"Terevisiooni" uued saatejuhid Heli Luik ja Martin VeismanFoto: Kairit Leibold/ ERR
Tele
18. august 2017, 11:38

Saatejuhtideks saavad Katrin Viirpalu, Piret Järvis ja Reimo Sildvee, täiesti uute tulijatena Heli Luik ja Martin Veisman!
 

ETV avaldas, kellest saavad "Terevisiooni" uued eetrinäod! (11)

Kevadel selgus, et "Terevisioon" läbib uuenduskuuri ning seetõttu ei jätka hommikuprogrammis ka vanad saatejuhid. ETV avaldas, et uuest hooajast saab uueks saate näoks MTV Eesti VJ-na tuntust kogunud Martin Veismani, tema kõrval hakkavad uuenenud hommikusaadet juhtima Katrin Viirpalu, Piret Järvis ja Reimo Sildvee ja Heli Luik.

„Igal aastal enne kooli algust ma mäletan, et minu sees oli selline suur ootamisärevus. Mõtlesin, et ühtpidi ei saa enam väljas mängida ja teistpidi kohtun jälle nende toredate koolikaaslastega. Loodan, et sellel sügisel on palju uusi toredaid kohtumisi,“ räägib Veisman hommikusaate uut hooaega tutvustavas reklaamklipis.

Veisman on elanud põnevat elu: näiteks on ta MTV saatejuhina katki istunud Justin Timberlake’i tooli, Vanemuise laval võru keeles seksist rääkimise ajal pissimist mänginud, läinud kunsti õppima sellepärast, et ei oska joonistada ja pääsenud saalihoki meistriliigasse.

Veisman tahtis juba 16-aastaselt saada MTV saatejuhiks ning ta unistus täituski: temas sai VJ ehk videodiskor ning tööle asus ta MTV Vilniuse kontoris. 2006. aastal antud intervjuus Õhtulehele sõnas noormees: „Ma ei passi kohapeal, teen haigelt palju asju.“

Kiire tempoga ning hiliste ja varajaste töötundidega harjus Veisman MTVs töötades ära, kuna ka seal olid intensiivsed töönädalad ning tööpäevad kestsid hilisõhtuni või kogu öö.

Uus hooaeg ehk "Terevisioon" 3.0

"Uus hooaeg toob kaasa uuenenud "Terevisiooni". Sellest saab ETV hommikuprogrammide kolmas põlvkond ehk "Terevisioon 3.0", kui soovite. Televaataja peab pisut varuma ka kannatust. Septembris alustame veel vanas stuudios, aga uue ehitamine käib täie hooga ja õige pea kohtuvad saatejuhid vaatajaga ka uues keskkonnas," ütleb ETV meelelahutussaadete toimetuse juht Urmas Vaino.
 
Uuel hooajal rõõmustab vaatajaid ühtekokku viis "Terevisiooni" saatejuhti. Juba kogenud tegijatena äratavad televaatajaid Katrin Viirpalu, Piret Järvis ja Reimo Sildvee. Nende kõrval astuvad täiesti uute tulijatena ekraanile Heli Luik ja Martin Veisman.

"Terevisiooni" uued saatejuhid Foto: fotokollaaž


 
"Heli filmiprodutsendina tunneb hästi kaameratagust maailma ja on enda jaoks välja mõelnud, missugune võiks olla tema maailm kaamera ees ning need mõtted meeldisid "Terevisioonile". Ta on heas mõttes kairevilgatsilik naabritüdruk, saatejuhi tüüp, keda hetkel Eesti teleekraanidel ei ole ning kellest võiks tulevikus välja kasvada empaatiline saatejuht," heidab "Terevisiooni" produtsent ja režissöör Rait-Roland Veskemaa valgust ühele uuele tulijale.
 
"Martini kasuks rääkis tema varasem teletöö kogemus MTV Eestis, kuigi määravaks said tema teadmised ja huvi valdkondades, milles "Terevisioon" end hetkel ehk kõige tugevamini ei tunne. Olgu selleks siis ekstreemsport või erinevad äpid. Samuti meeldis meile Martini energia. See on just selline, mida vaataja ühelt hommikusaate juhilt ootab," lisab Veskemaa.
 
"Terevisioon" on koolialguse erisaatega eetris reedel, 1. septembril kell 8.00. Tavapärasel ajal, kell 6.55, alustab "Terevisioon" juba 4. septembri varahommikul, juhatades sellega sisse ETV uue hooaja.