Tartu Raekoja platsFoto: Aldo Luud
Eesti uudised
25. august 2017, 08:20

LÖÖK ALLAPOOLE VÖÖD: Tartu skandaalse valimisliidu uus reklaamnägu paljastab rinnad! (40)

Poliitaktivistide Meelis Kaldalu ja Reio Lauritsa mehine valimisliit Südamega Tartu kogus tubli täienduse kahe tarmuka naisliikme näol, kellest üks ei pea paljuks ülla eesmärgi nimel ka kehavõlud mängu panna.

Anne tänava pensionär Nadežda Sadova on pettunud Eesti meditsiinisüsteemis ning armastab selle kinnituseks alatihti Pussy Rioti kombel rindu välgutada. Et tema enda keha on arstide käpardlikkuse läbi kannatada saanud, ei soovi ta, et kaaskodanikud peaksid sama kogema.

„Pole neile arstidele mingit palgatõusu tarvis. Hoopis vastutusele tuleks nad võtta,“ lajatas ta.

Nadežda Sadova Foto: Südamega Tartu

Ise aastaid naabritega kimpus olnud Sadova hakkab võitlema veel öörahu eest ja rahvusliku segregatsiooni vastu. „Mart Helmet, kes venelaste vastu on, ma võimule küll ei soovi,“ kinnitas ta.

Sadoval pole põhjust kellegi ees aukartust tunda, sest aastakümnete pikkune töö uroloogiaõena on tal võimaldanud kogu kohalikku eliiti ootamatult lähedalt tundma õppida.

Sama kõva tegija on Lõuna-Tartus resideeriv Õie Lill, kes ei suuda enam taluda olukorda, kus linn oma kohustused majaomanike kaela lükkab ja elementaarse koristustööga hakkama ei saa. „Üks autoomanik – eks nad ühed ärikad kõik on – tuli kuskilt kaugelt reisilt, hakkas oma auto pagasnikut koristama ja loopis kogu sodi minu aeda,“ meenutas ta üht koledat juhtumit Timuti kodutänavast.

Veelgi enam pühendab Lill oma poliitkarjääri aga porduelu väljajuurimisele. Sedagi on ta Timuti tänaval juba aastakümneid dokumenteerinud. „Ei saagi nüüd aru, on siin hotell, motell või hoopis bordell?“ viitas ta, et naabritüdrukut külastab alatasa noorhärra, kellega viimastel luureandmetel sugugi mitte seaduslikus abielus ei olda.

Valimisliidu Südamega Tartu eestvedajad Meelis Kaldalu ja Reio Laurits kiitsid uusi austajannasid ning kutsusid ka teisi eevatütreid praegusele linnavõimule vastu hakkama. „Naised on küll loomult alalhoidlikud, aga kui õige nurga alt läheneda, on nad kõigeks valmis,“ teadis Laurits rääkida. „Muide, oleme Meelisega mõlemad vallalised.“

Õie Lill Foto: Südamega Tartu