„Terevisiooni“ uued saatejuhid Piret ja MartinFoto: Laura Oks, ERR
Tele
18. august 2017, 12:13

MIDA ÜTLEVAD HORO- JA TAROSKOOP: kuidas „Terevisiooni“ uued juhid klapivad? (4)

„Terevisiooni“ juhtimise võtavad septembrist üle endine „Pealtnägija“ reporter Piret Järvis ning MTV Eesti VJ-na tuntust kogunud Martin Veisman. Konsulteerisime kaartide, tähtede ja numbritega, et uurida, milline on saatejuhtide vaheline dünaamika kosmose arvates.

HOROSKOOP: Kaljukits ja Veevalaja

Veebruaris sündinud Piret on tähtkujult Veevalaja, jaanuaris sündinud Martin aga Kaljukits. Enamike horoskoopide väitel ei peaks neil kahel olema vähemalt suhtes klappi, küll aga saadab tööelus edu.

Kui Kaljukits ja Veevalaja koos tööd tegema hakkavad, on tulem positiivne: mõlemad toovad teineteises välja parima. Küll võivad nad olla küllaltki põikpäised ning olla liialt kinni enda arvamuses. Juhul kui neil on üks eesmärk, ei suuda keegi neid kõigutada või tsiteerides horoskoopi: „See liit saab olema informatiivne, valgustav ja meeldiv mõlemale osapoolele. Tulemus on hinnaline nii neile endale kui teistele inimestele.“

NUMEROLOOGIA: 1 ja 3 ehk eluteede sobivus tööalaselt

Piret (elutee nr 3) ja Martin (elutee nr 1) on mõlemad originaalsed, omade huvidega inimesed, kelle vahel võib tekkida rohkelt arutelusid, mis kasvavad vaidluseks. Nagu ka horoskoop, ütleb numeroloogia siinkohal, et kui ees on ühine eesmärk, suudavad kaks numbrit erimeelsused mõneks hetkeks seljatada ning võimsalt edasi liikuda. Küll aga saadab neid pidev võistlus teineteise vastu. Tuleb see teleekraanil kasuks või kahjuks, saame näha juba pärast paari saadet.

TAROKAARDID: sauade 7

Kui eelnev kodutöö on tehtud, ootab ees edukas periood. Mida rohkem aega panustad, seda parem tulemus tuleb. Näkku tuleb vaadata paljudele enda hirmudele, kuid muretsemise asemel pöörata need pigem enda kasuks.