Foto: Instagram/ Kaley Cuoco
Tele
21. august 2017, 11:35

FOTO | „Suure paugu teooria“ 11. hooaja filmimine sai avapaugu!

Armastatud komöödiasarja „Suure paugu teooria“ kauaoodatud 11. hooaja filmimine hakkas pihta ning seriaali staar Kaley Cuoco jagas selle tähistamiseks vahvat kaadritagust klõpsu.
 

#bts with my @bigbangtheory_cbs brothers ⭐️ many moons together! ❤️

A post shared by @normancook on

Cuoco, kes mängib sarjas Pennyt, postitas Instagrami pildi endast koos kaasstaaride Jim Parsonsi (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Kunal Nayyari (Rajesh) ning Simon Helbergiga (Howard).

Armastatud teleseriaal sai õnneks ikkagi ka üheteistkümnenda hooaja, pärast seda, kui saate staarid nõustusid viimasel hetkel telekanali poolt pakutud palganumbritega, et sari veel mõned aastad jätkuks. Siiski on ringlemas kuulujutud, et ülimalt populaarne situatsioonikomöödia on üsna pea lõppemas.

„Me ei oleks arvanud, et 11 aastat seda sarja teeme, seega on täiesti teadmata, mis hakkab juhtuma pärast 12. hooaega. Võiks eeldada, et siis saab sari läbi, kuid ma olen lihtsalt imestunud sellegi üle, et me ikka veel siin oleme,“ rääkis üks sarja tegijatest Chuck Lorre.

Kuid telekanali CBS juhtaja Kelly Kahl oli veidi optimistlikum sarja tuleviku osas, selgitades: „Me jätkame nii kaua, kuni suudame, 20 aastat. Ma loodan, et meile jätkub seda nii kauaks kui võimalik,“ sõnas ta.

Vahepeal on hakatud filmima „Suure paugu teooria“ sõsarsarja „Noor Sheldon“, mis räägib fännide lemmiktegelase lapsepõlvest.