Helen AdamsonFoto: Meisi Volt
Inimesed
14. august 2017, 16:45

Helen Adamson harjub vabakutselise eluga: kuidas mitte tunda ennast süüdi iga minuti eest, mil ma ei tee midagi? (7)

Hiljuti oma põhitöö jätnud ning vabakutselise leiba maitsev lauljanna ja telesaatejuht Helen Adamson kirjutab, et kõik ihaldatav tundub nii magusana ning kui lõpuks see saavutada, kaotab see enamuse oma võlust.

„Ma olen kogu oma elu palgatöölisena töötanud ning nüüd olen esimest korda vabakutseline. Kuigi see on see, mida ma olen alati tahtnud, leian ma, et on päris raske seda nautida ja vooluga kaasa minna,“ kirjutab Helen Adamson sotsiaalmeedias, et ta kipub olema kontrollfriik ning nüüd on tema elu kõike muud kui kontrolli all.

Lauljanna sõnab, et katsub hoida kinni sellest, mida ta siiani teab ning leiab ennast pidevalt mõtlremast, mida peale hakata ja kuidas oma aega produktiivselt kasutada. „Kuidas mitte tunda ennast süüdi iga minuti eest, mil ma ei tee midagi?“ küsib staar.

„Kõik, mida ma oskan öelda on see, et me teeme endile asjad keeruliseks üle mõeldes ja liiga palju muretsedes. „Lase minna“ on minu tänane võtmeväljend,“ lõpetab naine arutelu.

Jaksu ja edu vabakutselise leiba maitstes!

 

Have you noticed that everything you desire seems so sweet and once you achieve it, it can loose most of it's sweetness? 😒 ▪ I have worked on a payroll for all my life and now for the first time I am a freelancer. Although it is what I always wanted I am finding it pretty difficult to enjoy and go with the flow. Being a little bit of a control freak and with my life now being anything but in control.😣 ▪ I am still trying to hold on of what I know and find myself constantly wondering what am I supposed to do now, how to use my time productively, how not to feel guilty for every minute of doing nothing?? ▪ All I can say is that we do make things difficult for ourselves with overthinking and over worrying. LET IT GO is my keyword for today! 😊 #letitgo #breathe

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on