Lenna ja Robert kaks aastat tagasi.Foto: Alar Truu
Inimesed
16. august 2017, 15:26

MIS JUHTUS? Lenna ja Robert Vaigla läksid lahku (121)

Muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla annavad teada, et nende pikaajaline suhe sai läbi.

„Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena. Meie läbisaamine on endiselt väga hea ja sõbralik, kasvatame koos meie ühiseid tütreid ning oleme lapsevanemad ja sõbrad. Rohkem ja pikemalt oma eraelu teemal midagi kommenteerida ei näe me vajadust,“ ütleb Lenna.

Lenna ja Roberti suhtesahinatel on pikk ajalugu. 2009.aastal nimetasid nad teineteist veel headeks sõpradeks, kellel aeg-ajalt hea külas käia. Tuntud kokku-lahku paar nautis teineteise seltskonda Raadio 2 aastahiti galal. Sama aasta suvel olevat meest aga nähtud ööklubis modellimõõtu sõbrannat suudlemas.

2006.aasta sügisel rääkis Lenna Kroonikale, et sai Robertiga tuttavaks kolme aasta eest, kui ta koos eksninja Maarja Kiviga ühele Roberti kontserdile sattus: "Siis saime tuttavaks ja sellest ajast peale oleme hästi läbi saanud."

2008. aasta alguses pandi Kuurmaad paari hoopis näitleja Rasmus Kaljujärvega, kes oli lahku läinud kauasest elukaaslasest Mirtel Pohlast. Lenna kinnitas toona, et Rasmusega seob teda vaid töö. 

2010.aasta jaanuaris pidid Lenna ja Robert koos Indiat avastama sõitma, aga naine võttis reisi ette üksinda, asja mitte pikemalt kommenteerides. Naistelehe veergudel arutleti, kes võiks olla Roberti uus kaaslane, kellele ta Ekspressi veergudel vihjas.

2012.aastal liikus kõlakas, et lenna semmib Soome režissööri Aku Louhimiesiga, neid olevat Tallinnas käsikäes koguni jalutamas nähtud. „Aku Louhimies on hea sõber. Meil on üks arusaamine asjadest," lükkas lenna kuuldused ümber ning liikus seltskonnas seejärel taas Roberti seltsis.

Roberi ja Lenna peres kasvavad 2013.aastal sündinud Ami ja 2015.aastal sündinud Matilda.