Anu Saagim ja evelin AinomäeFoto: ERLEND STAUB
Inimesed
17. august 2017, 23:45

Lisatud meeleolukas video

50 NIPPI I SÖÖ END ILUSAKS! Hommikune tervisenaps töönarkomaanile (10)

Varane ärkamine ja hiline magamaminek võivad sinu tervisele mõjuda tapvalt. Lisaks ka veel tööstress ja kodus toimuv tohuvapohu. Mida siis teha, et kõigest hoolimata alati hea ja värske välja näha. Nõuga tuleb appi bikiinifitnessi staar Evelin Ainomäe. 

Evelin: Täpselt nii nagu oma päeva alustame, nii see ka õhtusse veereb. Õige tervislik start hommikul tagab meie kehale terveks päevaks piisava energia. Mulle meeldib hommikut alustada näiteks väikese tervise-shotiga. Selleks kasutan brokkolit, aaloet ja sidrunit.

Idee sain muuseas sellest, et ühel näohoolduse koolitusel räägiti kui oluline on detox meie nahale. Ja kuna nahk on osa kehast, siis see mida endale sisse sööme ja peale määrime, see kõik toimib koos. Sealt saingi idee, et sellist detox-power-kokteili võiks tarbida ka seespidiselt. Muuseas detox-komponendid aitavad meie kehal vabaneda ka jääkainetest, kuid samas annavad kehale ka võimsa vitamiinilaksu, sest käivitavad kogu meie seedesüsteemi.

Eriti popp on täna ka puhas aaloemahl. Mett ma kasutada ei soovita, sest see on sama, kui tarbiks suhkrut. Sama jutt käib ka agaavisiirupi kohta. Magustamiseks kasuta pigem steeviat ehk looduslikku suhkruasendajat. Pidage meeles, et tervis on teie kõige kallim vara!  

Vaata meeleolukat hommikuvideot ja tõeliselt boostiva tervisenapsi valmistamist!