arco Vara eesotsas olev uue portaali nõukogu esimees Tarmo Sild Äripäevale

Värsket OÜ Kinnisvarakeskkonnale kuuluvat portaali tüürib aga Kirill Tripolski, kes on oma karjääri jooksul muuhulgas kaasa löönud ka tuntud portaalide Auto24 ja Kuldne Börs omanikfirma Sanoma Balticsi juhatuses.

Kui palju on uue portaali loomisel seost KV.EE hinnapoliitika muutuste ning selle järel lahvatanud skandaaliga, mille käigus hulk büroosid ühiselt Eesti Meedia kontserni portaali selja taha jättis ning sai selle eest kaela konkurentsiuurimise? „Selle portaali loomine on täiesti iseseisev äriline otsus,“ vastas Kinnisvarakeskkonna nõukogu esimees Sild kiirelt.

Arco Vara juht ei tahtnud kommenteerida ka seda, miks otsustati punti võtta ka meediafirma ja miks selleks ettevõtteks valiti just Ekspress Grupp, vaid rõhutas taas, et eesmärk on pakkuda parimat teenust ja elavdada konkurentsi.