Bräd Pitt Pull & Mätt Deemon on uus Eesti pop-räpi duo, kes võtab muusika loomist kergelt ning huumoriga.
Inimesed
15. august 2017, 12:51

VIDEO | Uus Eesti pop-räpi duo Bräd Pitt Pull ja Mätt Deemon tegid muusikavideo SnäpChätiga (1)

Bräd Pitt Pull & Mätt Deemon on uus Eesti pop-räpi duo, kes võtab muusika loomist kergelt ning huumoriga. "Meie lood rõõmustavad kuulajate meeli oma lihtsusega, kergesti meeldejäävate viiside ja kaasalaulma panevate sõnadega. Lood räägivad Eesti elu igapäevastest teemadest, mis puudutavad meid kõiki ning saame viskame nalja selle üle, mida inimesed kipuvad võtma liiga tõsiselt."

"Viin Diisliga" on lugu just sellest kuidas noorel mehel tuleb oma tüdruksõber peolt koju viia oma vana diiselautoga, samas annavad laulusõnad ka võimaluse seda olukorda mõista pisut teisiti. "Kõik on kuulaja fantaasia avada."

Duo eelistab hetkel oma isikud anonüümsena hoida ning nutitelefonide äpid võimaldavad seda suurepäraselt. ""Viin Diisliga" lugu palusime kaasa laulma ühe Eesti lauljanna ning tema esineb antud loos varjunime Rehanna all.
Meil on plaanis oma järgmiste lugude videote juures kasutada oma fännide abi ning varsti kutsume ülesse oma Facebooki lehel fänne registreeruma uue video võtetele. Seniks aga käivitamne fännide seas mängu: kui mitu erinevat artisti nägu Viin Diisliga videos ära tunned."

Õigesti vastanute vahel loosib duo 28. augustil välja privaatse õhtusöögi ühes Tallinna restoranis, kus võitja saab õhtustada koos Bärd Pitt Pulli, Mätt Deemoni ja Rehannaga.

Seniks aga kuulake lugu ja vaadake videot: